Eşimle tartıştık ve evden kovuldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şu yazınıza hayret ettim.
siz onu sevmemişsiniz ki. o sizi sevmiş diye evlenmişsiniz. araba aldı diyemi evlendiniz ,jestler yaptı diye mi..
çok yanlış bir evlilik olmuş sizin ki....

şu yazınıza hayret ettim.
siz onu sevmemişsiniz ki. o sizi sevmiş diye evlenmişsiniz. araba aldı diyemi evlendiniz ,jestler yaptı diye mi..
çok yanlış bir evlilik olmuş sizin ki....

aynen katılıyorum canemmm sana... a.s.

Psikolojik sıkıntılarından bahsediyordun sen yanılmıyorsam..

Eşin seni sürekli kovuyor ve sen sürekli görümcene mi gidiyorsun? Neden?

Senin anan baban yok mu? Neden sahipsiz gibi başkalarının evinde sığıntı oluyorsun?

Annenin babanın yanına git..Bakalım onlar ne diycek_? Huzurlarını bozmayım diye düşünmeni de anlayamadım..Haberleri olması lazım..

Eşin de alışmış seni evden kovmaya, nasılsa görümcende kaldığını biliyor, senin burnunu sürtüyor aklı sıra.Bir erkek nasıl olur da bebeğiyle birlikte karısını evden kovar sürekli..? Bunu ailenin bilmesi lazım..

Aklını başına topla..Oyuncak mısın sen?

Valla bir arbaya tav olup evlenince insan en ufak br tartışmada da adam parayla cezalandırır seni...
Sen onun parasıyla evlenmişsin, o da bunu biliyor... Tartıştığınız zaman da seni parayla cezalandırıyor, yani kredi kartınızı elinizden alarak..
Bence sizi eşinizle evlenmenizi anlatan mesajınız ne kadar doğruysa, eşinizin de kavganızdan sonra kredi kartınıza el koyması o kadar normal..

Haa evden kovmak apayrı, hiç kimse evden kovulmayı haketmez.. Ama evden kovulan eş de kovan adamın kardeşinin evine giderse ve ertesi gün de tıpış tıpış geri dönerse, kovan da nasıl olsa dönüyor diye kovmaya devam eder...
Madem evden kovdu:
Ya dersinizki burası benim de evim, çok istiyorsan kendin git...
Ya dersin ki giderim ama geri dönmem haberin olsun, ve giderim kendi ailemin yanına onunkine değil ve gerçekten dönmem, elime ayağıma kapanıp özür dileyene kadar dönmem..
Ya da boşarsın adamı...

Kadın erkek eşitliğini savunanlar nerde kaldı?..ışimize geldiğinde kadın erkek eşittir,hakları birdir..biri yapıyosa diğerininde yapma hakkı vardır..ama işimize gelmediğinde sen kadınsın nasıl seni kovar nasıl sana küfür eder nasıl seni aşağalar diye başlıyoruz feminizme.kadın çek git defol diyebiliyorsa ,erkekde der efendim..kadın kavga çıkarıp hakaret ediyosa erkekde kavga çıkarıp hakaret etme hakkını kazanır..kadın damarına basıldığında kötü gelinliğini ortaya çıkarıyosa,erkekde damarına basıldığında kötü damatlığını çıkarır ortaya..kadın yaşı küçük diye kendini 10 adım önde 50 basamak yukarda görüyorsa,erkekde olgunluğunu kullanıp kendini yüceltir ezdirmez..konu sahibinin beni aldığına sevinmiyo ben 23 o 38 demesi ve kötü gelinliğim ortaya çıkar ,o yüzden benden yana olur görümcemler demesi beni çok rahatsız etti..ve azçok anladım yapısını..bu kadar..

artık annanlerin haberi olsiun bu ne yaaaa,,,hem kadınlık yap hem defol desin en ufağından bunu düşün ama eminim ki oonun her istediğini de yapıyosundur her konuda,,sen de alışmışsın kuzum kovulup kovulup sonra kuzu kuzu gelmeye evet seni gaza getirmeye çalışıyorum çünkü buna ihtiyacın var ,,sessizmisin???sakin birimisin???kocanın önünde eğilen birimisin???yeter ayağa kalk sen de bir anne evladısın ,,,

ben olsam görümcemin evinde ne işim var ya sonuçta orası onun ailesinden birisi yarın öbür gün sıkıştığında ablama gidiyorsun diyip seni rezil edebilir.kendi ailen yokmu senin ne demek huzur bozmak istemiyorum ya ailelerimiz bizim arkamızda durmayacaklarsa niçin var söylermisin? bence görümcenin evnden çık ve bir an önce kendi aılenin evine git.ayaklarına kapanıncaya kadarda o öküz affetmede aklı başına gelsin...

