Esimle tartistik..

Babamla çok yüzeysel konustum kuzum istersen özür dileyim dedi içim burkuldu.sakin dedim ben de.esimle de lisaninca konusacam sonucu akşam yazacagim
Tamam özür dilemesin ama bundan sonra daha dikkatli davransin damadina. Bunu diyebilirsiniz bence.

Siz özür dileyin onu anladığınızı söyleyin.
Babanızın huyu olduğunu ama kötü niyetli olmadığını söyleyin. Babanız özür dilemesin. Eşiniz de kibir ve benzeri demek yerine üzüldüm vs deyip duygularını anlatsın. Babanız, kaç yasında adam değişmez. Bu konuları ailenize yansıtmayın ayrıca.

Konuştuk.tatliya bağladık diyelim. Ben de bu konuda daha hassas dikkatli olacağımı söyledim o da aynı şekilde.

Eşiniz haklı bence.Babanızın huyunu bılıosunuz kibirli diosunuz sonrada eşinizin soledıklerıne katılmıosunuz.Siz buyutmuşsunuz kusura bakmayın.

Şu gururunu kendi ailesine yapsın Allah aşkına. Bu arada merak ettim ev kimin üzerine ? İnşallah ortak değildir.
Babanızın huyunu savunmuyorum ama madem bu kadar gururluydu oturmayacaktı.

Şu gururunu kendi ailesine yapsın Allah aşkına. Bu arada merak ettim ev kimin üzerine ? İnşallah ortak değildir.
Babanızın huyunu savunmuyorum ama madem bu kadar gururluydu oturmayacaktı.
Ev babamın üzerine.kendi ailesiyle çok koptu eşim yaşananlardan sonra.babasiyla görüşmüyorlar bile.annesi de ararsa ayda yılda bir

Ezilen babanız olmuş iyilik yapmış karşılığına bak neymiş önden gitmiş
Babami ezdirmedim ezdirmem de.sadece daha orta yollu bir konuşma yapmalıydım. Karşı karşıya getirmedim onları.yuz göz olunmasın diye.esimi de uyardım. Babama çok üstü kapalı geçtim.ikisi de benim canim ciğerim arayı bulmak zorundaym

Kocanın aile reisi erkeklik duyguları sarsılmaya başlamış.Böyle davranmaya devam edersen kendini erkek yerine koyacak kişiler için arayışa girebilir.Çünkü erkek,kadının ve ailesinin gölgesinde olmayı yediremez hele böyle gidebilirsin laflarından sonra o derin yaralar iyileşmez.Yazık olmuş.Birçok kadının yaptığı hatalardan birini yapmışsın.

Haklisiniz bana büyük bir ders oldu bu.

Benım babamda da cok bilmişlik var ve bazen yonlendırmeyi sever ama eşim alıştı onun o tavırlarına.
Sende alttan alabılırdın. Ben eşime onlar öğretmen yıllarca cocuklarla içiçe hep onlarla muhatap oldukları için ben biliyorum var. Takılmıcan alttan alacaksın dedim.sende boyle yapabılırdın.

Dediğin gibi zaten ailesi evden atmıs ailen sahıp çıkmış size eşin gururuna yediremeyıp eziliyor. Sende bunu bile bile üstüne gidiyorsun. Yapma böyle. Az empati kur ve kendini eşinin yerine koyarak düşün ve hatanı anlayacaksın.

Eşiniz haklı. Babası sizi evinden çıkarmışken gidip sizin babanız ev alması zaten yeterince ezik hissettirmiştir. Bir de üstüne araba bakarkenki tavırlar tuz biber olmuştur. Keşke kendi kendinize halletseydiniz her şeyinizi.

Eğer babanızın tavırları dikkat çekecek boyuttaysa ki siz bile babamın böyle tavırları vardır demissiniz. Babanız bugün özür dilerse yarın yine başka birşey yapar kasıt yoktur ama eşinizin durumunda birinin hareketleri kisisellestirmesi bana çok normal geliyor. Bence babanız özür dilemesin ama siz birşey fark ettiğinizde ailenizle konuşun böyle davranmayın vs diye. Eşinize de ailenizi savunmak yerine seni anlıyorum canım diyiverin. Babamın davranışlarının farkındayım ve konuştum vs diyin ama eşinizin karşısında yer almanız eşinize kendisini daha kötü hissettirmis. Ben de evliyim ve ailen hoş olmayan bir davranışta bulunduğunda bunu eşimin yanında da rahatça söylerim asla savunmam.

