Eşimle tartıştık ve evden kovuldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her kelimesine kesinlikle katılıyorum....

kredi kartını almasına önemli şeylerin sebep olduğu kuvvetli ihtimal.

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: yaa ölemı dıyosunnn adam benım karttımı aldı para harcamayımda ona muhtac olayım dıe aaaaaaa ıyıce sınırlerım deprestı

vala yas farkını bilerek evlenıp sonrada bunu sorun eden sensın ben degılım
evlenırken bılmıyomuydun eşinin yasını
sen boyle bısey yazarsan bende oyle yazarım
benımde senle ugrasmaya nıyetım yok zaten ne halın varsa gör

Yas farkını ben o an o sınırle soyledım ve suan halada sınırlıyım neyse..........

Görümceden uzaklaş bence. Onun yanına niye gidiyosun ki o sonuçta herzaman abisinin çıkarlarını düşünecektir.Ancak senin kendi ailen senin çıkarlarını düşünüp sana yardımcı olur.

bıızm aılede kadın ne olusa olsun ewden gıtmez gıtmesı gerekende varsa erkek gıder
gururunu kırmıs gıt gel oyuna donmus
kovuyor ertesı gunu gelıyormussun eger o ewden cıkıyorsan bırdaha donme doneceksen de cıkma derım

bence bır hamım kıbar olmalı kufur etmemelı esı kufur edıp sovse bıle !
ızın bu bıraz kaba tavırlarınız esınızı sızden sogutmu olabılır mı ?
sizi sanırım aldıgına neden sevınecek
kı sız sevının

mutahıt adam araba alms sızı almıs daha ne ısteyeceksınız kı ?
sızide bu yuzden para ile cezalandırıyor sızn canınızı acıtan seyın para oldgunu anlamıs
bulunmaz hınt kuması kım anlamadım kım sevınsın
siz sonusta 15 yas farkı bılerek ewlendınız sızı zorladı mı ?
aılenız hayır demısler bence bu durumu gormusler
yanı esım bana kufur edecek bana hakeret edecek ewden kovacak baskalarının wınde kalacagım ben yıne onun yatagına gırecegım ımkansız!
sızde bıraz daha ılımlı olsanız bıraz vıdı vıdı yapıyormussunuz ıbı geldı bırazda hırcın bu davranısla bırakın erkegı çocukları bıle etkıler

e alıştırmısın adamı sende be bacım. neden hep gidip görümcende kalan sen oluyosun ki.
ne ben gidicekmişim sen git ablana-kardesine demeyi denesene bi kere ya.
hem o ev onun mu??* o ikinizin yuvası.
hatta kimse bi yere gitmesin! tartısın adam gibi kavga yapın ama evden kovmakda ne demek
dön evine ve cok istiyosan sen git de

çok tuhaf bi ilişki olmuş şaşakaldım
alıştırmasaydın keske bu gidip gelmelere üzerinde otoritesini kurmus yada kurmaya sana gücünü belli etmeye calışıyor sanırım
bence bi daha kovsada gitme gücünü hissettir gidersende süründür hemen gelme
ne tuhaf adam:1no2:

seni ayakta alkışlıyorumkaydirigubbakcemile5

kimin yorum yapıp yapamayacağına karar veremezsin awa.bir sinirle söylediğin için seni haklı göreceksek,yani anlık sinirler bu lafların bahanesi olabiliyorsa;o zaman sende eşinin hareketlerini anlık sinirlerine bağlayıp affedebilirsin.yani bu kadar kızmana gerek yok...a.s

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis.......

bence adamın içi rahat.kovuyorum kovuyorum geri dönüyo deyip her seferinde aynısını yapıyo.ayrıca annenlere durumu anlatman gerekir bence.adam seni yalnız bulmuş saldırıyo.bırak kalk git annenin yanına tamam belki anlatmak istemezsin ama annenlere tartıştık dersin ama bilsinler ve yanında olduklarınıda anlasın kocan.öyle kolaymı ya kucağında bebekle görümcende kalmak falan.bence annene git burnu sürtsün

o ne oluyomusta senı kovuyo kendı gıtsın erkekse bakayımmmm.sıkıldıkca cek gıt.oh ne ala.

offfff valla cok sıkıldım bn neysee yAAA EVT ARTIK BEN BU EVLILIKTEN BISEY BEKLEYEMEZ OLDUM SUNU BELIRTEYIM BENIM SORUNUM NE KART NE YAS FARKI NEDE BASKA BISI BENI BOLE defol demesı benı baydı ve agzıuma gelenı saydım napayım sız olsaydınız benım yazdıklarımdan farklısınımı yazardınız???????????

Kronikcim ben senle aynı kişimiyim yoksam yerimseniben
Konulara karşı genelde hep aynı şekilde yaklaşıyoruz...
Zaten aklın you bir değilmi kuşum :)))

ben senle canım aylarca ne konuşuyorum.
hiç beni dinlemiyorsun yavrum ya
ne yapıyım seni nerelere koyayım CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

şüphelendim ben bu işten arkadaş
bu adam seni kovup kovup evde ne halt ediyorki
:1ninca:
ayrıca sen niye gidiyosunki evden ya onu sepetle
yada git biraz gelme ne o öyle bumerang gibi
at geri dönsün onun burnu biraz sürtmek istiyor bence

canim ben senin yerinde olsam hicbiyere gitmezdim cunku o ev benimde evim kimi kimin evinden kovuyormus ben eger istersem zaten ceker giderim
cok istiyosa o gitsin

az önceki mesajı diğer sayfaları okumadan yazmıştım
şimdi okuyunca eşinede hak verdim
seninn evlenme sebebin maddiyata yönelik olmuş
birde sürekliadam 38 ben 23 diyip duruyorsun
bize bu kadar söylüyorsun kimbilir eşine ne kadar söyledin
e adamın sabrını taşırmışsın sonunda
bence eşine biraz daha fazla saygı duymalısın
saygı gösterki saygı göresin

sadece bi kart meselesi yada defol demekten kaynaklanmıyo bence sorununuz.çok çok önceleri var.eğer size bekarken o kadar değer verdiyse gerçekten de çok sevmiştir.siz ona onun parçası olan bi evlat vermişken sizi sevmekten niye vazgeçsin ki.sanmam.sadece ya iş güç yada bazı konularda sizinle hiç anlaşamamak onu bu noktaya getirip defol git demesine sebep oluyodur.bence kendini irdele.kartı çantandan alıyosa bi şekilde seni cezalandırmaya çalışıyo,ama bunu ne için yaptığı önemli.
boşanmak o kadar kolay ki,kararını verirsen seni kimse tutamaz.ama çocuğunla sürebileceğin bi hayatta hep keşkeler gelicek diline.bu çok zor bence.kendini düşün mutlaka yanlışların vardır eşinin sana yaptığı yanlışlar gibi.herşeyin bi orta yolu vardır canım.
sana bi tavsiye daha ne olursa olsun asla evinden ayrılma.kalk ve hemen dön evine.konuşacaksan sakinlikle hallet işini ve çocuğunu asla babasız bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…