Eşimle tartıştık ne yapacağımı bilemedim

Peki sizce tabağa konan peçete ve adamın zaten yiyesin yoktu demesinin bir inatlaşma olarak görülüp böyle tavır alınması ne kadar mantıklı. İnatlaşma benim bildiğim, hayır sen yanlış biliyorsun der konuşur yine kendi bildiğini yapar. Burada tavrını apaçık kahvaltı üzerinden gösterdiği için kahvaltı deniyor yoksa kimsenin böyle bir zorunluluğu yok tabi. Bu kadar demoralize olacak bir şey mi bu ne bileyim incir çekirdeğini doldurmayan şeyler hayat böyle şeylere takılmak üzülmek kavga çıkarmak için çok kısa bence. Espriye bile dönüştürebilirlerdi oysaki.

Kahvaltı hazırlamak bir ikramdır konu sahibinin görevi değil ki. O gün de öyle bir ikram tapmak istememiş. Ne var yani...konu sahibi haklı bence.pecete vs boşalan bir tabağa konur mesela içinde peynir olana konmaz eşi böyle bir şey yapmış. Biz de yaparız diyenle4 varşaşırdım. Kalk çöpe at madem. Ya da ici boşalan bir tabağa.

Ben eşime aynısını desem “Pardon canım, fark edememişim.” der geçer. Aynı şekilde o bana dese ben de sorun etmem. İçinde yemek olan tabağa atılıyor peçete sonuçta.

Kadın kahvaltı hazırlamak zorunda mı? Haydi aralarındaki iş bölümü diyelim, insanların tatsız olduklarında sorumluluklarından birazcık kaçma hakları yok mu? Kahvaltısı hazırlanmayınca peynir ekmek çıkarıp yiyemeyen ve aç kalan adamın hiç hatası yok mu? Kadın akşam yemek yapmış, adam onu bile yememiş.

Buraya kadar olanlarda kadın hatalı olsaydı bile o sinirlere hakim olamama ve cam kapı kırma tek başına adamı daha hatalı kılardı.

Kaldı ki üç gün yemek yemeyip küskünlüğü uzatan da kendisi, cam kapı kıran da kendisi. Her türlü hatalı adam.

Konu gereksiz uzamış olabilir.

Ben peçete olayını da ortada duran, içinde yemek olan tabağa konulmuş olarak anladım.
Eğer anladığım gibiyse koymaması da gerekir.

Öyle olmasa bile bazen basit meseleler uzuyor, bizde de oluyor bu. Sizde olmuyor mu?

Kadının canı sıkkınsa o günde eş hazretleri kendi hazırlasın kahvaltısını yada dışarıdan birşey yesin. Ama yok tüm gün aç dolanmış, yazık olmuş tabi.

3 gün onu yediremeyip kapı pencere yumruklamış.

Hala daha kahvaltı denmesi bana mantıklı gelmiyor, o size geliyorsa diyeceğim başka birşey yok.

Son düzenleme:
Erkek dese etse zıkkım yesin derdiniz de şöyle olsaydı da şöyle filan...
Şunlara gerek var mı?
Söyledikleriniz "Adamın huyuna git ki seni dövmesin" demeye geliyor önünde sonunda.
Tamam adama hak vermiyorsunuz, kadına da sen de hatalı davranmışsındır demeye getiriyorsunuz da, totalde öyle olmuyor işte, konudaki adam "Ayı".

konu sahibi daha bitirmemis yemegini sanırım dolu tabaga koymus, kocası da ben doydun yemicektin diye koydum demis. yanlıs anlamadıysam konu bu

Üff geçen de başka üyeye aynısı yapıp kadını çıldırtıp banlattınız. Rolleri bölüşmüşler işte kadın kahvaltı hazırlıyor adam gidip para kazanıyor. Biz de mesela ütüleri eşim yapıyor görevim mi diyerek konu mu açsın ? Tamam sensin arkadaşım

Evet erkek kadına deseydi ki bu sofra da tuz yok, sen sofra terbiyesi bilmiyor musun ? seni ikaz ediyorum yorumunuz ne olacaktı ? seni ikaz edebilir , ne var bunda ? çok normal mi diyecektiniz ? bunun için küsülür mü saçmalama mı diyecektiniz ? aksine mok yesine varacaktı konu , neden kadın söyleyince farklı yaklaşıyorsunuz. Şiddeti hakettin nerede demişim ? her mesajda yazdım beğenmediğiniz adamlarla evlenmeyin dedim. Ben sarı erkek sevmem sarı erkekle evlenip kız gibi geliyor sarısın erkekler, sarısın değiş mi diyeyim ? Adam psikolojik şiddet mi uygulayayım. Ortalama 30 yaşında hiç bir birey " eşi " tarafından terbiye edilmek istemez. Kendini geliştirmemiş bir bireyse de maruz kalınca şiddete başvurur. Türkiye ' de ve bu forumdaki kadınların %50 si dayak yiyor. Ve susuyor burada güzelleme yapanlar dahil. Ben dayak yemeyen ve ilişkinde eşitliğe inanan bir kadınım. Yorumum da bu, asla adamı savunmuyorum. Ama eşlerimizin sahibi değiliz kimse kimsenin kuçu kuçusu değil. Yemeğini düzgün ye , peçeteyi çöpe at, bana karşı gelme. Sabah hazırlarsam yeme akşam yemek yaparsam ye, erkeklerde insan bence. Bizim gibi.. He bugüne kadar şiddet var ise vursun tekmeyi defolsun gitsin ne çekiyor zaten.

