Eşimle tartıştık ne yapacağımı bilemedim

Gereksiz bence söylediğin evet kavga konusu değil ama ben eşini haklı buldum ne var yani tabağın içine koyduysa adam kendince toplamış işte yediklerini abes bişey değil yaptığı

Merak ettigim kucuk bir detay var. İkiniz ayni tabaktan mi yiyorsunuz? Mesela su an sofradayim,pecetemi kendi tabagima koydum,karsimdaki de kendi tabagindan yemeye devam ediyor benle bir isi yok. Dugun pastasi tabagi degil ki bu ayni yerden iki catalla yiyelim?

Ama tabi bu esinizin sinir hastasi bir manyak oldugu gercegini degistirmez. O ayri.

Ortada hic bir problem yokken konu nasil sepet yumruklamaya gelmiş hic anlamadim sanırım sinirler yipranmis, söylediğiniz ufacık birşeyde sinir krizinin bahanesi olmuş.

Siz kahvaltı hazırlamayınca aksama kadar ac durmasınıda anlamadim, canı istemedi ondan mi yemedi yoksa bu adam kendi kahvaltısını hazırlayamayacak kadar size muhtaç mi?

canım o zeytinleri yiyecektim ama kalsin artik bir daha dikkat edersin yazik ziyan olmasin yemekler demek varken karsidakinin de bir an dalginligima geldi yaa demesi varken nedir bu inat. hele bir de bunun icin 3 gun kusmek kapi duvar carpmak. yapmayin lutfen ya evlilik bu degil. en ufak seylerde bile kuserek neden araniza seytanı sokuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…