her kelimesine kesinlikle katılıyorum....
kredi kartını almasına önemli şeylerin sebep olduğu kuvvetli ihtimal.
o nedemek öle evlenmeseydın kardesın fln??? kımseye sormucam heralde evlenebılırmıyım dıe hem ben yorum bekledım ve senınde bu konusmaların benı asırı rahatsız ettı ve benım topıgıme yorum yapıpta benı kızdırma ugrasacak halde degılım
söle anlatayım eşimle evde 2 gun once tartıstık bıkmıstım artık ısteklerınden vede ıstedıklerıne burun kıvırsam bana olmadık laflar bagırmalar yapıyodu sonra bugunde ben markete gıdıcem dedım gıtmem lazımdı yanı cantamdan kavgalıyız dıe kartı almıs bende bı guzel alısverısı yaptı kasada kart arıyom delırcemm yokyokyok sonra delırdım resmen aglıya aglıya aradım kartımı senmı aldın dedım bu hep alır ve asla haber vermez bende herseferınde g.t olurum oda yaa defol kart mart yok sana dedı bende kızdım kufur ettım dayanamadım yanı haksızmıyım oda benı aradı gelme eve senı agzını burnunu kırarım dedı bende delırdım daha fazla solendım ve bu gorumcemlerı aradı vırvırvır konustu yaa adam benı aldıgına sewınmıyo 38yasında ben 23 ve hala bana bole yapıyo delırcem yaa yedıremıyom kendıme
İsteklerinden bıktım, isteklerine burun kıvırınca da bana bağırıyor falan demişsiniz...
Şimdi ben bir bayanım, benim de esimden isteklerim oluyor(maddi anlamda değil) bazen çok şey de isteyebilirim, ve benim isteklerime burun kıvırsa ben de bağırırım... Sonuçta o benim bende onun isteklerine saygı duymalıyız.. Ha yaparsın yapmazsın, ama burun kıvırmak yanlış, yapmak istemezsen neden yapmak istemediğini söylersin olur biter...
Yani bence eşine saygısını yitirmiş olan sizsiniz, eşiniz de buna karşılık veriyor... Karşılıklı saygınızı yitirmişsiniz..
Eşinin isteklerine burun kıvıran bir bayan, eşini araba alarak evliliğe ikan eden ve kızdığında kredi kartını elinden alan bir adam, kredi kartı elinden alındı diye küfür eden bir kadın, kavga ettiler diye karısını evden kovan bir adam, evden kovulduğu halde görümcesine giden ertesi gün de tıpış tpış geri dönen bir kadın, nasıl olsa geri dönüyor diye her kavgada evden kovan br adam...
Yani sinin evliliğiniz nerden tutsam elimde kalıyor... Hatta ben ortada evklilik de göremedim, atılmış iki imza, evlilik cüzdanı ve zavallı bir bebekten başka....
o nedemek öle evlenmeseydın kardesın fln??? kımseye sormucam heralde evlenebılırmıyım dıe hem ben yorum bekledım ve senınde bu konusmaların benı asırı rahatsız ettı ve benım topıgıme yorum yapıpta benı kızdırma ugrasacak halde degılım
bence bır hamım kıbar olmalı kufur etmemelı esı kufur edıp sovse bıle !
ızın bu bıraz kaba tavırlarınız esınızı sızden sogutmu olabılır mı ?
sizi sanırım aldıgına neden sevınecek
kı sız sevının
mutahıt adam araba alms sızı almıs daha ne ısteyeceksınız kı ?
sızide bu yuzden para ile cezalandırıyor sızn canınızı acıtan seyın para oldgunu anlamıs
bulunmaz hınt kuması kım anlamadım kım sevınsın
siz sonusta 15 yas farkı bılerek ewlendınız sızı zorladı mı ?
aılenız hayır demısler bence bu durumu gormusler
yanı esım bana kufur edecek bana hakeret edecek ewden kovacak baskalarının wınde kalacagım ben yıne onun yatagına gırecegım ımkansız!
sızde bıraz daha ılımlı olsanız bıraz vıdı vıdı yapıyormussunuz ıbı geldı bırazda hırcın bu davranısla bırakın erkegı çocukları bıle etkıler
:1shok: kızlar bu durumu anlatmak kolay kolay gerceklesmez ama basıma geldı artık esımle tartıstık nedenıde cok sacmaydı ama ona gore cok onemlı bısıı neyse neden nedendır fisfisfis esım bana kavga ettık ve defol gıtttttttttttt defoll dıe kovdu ve bunu ılk defa yapmıyo Çok üzgünüm çoook bende herseferınde gorumcemde kalıp ertesı gun evıme donerdım sımdı yanı bugun gene kovuldum ve yıne gorumcemdeyım ve cok rahatsızım elın evı sonuctacocugumda var onunla yawrum habersız herseyden 14aylık cocuk yanı annemın evıne gıdıpde huxur bozmak ıstemıyom ınanın butun gun napsam dıe dusundum bunaldım bu adamı afetmek ıstemıyom nefret edıyorum artık sızce ne yapayım acıl yanlız gunler kısa :Saruboceq:
offfff valla cok sıkıldım bn neysee yAAA EVT ARTIK BEN BU EVLILIKTEN BISEY BEKLEYEMEZ OLDUM SUNU BELIRTEYIM BENIM SORUNUM NE KART NE YAS FARKI NEDE BASKA BISI BENI BOLE defol demesı benı baydı ve agzıuma gelenı saydım napayım sız olsaydınız benım yazdıklarımdan farklısınımı yazardınız???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?