Esimle tartistik..

Ay giderse gitsin
Bulmuş öyle kp biraz zor gider
Ne var adam kaç yaşında
Herseye alınmasın
Hem adamın evinde oturacak hem de ne istiyor zavallı adam özür dilerim demiş bide ya
Sende kibirli diyorsun
Ben bu konuda kibir göremedim

Öncelikle kimsenin kimseye şu devirde ev araba almak gibi bir yükümlülüğü yok ne gereksiz beklentiler böyle. Boşuna ailesini silmiş eşiniz.
Diğer bir konu da ayrı ayrı küçük parçalarda eşiniz haklı gibi görünse de büyük resme bakıyorum ve haksız buluyorum. Bazı adamlar kendi ailesi bir çöp verse dağlara taşlara sigdiramaz. Ama kadının ailesinden gelen bir şeyi hüpp yutar ama teşekkür etmek yerine beni minnet altında bıraktılar diye bir de kin tutar.
Erkek ailesi ev araba aldiginda oğlunu kapısının kulpu gibi yönlendirmek yönetmek ister çoğu zaman ama kızın babası iki adım önde yürüdü mu kibirli olur. Eşiniz herkese küsmeye tavır almaya elverişli bence kendi ayaklarınız üzerinde durursanız gereksiz beklentiler, minnetler ve hayalkiriklikalri son bulur. Başka bir sorununuz yoksa...

Herkes kibire aynı tepkiyi verecek değil kaldi ki adam hiç saygisizlik yapmamis eve gelince size konuşmuş. Ay tamam babam işte böyle falan deseydiniz sadece iyiydi ama sizde yazdiginiz gibi babam yardim etti şimdi sus bakalım olayi olmus. Esinizi sevmiyor gibisiniz yani gitsede fark etmez

kocanız haklıymış ,zaten sizde babanızı kibirli olarak tanımlıyorsunuz ... eşinize üzüldüm demek ki sürekli kafasına kakılacak yapılan iyilikler

Savundum.cunku okadar iyilik yaptıkı bize onun hakkinda boyle konuşmasını yediremedim.kabullenemedim.zoruma gitti.oyle olsa bile daha yumuşak geçişlerle söylemesi gerekemezmiydi.
Eşinizin ailesi sizi ezerken kaçtınız.
Şimdi de sizin aileniz o hissi yaşatıyorsa kiraya çıkıp kendi yağınızda kavrulmayı öğrenin.
Evlisiniz artık. Birilerine minnet etmeyi bırakmalısınız.

o sadece benim değil senin de baban, sadece evladı ben değilim sensin dolayısıyla adam neyse öyle davranıyor bana anneme davrandığı gibi diyerek yumuşat bence.
sende ters yapma belli ki eşiniz aşağılık kompleksine girmek üzere. bu sebebple ilişkinizi mahfetmeyin.
o ikimizin de babası e babalar biraz böyle olur aman boşver diyin gülün geçin misal

Hicbi erkek esinin yerinde olmaz istemez suanda kendininezik hissediyo bi de bu durum tuz biber olmus bence anlayisla yaklas kendini kotu hissediyor gercekten...bisey de dememis kibirli demis sadece bi karakter analizi... babanin zaten ozur dilemesi onu daha da uzer

Teşekkür ediyorum akşam bu şekilde konusacam.
İyilik karşılıksız yapılırsa iyiliktir.
Hayatınızı paylaştığınız kocanızdan karşılık beklemek; iyiliği başa kakmaktır, ezmektir, kötü niyettir.

Bir insana kibirli demek saygısızlık değil. Kibirli şerefsiz dersem saygısızlık olur. Ben sinirli bir insansam sadece sana değil herkese böyle olurum bu da huy olur. Demek istediğim bir insanın konumuna maddi durumuna vs sine göre değerlendirip ona göre tavır almaz huyu olan. Herkese aynı şekilde davranır. Bu benim tespitim. İkincisi ben kimseyi tatmin edemem bu karakterde değilim. Birşey iyiyse iyi derim. Kimseyi pohpohlamak için damat olmadım. İçimden geldiği gibi davranırım ararım. Ben seni hiç zorlamadım şöyle davran bizimkilere diye çünkü senin de bir özgür düşüncen var ben müdahale edemem bana da müdahale edilmesini istemem. Aramak istersem ararım yada güzel birşey söylemem gerekiyorsa kendiliğinden söylerim. Seninle ilgili problemim yok sadece olayları abartma.

Eşimin mesajı ne yazmaliyim

Ben son olay olayla ilgili dedım,zaten esi kendı ailesini haklı gormuyorki babasıyla konuşmyuyormuş bile ...yani erkegın ailesini yoruma katmdım bile
Ondan bahsetmediginizi biliyorum. Demek istiyorum ki babasıyla kendi ters düşmese babası da onları evden çıkarmasa karısı mutlu olmasa bile bence çıkmazdı evden.

A ailedostu1 siz o evde oturuken eşin arkanda durdu mu? Araları iyi olsa da haklı olduğun yerde seni savunur muydu? Biz merak ettik de

sizin eşinizi anlayıp kırmayacak şekilde üslubunca ortayı bulmanız daha yerinde olurdu,

Evet eşim ailesine karşı her zaman beni savundu .çok şükür.mesela bir anlaşmazlık yaşandı diyelim.arama istemiyorsan gitme dedi.beni hiç zorlamadı.bu konuda hakkını yiyemem.ama babam bize karşı bazı iyilikler yapınca babami ara.soyle davran bunu de gibi direktifler verdim.bu son mesajı da ona istinaden yazmis

Eee kimse imada bile bulunmaz diyip siz direk söylemişsiniz zaten. Bence eşiniz alınganlık yapmış olabilir ancak siz ara bulmalıydınız. Babanıza hakaret etmediyse tabi. Mesela sen yanlış anlamışsın aman bilmiyomusun babamın huyunu huylu huyundan vazgeçmez ben ufaktan uyarırırm takma gibi konuşabilirdiniz.

eşiniz güzel ifade etmiş, başlık haricinde yorumlarınızı okumadım ama ben eşinizi haklı buldum, bence eşiniz haklı ve siz alttan alın

Bence kayinbabanin sizi evden çıkarması küsülmesi çok iyi. Bu olayı lehinize çevirirseniz sizden iyisi olmaz.
Eş konusuna gelince hem iyilik yap hem kapris çek. Eşiniz haksız kaprisini size değil babasına yapsın

Yapmadım.sen nasıl konuşuyorsun. Yaptığı onca iyiliğe nankörlük yapıosun diye cikistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…