- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Evet gereksiz sen nasıl düşünürsün babam hakkında böyle diye çıkıştım. Gereksizdi.cunku kendi babasıyla ilgili konularda babam şöyledir kusura bakma demiştir bana.ya da ailelerinde bir olay yaşandığında kusura bakma sen de bunlara maruz kaldın diyeİki taraf da kendi ailesinin ne olduğunu biliyor sonuçta. Bildiğim bir şeyi eşim bana söylese ne yapayım o da böyle işte derim. Ben ona söylesem o da aynısını der. Boş yere yuceltmeye gerek duymuyoruz biz. Uzatinca sizinki gibi oluyor işte. Uzatmayin derim.
Ailemle aramı asla bozmam.koca bulunur ama aile asla.ama eşime karşı da sorumluluklarim var.aslinda araları çok iyidir.ama bu gidişle bu şekilde bozulacak.cunku ben eşimi aileme karşı çok yonlendirdim. Söyle yap böyle söyle diye .bundan sonra iki taraf arasındaki dengeyi kurmaya calisacam.babam gerçekten çok iyi niyetli biri.esim cok eziklik duydu diye düşünüyorm içten içe.
Sürekli olarak mesajlarda bunu yazmışsınız,ailesi size destek olmak zorunda değil. Bunu kabullenseniz keşke. Sizin aileniz de destek olmak zorunda değil, ailelerden böyle bir beklenti içine niye giriyorsunuz anlamış değilim.
Zavallı adam.Evet gereksiz sen nasıl düşünürsün babam hakkında böyle diye çıkıştım. Gereksizdi.cunku kendi babasıyla ilgili konularda babam şöyledir kusura bakma demiştir bana.ya da ailelerinde bir olay yaşandığında kusura bakma sen de bunlara maruz kaldın diye
Değil mi, birde yorumlarda yazmış eşimin yerinde ben olsaydım alttan almazdım, koca bulunur aile bulunmaz vs. Aileyle eş arasında denge kuramadığı çok net yorumlarında.Ki kayin ailesi ev vermis üstelik. Yani destek olmus. Bana sorarsan konu sahibi klasik burnu havada gelin. Hiç birseyi begenmeyen ve aileci olan. Esinide ailesinden koparmayi basardi ve hatta eziyor. Babasi tarafinda ezilmesinede müsade ediyor.
Hadi diyelim kayin aile cidden kötü, eh o zaman onlarda size ev vermislerdi, o zaman onlarinda hakki geline kötü davranmaya? Hani konu sahibin babasi "öyleymis, kabul edilmesi lazim" deniliyor ya. Sirf ev aldi diye koca kisisi alttan almali ya, eh niye konu sahibi alttan almadi?
Bu zamana kadar Her ailesiyle bozustugunda ben destek çıktım ara dedim onlar senin annen babam dedim.nisanliyken babam benim evime giremez dedi ben yaptım aralarını.saygida en ufak küsur etmedim . Kötülük gördüm diyemem ama hiç manevi destek de görmedim.surekli herkesin dedikodusunu yapan bir kayinvalidem , babanın evinde oturuyosn mis gibi Diyip hiç sahip cikmayip o benim oğlum demeyen bir baba var.problemli bir aile.onlara göre burnu havada bana göre mesafeli diyelim.bu şekilde daha huzurluyum.aileler kıyaslanamaz bile.bunu eşime aksettirmis olmam yanlış burda hatalıyım. Ama aileler kıyaslanamaz bize okadar farkliyizKi kayin ailesi ev vermis üstelik. Yani destek olmus. Bana sorarsan konu sahibi klasik burnu havada gelin. Hiç birseyi begenmeyen ve aileci olan. Esinide ailesinden koparmayi basardi ve hatta eziyor. Babasi tarafinda ezilmesinede müsade ediyor.
Hadi diyelim kayin aile cidden kötü, eh o zaman onlarda size ev vermislerdi, o zaman onlarinda hakki geline kötü davranmaya? Hani konu sahibin babasi "öyleymis, kabul edilmesi lazim" deniliyor ya. Sirf ev aldi diye koca kisisi alttan almali ya, eh niye konu sahibi alttan almadi?
