Eşimle tartıştık

Sen çocukla yarış içindesin .
Almanya ya döndüğünde oralarda daha çabuk çıkar sonuç o çocuğa veremedigin 300 Euro ile IQ testi yaptırın sonucu burada paylaşın lütfen

Off yine kocası bir bana harcasın benim dediğimi yapsın vakasında bir kadın okuduk ve utandık. Hanımefendi karı koca çalışıyorsunuz siz belli şeylerde kendinize para ayırmıyor musunuz adamın keyfi kardeşini götürmek istemiş birde izin mi alacak? Burada kimse kardeşine jest yaptığında eşinden izin aldığını düşünmüyorum zira aksi saçma oluyor. Maddi sorun yok belli yani yazınızdan ve eşiniz haklı ne için çalışılıyor? Ben sizin gibi insanlardan nefret ediyorum cidden bu kadar fesat enerji emici insanlarsınız ki eşinizin ömrünü yersiniz. Birde küçücük kız çocuğuna kıskançlıktan nasıl bilenip laflar sayıyorsunuz pes

Inanamiyorum bu zihniyete. Saf kötülük bu. Yengeniz yaptirmadi da abiniz niye yapmadi ona da yazik valla. Ben olsam gizli yapar yine de yapardim. Esinin agzina bakiyormus demek ki.

Küçük kardesime bir seyler yapabilmek icin deliriyorum çıldırıyorum resmen. Kardeş ya bu otesi var mi?

Eşimin yeğenlerine de ayni sekilde bakiyorum. Keske milyarder olsam da hepsinin önüne dunyalari sersem.

Bir çocuğa boyle davrananlar hic cocuk olmadi mi? anlayamiyorum bu kötü kalbi.

Evli barklı çocuklu 33 yaşında kadınım.
Ablam diyorum, başka söze gerek yok.
Bu yaşımda cebime harçlık sıkıştırır, beğendiği bir şeyi direkt alır kargoyla bana yollar, çocuklarıma evime gelirken bahsetmeyeyim zaten.
Ablam en son bu bayram harçlığı vermeye çalıştığında bana ‘yok artık abla yapma şunu kazık kadarım’ dediğimde ‘sen benim hep küçük kardeşimsin, 60 yaşına da gelsen ben ablan olarak gönlünü hoş ederim senin’ dedi.

Kardeşlik gerçekten yaşla evlilikle olan bir şey değil, ömür boyu ve en uzun sürecek tek bağ bu.
Bırakın kardeşi, çocuk sevindirmek bizlerin kültüründe, örfünde çokça yer edinmiştir zaten ama anlayamıyorum nerede kaldı o insancıl günler!

Babam öleli üç dört ay olmuştu yengem beni bir gün kenara çekti "bak canım görüyorsun abinin de çocukları var saba babalık yapamaz öyle çok bişey bekleme yani" dedi. Tamam dedim zaten öyle bir beklentim hiç olmadıki annem öyle bir şey hissettirmedi vay babası öldü naparım gibi. Neyse büyüdüm nişanım oluyor abim bana 100 lira taktı. Yengem kıyameti koparttı biz parayı kolay mı kazanıyoruz diye. Abime gittim al dedim parayı geri aranız bozuldu yüz tl için. O da aldı yani geri taktığı parayı akskdlgllghl

Okudukça sarılasım geldi
İnsanların hiç korkusu yok demek ki Allahtan
Küçücük çocuğu bile kendine rakip görebiliyorlar kolayca
Oysa hayat upuzun bi yolculuk
Kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor

Allah yengenize de vicdan nasip etsin inşallah bi gün
Abinizin böyle biriyke evli kalabilmesi beni abiden de soğuttu gerçi

Yuhh ya böyle kadınlar niye evlenip baş yakar ki diycem ama adamlarda da beyin yok sen kimsin hayırdır diyemiyor bu tarz şeylerde Üzgünüm abinde pek matah bir halt değilmiş

Yuhh ya böyle kadınlar niye evlenip baş yakar ki diycem ama adamlarda da beyin yok sen kimsin hayırdır diyemiyor bu tarz şeylerde Üzgünüm abinde pek matah bir halt değilmiş
Zaten abimde iş olsa bu kadar pervasız davranabilir mi?
Buarada bunları mağdur edebiyatı olsun diye yazmadım hani az para değil konu sahibi haksız da sayılmaz yazanlar var ya mesele para değil yani kötülük olsun.

