• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştım

siz yazarak ifade edemiyorsunuz, konuşurken nasılsınız acaba?
siz iki satır yazıyorsunuz biz yaz babam yaz anlayalım diye..

evdeki para sizin paranız, o paranın miktarını sormaya hakkı olmadığını düşünüyorsunuz?
bu para ile ilgili fikir beyan etme hakkı da olmadığını düşünüyorsunuz, bu parayla ilgili plan yapmasını da istemiyorsunuz sanırım??

bunları konuşuyor musunuz?
evlilikte maddi konular baştan konuşulmalı.
paranın yönetimi bir kişide olabilir
gelir gider dengesi kurulacak, zaruri giderler, harçlık, lüks giderler vs bunlar planlanabilir.
veya herkes bir miktar ortaya koyar giderler karşılanır, gerisine karışmaz.
bu konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz elbette, ama trip yapmadan, hakaret etmeden, yüzükler çöpe atılmadan konuşulabilir.
aile olmak bunu gerektiriyor.

Niye hata bende mi yani
dedim ya ilk aklima geleni yazdim diye.
Yasamadan kim hakli kim haksiz bilemem.zaten dava degil ki bu savci, hakim ,sanik, tanik olsun suclu sucsuz bulunsun.
Ben kendimi hakli gordugum bir konuda esime tavir yapiyordum.megerse ne konuyu anlamis ne tavri.bir de ustune benim yanlislarimi soyluyor.
Kendime aklim yetmiyor baskasina akil vereyim.
Yeni ins evlenecek ya o bakimdan dedim
6 ay kisa bir sure sizin icinde.boyle sorunlar yasamaz ins
.

Ben bana soylenilen seyi olabilecek en kisa zamanda yaparim ayni sekilde erkek arkadasim benim soyledigim bir seyi erteleyip dursa cok kizarim ve tartisma cikaririm. Yine de hakaretler etmek falan normal degil, cok saygisizca. Ama siz de cocuk gibi davranip engelleyip yuzugu atmisiniz. Karsilikli olarak yetiskin gibi davranmiyorsunuz bence.

Ben bana soylenilen seyi olabilecek en kisa zamanda yaparim ayni sekilde erkek arkadasim benim soyledigim bir seyi erteleyip dursa cok kizarim ve tartisma cikaririm. Yine de hakaretler etmek falan normal degil, cok saygisizca. Ama siz de cocuk gibi davranip engelleyip yuzugu atmisiniz. Karsilikli olarak yetiskin gibi davranmiyorsunuz bence.
Konuşup anlaşamıyoruz hakaret ediyor cunki duymamak için engelliyorum bende

Ay gitti yüzük.......:skandal:yüzüğün sucu ne ... Burcu kovaymis heralde şaşırmadım... Allah sabir versin ....

Kireç gibiler ne sevdikleri belli ne sevmedikleri.... Hele acikincaaaa dusunemiyorum bile:KK54:

Yüzüğü al çöpten ....

Sizin geçinmeye gönlünüz yok

Para bahane

Yüzüğe yazık etmeseymişsiniz,iyiymiş...

Herkese Günaydın benim eşim kendini beğenmiş egoist disiplin hastası bir insandır benden bişey yapmamı istemişti bende yapmadım öyle basit bişey şuan şehir dışında hallettinmi diye aradi bende halletmedimi söyledim telefonda bir sürü hakaret etti basit bişey yüzünden bende yüzüne kapattım bu sefer watsaptan başladı o işi hallet falan falan ama hakarette girla ile böyle olmaz ayrılırız bu gidişle diye bende ayrılalım yazma artık bana dedim engelledim ve yüzüğü çöpe attım aslında seviyorum ama sinirlenince gözü bişey görmüyor özür dilesin istiyorum bir daha böyle aptallıklar yapmasın ama mümkün mü duramaz ki böyle de ben yoruluyorum çıkmazdayım
Yüzüğü niye çöpe atıyorsun ? Satar , bekarlığa merhaba partisi yaparsın :KK53: kocanı at çöpe ..

Herkese Günaydın benim eşim kendini beğenmiş egoist disiplin hastası bir insandır benden bişey yapmamı istemişti bende yapmadım öyle basit bişey şuan şehir dışında hallettinmi diye aradi bende halletmedimi söyledim telefonda bir sürü hakaret etti basit bişey yüzünden bende yüzüne kapattım bu sefer watsaptan başladı o işi hallet falan falan ama hakarette girla ile böyle olmaz ayrılırız bu gidişle diye bende ayrılalım yazma artık bana dedim engelledim ve yüzüğü çöpe attım aslında seviyorum ama sinirlenince gözü bişey görmüyor özür dilesin istiyorum bir daha böyle aptallıklar yapmasın ama mümkün mü duramaz ki böyle de ben yoruluyorum çıkmazdayım
görgüsüz dr kocasının ezmekten paspasa çevirdiği hemşire hanım, anasını klasını sarsmakla suçluyor.

çok ibretlik üye ve konu.

Back
X