Zaten aileniz ya da eşiniz suçlu değil.Kayinvalidem ev verdi 2 sene oturun dedi 6 ay sonra çıkmak zorunda kaldık.kayinbabs yüzümüze bakmadı.cok olay var.aileler kıyaslanamaz.benim babam oğlum borcun var mı bir şeye ihtiyacın var mı diye soran bir babayken onun babası üstüne faturaları ödeyin odeyin diye başımızın etini yiyen bir baba.ben hatasızim demiyorum .eşime karşı yanlış davrandım denge kuramadım.aramizda ki bağları burnu havada olan gelin ben değil kendileri kopardı. Insan aramaz mi oğlunu ya da oğlu arasın.isteyen işte arar.girer tuvalette görüşür. Demekki herkes farkında yapilmayan destegin
Ya eşini seven de durup dururken K koca bulunur aile asla” gibi ölçüsüz cümleler kurmaz, diline gelmez yani. Siz eşinize yeterince saygı ve sevgi duymuyorsunuz. Adam kendini doğru dürüst ifade etmiş işte, haksızsınız ama telafi edilmeyecek şeyler değil. Tam hatanızı anlamış gibi yazıyor ve çözüm arıyor gibi görünüyorken şöyle bir cümle kuruyorsunuz. Siz de içten içe eşinizi eziyorsunuz, bundan daha ezici bir cümle olamaz zira.Ailemle aramı asla bozmam.koca bulunur ama aile asla.ama eşime karşı da sorumluluklarim var.aslinda araları çok iyidir.ama bu gidişle bu şekilde bozulacak.cunku ben eşimi aileme karşı çok yonlendirdim. Söyle yap böyle söyle diye .bundan sonra iki taraf arasındaki dengeyi kurmaya calisacam.babam gerçekten çok iyi niyetli biri.esim cok eziklik duydu diye düşünüyorm içten içe.
Iki tarafı dengelemek lazım.iki taraf da birbirine saygılı olacak.hani nasıl erkekler anneleri ile eşleri arasında denge kurmaliyken aslında kızlarda babaları ve eşleri ile arasında denge kurmalı.babama tabiki laf söyletmem. Ama ediminde ezik durumuna düşmesini istemem.Meğer kadınlar kulübündeki tüm kadınlar eşlerine ve eş ailelerine ne kadar saygılı sevgili ve anlayışlılarmış. Sanırım ben yanlış forum okudum senelerdir. Allah aşkına biraz gerçekçi olalım. Hangi sağlıklı düşünebilen kadın babasının tüm fedakarlıklarını görmezden gelip eşinin yaptığı saygısızlığa ego patlamasına göz yumar. O zaman kk daki konuların % 80 i masal. Konu sahibi sonuna kadar haklısınız. Doğru demişsiniz eş bulunur ama ana baba bulunmaz. Ben babamı 3 yaşımda kaybettim. O sebeple ne olur el adamları için babacıklarınızı üzmeyin. Herkes hakettiğini yaşasın. Eski konularınıza da göz attım. Siz ve aileniz elinizden gelen çabayı göstermişsiniz ve göstermeye de devam ediyorsunuz. Eee herkes iyilikten anlamaz. Yapacak birşey yok. Kendinizi de üzmeyin. Yine diyorum sonuna kadar haklı görüyorum sizi.
Iki tarafı dengelemek lazım.iki taraf da birbirine saygılı olacak.hani nasıl erkekler anneleri ile eşleri arasında denge kurmaliyken aslında kızlarda babaları ve eşleri ile arasında denge kurmalı.babama tabiki laf söyletmem. Ama ediminde ezik durumuna düşmesini istemem.
Evet dengeleyemedim zatenO halde dengeleyememişsiniz ki bu durumdasınız
İşte eşiniz aynı eşim gibi. Ama siz öyle değilsiniz. Biz ikimiz de öyle olduğumuz için hiç sorun olmuyor. O sizin hayat arkadasiniz, bu kadar yuklenmeyin yazıktır.Evet gereksiz sen nasıl düşünürsün babam hakkında böyle diye çıkıştım. Gereksizdi.cunku kendi babasıyla ilgili konularda babam şöyledir kusura bakma demiştir bana.ya da ailelerinde bir olay yaşandığında kusura bakma sen de bunlara maruz kaldın diye
Gelince konusacagim pişman oldum ben deİşte eşiniz aynı eşim gibi. Ama siz öyle değilsiniz. Biz ikimiz de öyle olduğumuz için hiç sorun olmuyor. O sizin hayat arkadasiniz, bu kadar yuklenmeyin yazıktır.
Konuşun gönlünü alın. Zaten babası destek değil üstüne kayınpederin yardimiyla eziliyor. Kimse bir şey demese de erkekler maddi konulari çok takar kafaya. Bir daha da benzer durumda sakin kalin derim. Babaniza da durumu lisaninca anlatın, davranislarinda daha dikkatli olsun derim ben. Sonucu da yazın bekliyoruz.Gelince konusacagim pişman oldum ben de
Babamla çok yüzeysel konustum kuzum istersen özür dileyim dedi içim burkuldu.sakin dedim ben de.esimle de lisaninca konusacam sonucu akşam yazacagimKonuşun gönlünü alın. Zaten babası destek değil üstüne kayınpederin yardimiyla eziliyor. Kimse bir şey demese de erkekler maddi konulari çok takar kafaya. Bir daha da benzer durumda sakin kalin derim. Babaniza da durumu lisaninca anlatın, davranislarinda daha dikkatli olsun derim ben. Sonucu da yazın bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?