Gozlerim dolu dolu okudum. Allah uzun saglikli ömürler versin ablanıza.

Yengenin telefonunu bilsem de bi arasam keşke
Çok hoş laflarım var ona valla bak :))

Kalbinin ekmegini yedigi günleri ful hd izlersiniz umarim. Karma, kader her ne ise bulsun onu. Çocuklarının gözünden bir damla yaş düşmesin, ne dert çekilecekse o tek basina çeksin.

Ben şunu net görüyorum.
Parası bol olanlar daha pinti.

Kusura bakmayın 3 günlük ölümlü dünyada çalışıp kardeşimi lunaparka goturemeyeceksem o paraya da s.çayım, evliliğin icine de..
Bende bunu diyecektim
Bende yurtdisinda yasiyorum
Tamam 300 euro az para degil ama her ay gidilmiyodur eminim, yilda 1 belki...
Onuda gectim
O kisi esinizin kucuk kiz kardesi yani elin cocugu degil
Yapiversin bi guzellik nolacak
Siz gitmek istemiyosaniz gitmeyin abi kardes giderse daha az para oder.

Konu sahibi karanlık taraftan, bu tarafa gelmek ister misiniz? Burada çocukların içinde şeytan yok, burada aileler çocuklarını sevindirmeye çalışıyor, çocuklar parklarda gülüyor oynuyor

bir lunaparkta 300 eur nasıl harcıyacaksınız onu merak ettim ,

300 * 9,8577 = 2,957 tele yapıyor
Bu hesabi tl ye cevirmeyin bence icinden cikamazsiniz
Bende yurtdisinda yasiyorum gecenlerde bizde bi lunaparka gittik 4kisiye 150 euro odedim. Sadece giris.
Muhtemelen baya buyuk biyerdir yada kalabalik gideceklerdir.

Yukarda bi arkadasimada yazdim
Bende yurtdisinda yasiyorum
Evet lunaparka girisler 30 euroyla 50 euro arasinda degisebiliyo. Gittiginiz yerin buyuklugune bagli birazda.
Neyse bu kucuk bir nottu ama diyecegim su: yilda 1 gidilecek 300 euroluk lunaparka sorun cikarmaya gerek yok
Herzaman gidilmiyodur heralde
Nevar bacisini eylendirmek istemisse anlayamadim

Diğer konuları bilemem ama 12 yaşında ki bir çocuğun hevesini kirmaniz ayıp olmuş yani alt tarafı bir lunapark ne kadar bir harcamanız olabilir Türkiye şartlarında yaşıyor olsanız neyse dicem maaşlar hayat kalitesi belli yurtdışında yaşayıp belli bir standart da olup bunu hesaplamanız bence ayıp yani Allah daha çok versin hiç gözüm yok durumunuzu bilemem tabi ama ne gerek var çocuk sonuçta o aklı herşeye eriyor demek falan ayıp çocuk o daha

Sabah sabah yine başkalarının yerine utandık.

300 eurodan bahsediyoruz yurtdışındasınız siz onu onu tl ile değiştirin.

İyi ki babası hasta çocuk birşey istemiş ne herşeyden anlıyoru kalmış, ne kendisinin alakasız olduğu araba işinden bedel ödemediği kalmış.

Babası hasta çocuğun istese bile gidemiyorlar anlayamıyor musunuz bunu? Sizin para dertlerinizden daha büyük sorunlar var ortada.

Hele ki babası olacaksan evlenmeseydin lafını bir konuşalım.

Evlendiniz diye kardeşine “Bak benim aşkım var artık senle hiçbir yere gitmiyoruz bitti geçti senin modan” demesini mi beklediniz?

Ailesiyle derdiniz varsa açarsınız telefonu, kızarsınız kavga edersiniz. Bütçe sorun ise yine konuşursunuz tartışırsınız. Ama oturup yetişkinlerin günahını çocuktan çıkarmaya çalışırsanız size böyle tepki gelir.

Artık kırk yıl uğraşacaksınız ki eşinizin gözünde kaybettiğiniz saygıyı geri kazanın.
Tabi yapabilirseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…