ben onu benı cok sewdıgı ıcın bana deger verdıgı ıcın evlendım hayatım boyunca sewgısız kalmıstım sewgılılerımden ılgı goruyodum ama onunkı baskaydı bana araba aldı ve cıkarken jestler jestler ..... ama evlendık sımdı al..... dermıs gıbı benı bu hale koydu ve ben bıktım bunaldım :çok üzgünüm:
şu yazınıza hayret ettim.
siz onu sevmemişsiniz ki. o sizi sevmiş diye evlenmişsiniz. araba aldı diyemi evlendiniz ,jestler yaptı diye mi..
çok yanlış bir evlilik olmuş sizin ki....
Kadın erkek eşitliğini savunanlar nerde kaldı?..İşimize geldiğinde kadın erkek eşittir,hakları birdir..biri yapıyosa diğerininde yapma hakkı vardır..ama işimize gelmediğinde sen kadınsın nasıl seni kovar nasıl sana küfür eder nasıl seni aşağalar diye başlıyoruz feminizme.kadın çek git defol diyebiliyorsa ,erkekde der efendim..kadın kavga çıkarıp hakaret ediyosa erkekde kavga çıkarıp hakaret etme hakkını kazanır..kadın damarına basıldığında kötü gelinliğini ortaya çıkarıyosa,erkekde damarına basıldığında kötü damatlığını çıkarır ortaya..kadın yaşı küçük diye kendini 10 adım önde 50 basamak yukarda görüyorsa,erkekde olgunluğunu kullanıp kendini yüceltir ezdirmez..konu sahibinin beni aldığına sevinmiyo ben 23 o 38 demesi ve kötü gelinliğim ortaya çıkar ,o yüzden benden yana olur görümcemler demesi beni çok rahatsız etti..ve azçok anladım yapısını..bu kadar..
:1shok: kızlar bu durumu anlatmak kolay kolay gerceklesmez ama basıma geldı artık esımle tartıstık nedenıde cok sacmaydı ama ona gore cok onemlı bısıı neyse neden nedendır fisfisfis esım bana kavga ettık ve defol gıtttttttttttt defoll dıe kovdu ve bunu ılk defa yapmıyo Çok üzgünüm çoook bende herseferınde gorumcemde kalıp ertesı gun evıme donerdım sımdı yanı bugun gene kovuldum ve yıne gorumcemdeyım ve cok rahatsızım elın evı sonuctacocugumda var onunla yawrum habersız herseyden 14aylık cocuk yanı annemın evıne gıdıpde huxur bozmak ıstemıyom ınanın butun gun napsam dıe dusundum bunaldım bu adamı afetmek ıstemıyom nefret edıyorum artık sızce ne yapayım acıl yanlız gunler kısa :Saruboceq:
söle anlatayım eşimle evde 2 gun once tartıstık bıkmıstım artık ısteklerınden vede ıstedıklerıne burun kıvırsam bana olmadık laflar bagırmalar yapıyodu sonra bugunde ben markete gıdıcem dedım gıtmem lazımdı yanı cantamdan kavgalıyız dıe kartı almıs bende bı guzel alısverısı yaptı kasada kart arıyom delırcemm yokyokyok sonra delırdım resmen aglıya aglıya aradım kartımı senmı aldın dedım bu hep alır ve asla haber vermez bende herseferınde g.t olurum oda yaa defol kart mart yok sana dedı bende kızdım kufur ettım dayanamadım yanı haksızmıyım oda benı aradı gelme eve senı agzını burnunu kırarım dedı bende delırdım daha fazla solendım ve bu gorumcemlerı aradı vırvırvır konustu yaa adam benı aldıgına sewınmıyo 38yasında ben 23 ve hala bana bole yapıyo delırcem yaa yedıremıyom kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?