ben olsam uzunca br süre geri dönmez
yalvartırdım onu..ama bunun için görümcenin evinden ayrıl babanın evine git..
alışkanlık olmuş artık o laf onda..geri döneceğini biliyor çünkü..
bu sefer biraz burnu sürtsün...gelsin yalvarsın özür dilesin..

Eğerki seni evden kovduysa gideceğin yer ilk olarak görümcen olmasın bir kere..Ailenin yanına gitmeyi tercih etmeme sebebini anlayamadım ama eğer ailenin yanına gitmek tercihlerinin arasında değilse,mutlaka tahmin etmeyeceği bir yere git..Yani adam seni kovuyor ve hep görümcendesin..Neden onun ailesinin güvencesi altında kalmaya devam ediyorsunki böyle bir durumda..Bir süre ortadan kaybol merak etsin korksun arasın yani hep avucunun içinde kalma...Sağlıklı bir ili$ki değil bu göründüğü kadarıyla,çok detay olmadığı için bu konu hakkında fazla da fikir yürütmek istemiyorum.. E$inizin sizi kaybetme korkusu kalmamı$,bu korkuyu ya$amasının vakti gelmemi$mi artık sizce de.........

Aynen katılıyorum canım...
Kadın derse ki beni aldığına dua etsin ben 23 o 38..
Adam da derki evlenmeseydin o zaman asıl sen dua etsana araba aldım karım yaptım saemde rahat bir hayat sürüyorsun ama kızarsam da alırım elinden kredi kartını...
İlişki bu noktaya gelmişse zaten kadın da erkek de herşeyi der, diyebilir...

Siz öyle alıştırmışsınız bence...

Hem evden gidip ertesi günde dönmeniz tuhaf, oyuncak mı bu.

ooo siz maşallah görümcenin eviyle kendi evinize yürüyen bant yapmışsınız.
bir taraftan gidiyor diğer taraftan geri geliyorsunuz.
adam da nasılsa tıpış tıpış geri gelecek diyor.

ayrıca gittiğiniz yer kocanızın kardeşinin evi.
size boşan bu adam çekilmez demesini mi bekliyordunuz?
kovulup dönmeniz zaten başlı başına yanlış da gidecek yeri bile yanlış seçmişsiniz siz..

Son düzenleme:
canım valla eşim bana öyle yapacak ben hiç bir yere gitmem,sen git derim.eve de almam.naparsa yapsın.daha da devam ederse yol veririm gider yani.evim varken neden başka yerde lkalayım ki.

kimn evinden kimi kovuyoor yaklava:anne olan sensin kadın olan sensin orayı yuva yapanda klava kadar biliyorsa kendisi gitsinkötükedihüso

karşılıklı saygının bittiği bir evlilik..

Ne bütün suçu adama yükleyebildim ne de kadına.. Karşılıklı yanlışlar ve saygısızlıklar yapılmış..

Bu durumda sadece aradaki yavruya acırım ben..

umarım aynı hatayı yine yapıp dönmezsin bırak artık seni istemeyeni sende isteme

insanların bize nasıl davranacağını kendimiz belirleriz...

bir yerlerde hata yaptığını sanıyorum...aile terapistine gidip herşeyi açık açık anlatarak evliliğini ve kendini masaya yatır incele...sonra otur muhasebesini yap...

eşine çok mu ters davranıyorsun acaba?

eşin durup dururken böyle yapıyorsa o zaman eşinde kişilik bozukluğu var demektir...

tartışma nedeninizi yazmaman olmamış...

tabiki ne olursa olsun minicik bir bebekle seni kovması kabul edilebilir birşey değil fakat eşinin neden kovduğunu bilmemiz ve daha yararlı olmamız için çok önemli...adamı kocanı çok mu çıldırtıyorsun acaba...kusura bakma canım ama neden seni durmadan kovduğunu yazmaman olmamış...kilit noktası bence orda.

Kocan haklı.

senin tarzına tavrına ben gencim sen yaşlısın havalarına tahammül edememeye başlamış demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…