Bu manalara gelen bir şey söylediğimi sanmıyorum. Siz de kendinizin o manalara gelen bir şey söylemediğinizden eminseniz alınmamayı mı deneseniz acaba?

Kadının psikolojik şiddet yaptığı için adamın fiziksel şiddet uygulayabilirliğini mi tartışalım?
Bir yere varmaz söyleyeyim de baştan.
Sonuç dön dolaş "ayı"ya çıkar yine :)

neden diye sordum ona kahvaltı hazırlamadığımı tüm gün aç dolandığını keyfime göre davrandığımı söyledi
Vah vah vah tüh tüh tüh. Aç kalmış yazık 3 yaşındaki çocuk da bir şey alıp yiyememis mi dolaptan? Ortalama 30 yaşında birisi karnını doyuramamis yani

Bence burada arkadaşların ayıramadığı şey niyet. Konu sahibi kocasını cezalandırmak niyetiyle yapmış. İlişki içinde dinamikler farklıdır. Kocası da bunu hissetmiş.

Bence burada arkadaşların ayıramadığı şey niyet. Konu sahibi kocasını cezalandırmak niyetiyle yapmış. İlişki içinde dinamikler farklıdır. Kocası da bunu hissetmiş.
Ayy uğraşamayacağım artık, canım burnumda zaten depremden. Cidden tartışmak bile değil bazılarının amacı, burada duyar kasayım akşam gidip adamın önünde el pençe divan durayım. İstatistikler ortada , kocana yemek verme iyi yapmışsın diyenlerin bir çoğu bir akşam yemek yapmasın kapıya konur. Öyle berbat hayatları var . Adım kadar eminim. Ama gelip burada at tut, umrumda değil artık.

Sesli güldüm yorumunuza, o kadar eminsiniz demek

Sinirleniz bozulmuş çok belli oluyor zaten.
Kahve, bitki çayı birşeyler için, iyi gelir.

Bu arada yemek adamın umrunda değil sanırım ki , akşamları dışarda yiyor hallediyor. Yani senin yemek yapıp yapmaman umrumda değil diyor. Kahvaltı mevzusu aç çakmış minnoş konusu değil konu sahibinin uzatması , niyeti. Adam mağara kaçkını tamam , 3 gün önce sabah mı oldu böyle ondan önce prens miydi ? Ayı adam yatakta da ayıdır sokakta da kahvaltı da. Sen seçtin bu adamı senin kocan, pofff

Seslie güldüm yorumunuza, o kadar eminsiniz demek

Sinirleniz bozulmuş çok belli oluyor zaten.
Kahve, bitki çayı birşey için, iyi gelir.
Eminim elbette , gidip istatistiklere bakın. Kadınların yarısı dayak yiyor, bir kısmı tokat vs şiddetten bile saymıyor, halbuki yemiş oluyor. Kk da bu ülkenin aynası.. İçeceğim birazdan trt çocuk açtım onu izliyorum

Acaba öncesi var mıymış diye konu sahibinin eski mesajlarına bakarken daha yaşına girmemis bebeği olduğunu gördüm, daha çok üzüldüm. Yazık yarın bir gün o öfke doğrudan sizin üstünüze de patlayabilir çünkü öfkeden gözü dönebilen biri var karşınızda. Kibarca veya kabaca derdin ne , neye trip atıyorsun dense ne kimse 3 gün aç kalacaktı ! Ne de bu tür hanzoluklar yaşanacaktı. Kırk kat yabancı da değilsiniz ki en az 1.5 yıllık evlilik var bu kadar iletişimsizlik fazla . Ve inşallah bile bile bir insanlıktan nasipsiz baba yapılmamıştır, yıldık artık bu konulardan .

Arada olur böyle sacmalamalar.sinirler geçince öpüşür barisirsiniz.anneniniz evinede gitmeyin bence, olayı büyütmeyin

çocuk yoksa ayrıl öfke kontrolü var ve şiddet meyillisi bana kalsa çouk varsa bile ayrılırım bu şiddete gelemem ve yorumlara çok şaşırdım hazırlasydın kahvaltı suyuna git diyenlere mecbur değiliz susutukça bu şiddetler artar susmayın tepkinizi koyun ne münasebet haklıyken haksız yere düşmek ne demek sepetleri parçalamak bardağı tabağı fırlatmak bugün onu yapan yarın ne yapmaz

Ya arkadaşım ne rolü yerim kadın erkek rolünü kadın beni dövecek diye korktum diyo hala rol diyorsunuz. Adam delirince kadın dayak yiyecek diye korkmuş sizin derdiniz kadın erkek rolü mü? Burada role takılıp kadına suç bulan sizsiniz zaten.

Ayrıca kimi delirtmişim genelde çıldırıp banlanan ben oluyorum çünkü sizde de olduğu gibi. İnanılmazsınız hakikaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…