- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
Eşimle tartışmişsak, kızgınsam, öfkeliysem, günlük rutinde yaptığım şeyleri yapmadığım olur, bunu hiç cezalandırma olarak düşünmedim eşimde düşünmemis olacak ki, lafını etmez şunu yapmadın bunu yapmadın diye.
Ne fena bir kadınmısım bende haberim yokmuş yorumlardan sonra anlamış oldum
3 günün sonunda geçen konuşmayı kapı pencere yumruklama, tabak,bardak kirmaya dönüştüren kocadan çok kahvaltı hazırlamayan kadının ön planı çıkmasınıböyle okuyorum.
Konu gereksiz uzamış olabilir.Peki sizce tabağa konan peçete ve adamın zaten yiyesin yoktu demesinin bir inatlaşma olarak görülüp böyle tavır alınması ne kadar mantıklı. İnatlaşma benim bildiğim, hayır sen yanlış biliyorsun der konuşur yine kendi bildiğini yapar. Burada tavrını apaçık kahvaltı üzerinden gösterdiği için kahvaltı deniyor yoksa kimsenin böyle bir zorunluluğu yok tabi. Bu kadar demoralize olacak bir şey mi bune bileyim incir çekirdeğini doldurmayan şeyler hayat böyle şeylere takılmak üzülmek kavga çıkarmak için çok kısa bence. Espriye bile dönüştürebilirlerdi oysaki.
konu sahibi daha bitirmemis yemegini sanırım dolu tabaga koymus, kocası da ben doydun yemicektin diye koydum demis. yanlıs anlamadıysam konu buYemek bitince ağzımızı sildiğimiz kağıt peçeteyi kahvaltı tabağına koyarız biz. Zaten orada durma süresi 1 dk falandır sofra toplanır. Haa nereye koyacağız onu da anlamadım ? ben pis olabilirim bilemedimayrı bir tabağımız yok kullanılmış peçeteleri koyduğumuz. Adam agresif saldırgan dengesiz o ayrı ama siz de bi garip geldiniz bana.
Üff geçen de başka üyeye aynısı yapıp kadını çıldırtıp banlattınız. Rolleri bölüşmüşler işte kadın kahvaltı hazırlıyor adam gidip para kazanıyor. Biz de mesela ütüleri eşim yapıyor görevim mi diyerek konu mu açsın ? Tamam sensin arkadaşımDoğalgazı ödememekle kahvaltı hazırlamayı bağdaştırmanzıdan ev işleri kadının görevidir diye düşündüğünüzü anlıyorum. Halbuki değildir, kadın sabah uyanıp kocasına kahvaltı hazırlıyorsa hoşluk güzelliktir bu, kırgınsa hazırlamaz.
Size göre tabiki yanlış olabilir ama bunu abartıp, adamın yemek yememesini hatta evi kırıp dökmesini haklı bulmuyorum diye geciştirmenizi çok vicdansız buluyorum. Kadın beni döver diye korktum diyor hala daha kahvaltı hazırlamadığın için suçlusun demek sizce normal mi? Hata varsa oturulur konuşulur ama kırma dökme olunca kahvaltı hazırlamama suçunun esamesi bile okunmaması gerekir normal hallerde.
Burada kavga ediyorduk duvara yumruk attı kocam denilince ,bugün duvara vuran yarın sana vurur içerikli konular okuduğumu çok net hatırlıyorum ama işin içine kadının hizmet 'görevi' girince yorumlar böyle oluyormuş demek ki.
Evet erkek kadına deseydi ki bu sofra da tuz yok, sen sofra terbiyesi bilmiyor musun ? seni ikaz ediyorum yorumunuz ne olacaktı ? seni ikaz edebilir , ne var bunda ? çok normal mi diyecektiniz ? bunun için küsülür mü saçmalama mı diyecektiniz ? aksine mok yesine varacaktı konu , neden kadın söyleyince farklı yaklaşıyorsunuz. Şiddeti hakettin nerede demişim ? her mesajda yazdım beğenmediğiniz adamlarla evlenmeyin dedim. Ben sarı erkek sevmem sarı erkekle evlenip kız gibi geliyor sarısın erkekler, sarısın değiş mi diyeyim ? Adam psikolojik şiddet mi uygulayayım. Ortalama 30 yaşında hiç bir birey " eşi " tarafından terbiye edilmek istemez. Kendini geliştirmemiş bir bireyse de maruz kalınca şiddete başvurur. Türkiye ' de ve bu forumdaki kadınların %50 si dayak yiyor. Ve susuyor burada güzelleme yapanlar dahil. Ben dayak yemeyen ve ilişkinde eşitliğe inanan bir kadınım. Yorumum da bu, asla adamı savunmuyorum. Ama eşlerimizin sahibi değiliz kimse kimsenin kuçu kuçusu değil. Yemeğini düzgün ye , peçeteyi çöpe at, bana karşı gelme. Sabah hazırlarsam yeme akşam yemek yaparsam ye, erkeklerde insan bence. Bizim gibi.. He bugüne kadar şiddet var ise vursun tekmeyi defolsun gitsin ne çekiyor zaten.Erkek dese etse zıkkım yesin derdiniz de şöyle olsaydı da şöyle filan...