Ailesinin davranışları sonucunda içte içe zaten ofkeliydim. Böyle bir konu açması üzerine dayanamayip patladım.ailesiyle ilgili de çok şey söyledim.bu konuda kesinlikle hatalıyım.daha orta yol bulabilecek şekilde davranabilirdim.

Yapamadım beceremedim.bir anlık fevrilik mi cahillik mi o anda sizin gibi orta yolu bulup gecistiremedim. Siz d3 eşinize o benim babam onunla böyle konusamazsn nankörlük yapma tarzında konussaniz nasıl tepki verirdi?Çünkü bunları yaparak aslında başına kalkmış oldum. Hatalıyım bu konuda

Öyleyse aynen bu cümleyi eşinize söyleyin böyle davranmamam gerekirdi diye . Çünkü adam zaten kendi ailesinin hatalı olduğunun farkında. Siz kendi yuvanizin huzurunu düşünün . Eğer eğer kiraya çıkınca daha huzurlu olacaksınız bu da bir ihtimal. Birlikte çalışırsınız . Her zaman çözüm düşünün yoksa konu ne olursa olsun sen de şunu yapmıştın vs durumlarına girilince çıkış yok oralarda haklılık yok.

Bu söylediğiniz çok ayıp olmuş eşiniz ailesinden darbe yemiş siz bunu yüzüne vurmuşsunuz. Babanızın yaptığının yanlış olduğunu bile bile delice savunmuşsunuz.tamam laf söylettirmeyin ama kırmadan incitmeden açıklayabilirdiniz.bence eşinizden özür dilemelisiniz. Bizde sizinle yakın olayların içerisindeyiz hatta emin olun daha zor şeyler yaşadık babacığım bizi çok büyük şeylerin içinden çekip aldı desteğiyle ama beni bırak babam ve ailem kesinlikle böyle bişey hissettirmedi eşime zaten çok üzülüyor durumlara biz hep destek olmaya çalışıyoruz babanızda sizde böyle davrandıktan sonra destek olmanızın hiç bir anlamı yok emin olun.eşiniz adına çok üzüldüm çok kırılmıştır ve yalnız hissediyordur kendini Eminim

Sonuçta tatlıya bağlayıp halletmişsiniz ama ben farklı bir öneride bulunacağım. Erkek yada kadın fark etmez iki tarafında ailesinden ev alınmamalı bence, çünkü insanoğlu sonuçta ilerde ne olacağını bilemeyiz ve kardeşiniz de varsa gelecekte büyük ihtimalle mal mülk miras işlerinde sorun çıkıyor, şimdilerde hiç lafı edilmese bile bir gün mutlaka başa kakılıyor yada bir şekilde yapılanlar yüze vuruluyor.

Şimdiye kadar gelinin yada damadın ailesinin yardım edip sonunda lafını etmediği tek bir aile duymadım, eşinizin gururu kırılmış ve ne kadar hallettik deseniz de bu hep içinde kalacak onun. Ayrıca her şeyi ailenize yetiştirmeniz çok yanlış bir tavır. Eşiniz sizi yakın gördüğü için sizle paylaşmış hislerini, siz düşmanı gibi görüp babanızı savunmuşsunuz. Ailelerimizin de kusurları olabilir,evet babam öyle biraz bosver idare edelim huyu bu deseniz bu kadar uzamazdı.
Bence araba alacağınıza o altınları peşinat verip ev alın, kimseye de minnetiniz olmasın. Şimdi size ev verdiler diye ilerde mirasta kardeşlerinizle kötü olmak istemiyorsanız biran önce ailenizin evinden çıkmanın yolunu arayın.

Şimdi o evde otuyorsunuz ya ilerde oturduğunuz süre boyunca ki vermediğiniz kiraların bile ilerde lafı edilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…