anladım canım, ama fark etmez ...
çamaşır suyuna temızlık yaparken bıle el değmemesi gerekıyor..sen kalkmıssın elı yıkamaktan söz edıyorsun.
çamaşır suyu insanların için değil,, evi temızlemek içindir
öyle bir durum olsaydı eğer arkasında ,,,insanlarda kullanabılır yazardı
mis gibi sabunlar var antibakterıyel onlar ne güne duruyor,,allah korusun çocukların falan görür
aynısını yapmaya çalışırlar...
böyle değil..tek çocuğum her işimi annem yapardı..lisedeyken bile yemeği önüme getirirdi.hatta evlenmeden önce bu tembellikle senin evine pislikten girilmez diyodu..zaten 2 senedir böyleyim.evliliğin ilk yıllarında da böyle değildim.temizdim ama bu kadar değil..
biraz önce bahsettiğim arkadaşımda eşine küveti doldurup yıkan demiş çaktırmadan içine de çamaşır suyu dökmüş :) adam ö lüyomuş nerdeyse yutsa etsee hay Allahımmm
olmaz mı..oyuncaklarını her gün yıkıyorum....
anneniz şuan nasıl peki
eşinizle cinsel problemleriniz var mı? cinsel yönden tatmin olamıyorsanız, temizlik takıntınız olabilir
biraz önce bahsettiğim arkadaşımda eşine küveti doldurup yıkan demiş çaktırmadan içine de çamaşır suyu dökmüş :) adam ö lüyomuş nerdeyse yutsa etsee hay Allahımmm
bugünkü tartışmamıza patlak veren konu da şu
sabah acile gittik gece dişimin ağrısından dolayı.gelince ellerine azcık çamaşır suyu dökiyim dedim ..hastane mikrobu yıkamayla geçmez dedim..bundan patladı eşim
kızlar bişi sorcam...bende haftada bir gün temızlık yapıyorum
acaba ben pis miyim??
2 sene önce hayatında ne değişti canım?
kızlar bişi sorcam...bende haftada bir gün temızlık yapıyorum
acaba ben pis miyim??
aslında söylicem ama gülmeyin ne olur...kayınvalidem bi tanıdığımız için ay o kadar temizki diye birini sürekli anlatıyodu..bende bundan hırs yaptım
ayy sen ne pisss bi kızsınnnn
aslında söylicem ama gülmeyin ne olur...kayınvalidem bi tanıdığımız için ay o kadar temizki diye birini sürekli anlatıyodu..bende bundan hırs yaptım
uff çok fena keremce
o zaman bütün doktorların enfeksiyondan gitmesi gerekirdi.
biraz rahat olmayı denemelisin.
bir de bişey sorucam temizlik yapmayınca rahatsız oluyor musun?
mesela atıyorum elimi yıkamasam bişey olacak filan gibi düşünceler geliyor mu aklına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?