Esimle tartistik..

Zaman istiyor aramızın tam düzelmesi için.yinede biraz yol katettik. Öfkem ailesine eşimi bu şekilde yalnız bırakmalarında aslında.ofkemi cikardm haksizca

Eşiniz gibilere işte fazla yüz verdirmeyeceksiniz aileniz tarafından. Kendi ailelerinden hor görülmeye, tekme yemeye alıştıkları için biraz iyi niyet onlara dert oluyor. Aileniz o kadar iyilik yapmış ne olur babanızın birkaç hareketini alttan alsa. Madem erkeklik damarı kabarıyorsa erkek olsaydı da millete muhtaç etmeseydi sizi...

Neyse fazla da gaza getirmeyelim sizi :) . Bence eşinizi kendi haline bırakın . Tamam ne isterse yapalım deyin çıkın başka eve. Aileniz de yardım edecekse size versin, siz onla ister biriktirir ister kenara atarsınız. Ben olsam ailemden bir daha eşime yardımcı olmamalarını isterdim.

Bunu konustum babamla.yapma baba dedim.kendisi ugrassin dedim bir şeye ihtiyacı olursa kendisi arasın dedim.nornalde babam emekli olduğu için kızım o yoruluyor diyip bazı işleri yapardı.tamir vs artık yapmamasini soyledm

Zaman istiyor aramızın tam düzelmesi için.yinede biraz yol katettik. Öfkem ailesine eşimi bu şekilde yalnız bırakmalarında aslında.ofkemi cikardm haksizca
İnan seninle o kadar ortak ki hislerimiz o yüzden bu kadar net yazdım bi önceki yorumumu.ama şöyle düşün sen ailesine bu kadar öfkeliyken onun içi nasıl yanıyordur.hem öfke hem ailesiyle küs olmanın acısı hem sana karşı yerine getiremediği sorumluluklarını babanın yapmasından doğan bi ezilmişlik.onu anla onun için herşey daha zor. Yoksa Emin’im oda babana karşı minnet duyuyordur yoksa yanına çağırıp alacağı arabayı babana baktırmazdı kendi gider bakardı demek ki saygı duyuyor oda babana.bide keşke babana anlatmasaydın ikisi arasındaki soğukluk büyümezdi.

elele verip eziyorsunuz adamı. Haklı adam. Kafasına kakmak için mi yapıyorsunuz yardımı?

Size yapılsa bu hareketler siz de kaldıramazsınız.

Sadece eşinize baban kibirli deyince zoruma gidiyor, seni ezmek için yapmıyor, ben anlıyorum bu işten diye atılıveriyo onun da kötü huyu bu, bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçersen bende üzülmem deseydiniz.

Yapılan iyilikler başa kakılınca çok ayıp oluyor, hatta görgüsüzlüğün ta kendisi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…