- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Bunu daha çok ben yaptım.haklisiniz.kendi ailem yapınca karşıdan göremeyince ister istemez ben hissettirdimSenin ailen benim ailem derken siz aile olamamışsınız.
El pence divan durmasını beklemiyorm. Aslında yapılan iyiliklerinde farkında.kocanın kompleksi var baban ne yapsa suç olur ,
bırak enınde sonunda konusacak
hem iyilik yap hem kapris çek ohh valla
O eşlerde biliyor kimin ne yaptığını aslında merak etme , aman babamda böyle işte de geç bence .Bunu daha çok ben yaptım.haklisiniz.kendi ailem yapınca karşıdan göremeyince ister istemez ben hissettirdim
Bu cok incitici bir davranış farkında mısınız? Kimse ailesini seçemiyor, eşiniz ailesinin yardımcı olmayisindan sorumlu değil. Kaldı ki aileler yardım etmek zorunda da değil. Evlenen çift kendi başının çaresine bakabilmeli.Bunu daha çok ben yaptım.haklisiniz.kendi ailem yapınca karşıdan göremeyince ister istemez ben hissettirdim
Babamda dikkat etsin diye biraz.hani eşim cekingen biri sen çağır diye anlattım.arabayida düğünde takılan altınlarla alacazBabanıza niye anlattınız ki.Araba alacağına ev parasını ödesin madem eziliyor .
Ne yapmalıyım? Eşimle nasıl konuşmaliyim? Konuyu adana kadar hatalı olduğumu dusunmuyodm. Ama şu anda gerçekten ben hataliyimBu cok incitici bir davranış farkında mısınız? Kimse ailesini seçemiyor, eşiniz ailesinin yardımcı olmayisindan sorumlu değil. Kaldı ki aileler yardım etmek zorunda da değil. Evlenen çift kendi başının çaresine bakabilmeli.
Söz söyletmek istemedim aklımca.kendi ailesi bu kadar skintiliyken benim aileme söz soylemesini yediremedim nankörlük gibi geldi o anda.Babanızın büyüklenme huyunu bilirken eşinizin "kibirli" eleştirisi neden bu kadar zorunuza gitti? En büyük kavganızı bu sebepten yapmış olmanız çok saçma, altında farklı birikimler var belli ki.
Bence eşiniz babanızın tavrını size eleştirmekte haklı, gidip babanıza karşı saygısızlık yapmamış sonuçta, sizinle paylaşmış. Biz de bazen birbirimizin ailesini eleştiriyoruz, eğer eleştiri haklı ise kim ne diyebilir ki.
Eleştiri ile saygısızlığı birbirinden ayıralım, ailelerimizi de bu kadar korumayalım, kimse kusursuz değil.
Aslında yapısı bu babamın.yani ben bekarkende bir yere giderken önden giderdi beklemezdi. Eşim bunu bilmiyor tabi .bazı konularda hava yapmayı da sever.inkar etmiyorum.ama senin baban kibirli diye konuya girince nevrim dondu.cunku ben kendi ailesi e karşı hiç bu kadar keskin cümleler kurmadm
Babamın havalı tavırları var demissiniz eşiniz babanıza bir saygısızlık yapmadan eve gelince eleştirmiş yani eleştirisinde haklılık payı var ama siz yaptıkları iyilikler dolayısıyla hiçbir laf etmesin istiyorsunuz sanırım, alttan alta buna hakkının olmadığını düşünüyorsunuz çünkü.Ne yapmalıyım? Eşimle nasıl konuşmaliyim? Konuyu adana kadar hatalı olduğumu dusunmuyodm. Ama şu anda gerçekten ben hataliyim
Evet tam olarak bu şekilde düşünüyordum. O bize neler yaptı sen tek kelime edemezsin tarzında.peki nasıl konuşmaliyim konusmaliyim onunlaBabamın havalı tavırları var demissiniz eşiniz babanıza bir saygısızlık yapmadan eve gelince eleştirmiş yani eleştirisinde haklılık payı var ama siz yaptıkları iyilikler dolayısıyla hiçbir laf etmesin istiyorsunuz sanırım, alttan alta buna hakkının olmadığını düşünüyorsunuz çünkü.
Yani iyilik altında ezilsin ailenize tek laf etmesin. Doğru bir bakış açısında değilsiniz. Genel tavrınız da böyleyse , ailenizin yardımlarını gözüne sokup kendi ailesini yeriyorsanız daha çok sorun yaşarsınız bu konuda
Eşiniz ailesiyle ilgili zaten üzgündür birde siz tuz biber olmayın derim. Haklı değilsiniz, alttan almalısınız bu konuda
Söz söyletmek istemedim aklımca.kendi ailesi bu kadar skintiliyken benim aileme söz soylemesini yediremedim nankörlük gibi geldi o anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?