Şunlara gerek var mı?
Söyledikleriniz "Adamın huyuna git ki seni dövmesin" demeye geliyor önünde sonunda.
Tamam adama hak vermiyorsunuz, kadına da sen de hatalı davranmışsındır demeye getiriyorsunuz da, totalde öyle olmuyor işte, konudaki adam "Ayı".
Evet erkek kadına deseydi ki bu sofra da tuz yok, sen sofra terbiyesi bilmiyor musun ? seni ikaz ediyorum yorumunuz ne olacaktı ? seni ikaz edebilir , ne var bunda ? çok normal mi diyecektiniz ? bunun için küsülür mü saçmalama mı diyecektiniz ? aksine mok yesine varacaktı konu , neden kadın söyleyince farklı yaklaşıyorsunuz. Şiddeti hakettin nerede demişim ? her mesajda yazdım beğenmediğiniz adamlarla evlenmeyin dedim. Ben sarı erkek sevmem sarı erkekle evlenip kız gibi geliyor sarısın erkekler, sarısın değiş mi diyeyim ? Adam psikolojik şiddet mi uygulayayım. Ortalama 30 yaşında hiç bir birey " eşi " tarafından terbiye edilmek istemez. Kendini geliştirmemiş bir bireyse de maruz kalınca şiddete başvurur. Türkiye ' de ve bu forumdaki kadınların %50 si dayak yiyor. Ve susuyor burada güzelleme yapanlar dahil. Ben dayak yemeyen ve ilişkinde eşitliğe inanan bir kadınım. Yorumum da bu, asla adamı savunmuyorum. Ama eşlerimizin sahibi değiliz kimse kimsenin kuçu kuçusu değil. Yemeğini düzgün ye , peçeteyi çöpe at, bana karşı gelme. Sabah hazırlarsam yeme akşam yemek yaparsam ye, erkeklerde insan bence. Bizim gibi.. He bugüne kadar şiddet var ise vursun tekmeyi defolsun gitsin ne çekiyor zaten.
Vah vah vah tüh tüh tüh. Aç kalmış yazıkneden diye sordum ona kahvaltı hazırlamadığımı tüm gün aç dolandığını keyfime göre davrandığımı söyledi
Bence burada arkadaşların ayıramadığı şey niyet. Konu sahibi kocasını cezalandırmak niyetiyle yapmış. İlişki içinde dinamikler farklıdır. Kocası da bunu hissetmiş.Üff geçen de başka üyeye aynısı yapıp kadını çıldırtıp banlattınız. Rolleri bölüşmüşler işte kadın kahvaltı hazırlıyor adam gidip para kazanıyor. Biz de mesela ütüleri eşim yapıyor görevim mi diyerek konu mu açsın ? Tamam sensin arkadaşım
Ayy uğraşamayacağım artık, canım burnumda zaten depremden. Cidden tartışmak bile değil bazılarının amacı, burada duyar kasayım akşam gidip adamın önünde el pençe divan durayım. İstatistikler ortada , kocana yemek verme iyi yapmışsın diyenlerin bir çoğu bir akşam yemek yapmasın kapıya konur. Öyle berbat hayatları var . Adım kadar eminim. Ama gelip burada at tut, umrumda değil artık.Bence burada arkadaşların ayıramadığı şey niyet. Konu sahibi kocasını cezalandırmak niyetiyle yapmış. İlişki içinde dinamikler farklıdır. Kocası da bunu hissetmiş.
Sesli güldüm yorumunuza, o kadar eminsiniz demekAyy uğraşamayacağım artık, canım burnumda zaten depremden. Cidden tartışmak bile değil bazılarının amacı, burada duyar kasayım akşam gidip adamın önünde el pençe divan durayım. İstatistikler ortada , kocana yemek verme iyi yapmışsın diyenlerin bir çoğu bir akşam yemek yapmasın kapıya konur. Öyle berbat hayatları var . Adım kadar eminim. Ama gelip burada at tut, umrumda değil artık.
Eminim elbette , gidip istatistiklere bakın. Kadınların yarısı dayak yiyor, bir kısmı tokat vs şiddetten bile saymıyor, halbuki yemiş oluyor. Kk da bu ülkenin aynası.. İçeceğim birazdan trt çocuk açtım onu izliyorumSeslie güldüm yorumunuza, o kadar eminsiniz demek
Sinirleniz bozulmuş çok belli oluyor zaten.
Kahve, bitki çayı birşey için, iyi gelir.
Ya arkadaşım ne rolü yerim kadın erkek rolünü kadın beni dövecek diye korktum diyo hala rol diyorsunuz. Adam delirince kadın dayak yiyecek diye korkmuş sizin derdiniz kadın erkek rolü mü? Burada role takılıp kadına suç bulan sizsiniz zaten.Üff geçen de başka üyeye aynısı yapıp kadını çıldırtıp banlattınız. Rolleri bölüşmüşler işte kadın kahvaltı hazırlıyor adam gidip para kazanıyor. Biz de mesela ütüleri eşim yapıyor görevim mi diyerek konu mu açsın ? Tamam sensin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?