eşimle tartıştık :((

biraz önce bahsettiğim arkadaşımda eşine küveti doldurup yıkan demiş çaktırmadan içine de çamaşır suyu dökmüş :) adam ö lüyomuş nerdeyse yutsa etsee hay Allahımmm

haklısın bunu biraz abarttım sanırım..

2 sene önce hayatında ne değişti canım?

olmaz mı..oyuncaklarını her gün yıkıyorum....
anneniz şuan nasıl peki

annem şu an daha normal en azından kapılarda beklemiyo artık,psikolojik yardım filan almadı
yurtdışında teyzem var onun yanına gidip geldikten sonra düzeldi,emekli olduğu için sürekli evdeydi bi uğraşı yoktu şimdi evde örgü filan yapıyo,dayımın çocuğuyla ilgileniyo çalıştıkları için, o yüzden de düzelmiş olabilir,ama nasıl düzeldi bilmiyoruz:)

kızlar bişi sorcam...bende haftada bir gün temızlık yapıyorum
acaba ben pis miyim??

eşinizle cinsel problemleriniz var mı? cinsel yönden tatmin olamıyorsanız, temizlik takıntınız olabilir

yok bi sorunumuz.çok mutluyum eşimle ..eşim normalde de sakin,oğluyla vakit geçirmeyi sever..hatta alıp parka götiriyim sende biraz kafa dinle der.ama ben o aralıkta hemen temizlik yaparım ..eşimde gelince başlar bağırmaya..

biraz önce bahsettiğim arkadaşımda eşine küveti doldurup yıkan demiş çaktırmadan içine de çamaşır suyu dökmüş :) adam ö lüyomuş nerdeyse yutsa etsee hay Allahımmm

ay çok komikmiş bu gerçekten.

benımde oda arkadaşım öyleydi gıcık olurduk çünkü çekilcek gibi olmuyor..çok zor

uff çok fena keremce
o zaman bütün doktorların enfeksiyondan gitmesi gerekirdi.
biraz rahat olmayı denemelisin.
bir de bişey sorucam temizlik yapmayınca rahatsız oluyor musun?
mesela atıyorum elimi yıkamasam bişey olacak filan gibi düşünceler geliyor mu aklına?

Merhaba...
İlk evlendiğimiz dönemlerde bende senin kadar olmamada evimin sürekli temiz olmasına dikkat ediyordum
Bu hem beni yoruyordu hemde esimi huzursuz ediyordu
Sürekli esimi ikaz ediyordum banyo yap tırnağını kes dısını fırçalar diye
Sonra burgun kafama danı etti benin onun annesi değilim eşiğim neden onu bu kadar sık bogaz ediyorum ki hem kendimi hemde esimi rahat bıraktım emin ol su anda daha mutluyum o da daha huzurlu evimde duzenli

kızlar bişi sorcam...bende haftada bir gün temızlık yapıyorum
acaba ben pis miyim??

benimde aklımdan geçiyorduu haftada bir bazen 2 yapıyorum ama galiba biraz pisimm , konu sahibi titiz arkadaş bana biraz titizlik gönderebilse ne güzel olur hem o rahatlar hem ben :)

aslında söylicem ama gülmeyin ne olur...kayınvalidem bi tanıdığımız için ay o kadar temizki diye birini sürekli anlatıyodu..bende bundan hırs yaptım

kayınvaliden seni yetersiz mi buluyor?

ya da o temiz kadını kendinden daha güzel mi buluyorsun onu üstte kendini altta mı görüyorsun?

Son düzenleme:
Eşiniz haklı çünkü insanın en rahat en doğal olacağı, en istediği gibi hareket edeceği yer evidir. Bunu kendi evinde yapamıyorsa isyan etmekte haklı. Böyle olan bir tanıdığım vardı, psikoloğa giderek sorununu çözdü. Bazı sebeplerden ötürü böyleymiş. Şuan yine toplu, temiz ama en azından sehpaya 1 damla çay bulaştığında "amaan sonra da halledebilirim" diyebiliyor, çamaşır sulu, cam silli, arap sabunlu temizlik suyu hazırlayıp baştan aşağı temizlemiyor.

Benim bir arkadaşımın da sizinkinin tam tersi bir sorunu var. Kendisi toplu, temiz ama eşi bunu yeterli bulmuyor. Her gün cam ve duvarları silmek zorunda. Her yemek yaptıktan sonra mutfak baştan aşağı temizlenmek zorunda. Her tuvalete gidenin arkasından bütün banyoyu domestosla cifle ovmak zorunda. Zaten evlilikleri sallantıda, kadıncağız daha fazla kaldıramıyor.

olmam mı ..hemde ne nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…