KIZLAR BİR BUÇUK YILLIK EVLİYİM..senağlamasenağlama
ve aslında eşimle çok iyi anlaşırım ..eşimin yaşı benden büyük yani bazı konularda o alttan alması gerekirken ben alttan alırım....senağlama
biliyorsunuz bu ay 2. aşılamamı oldum...:CüvCüv:
evde iş yapıyorum ama pek ağır iş yapmıyorum düşer diye ....sanki tuttuda...senağlamasenağlama
neyse ben bugün evi temizliyorum..:gitme::gitme:
benim antrede masa var eşime dedimki bu antrede durmasın gel bunu oturma odasına alalım....
hayır dedi hemen............
ben orucum şimdi iş yapamam dedi....
bende çıldırdım az önce canın sıkılıyor diye dışarı çıkıp saatlerce gezdin....
susamadınmı o zaman peki ben bi şey diyince çıldırıyosun dedim...senağlamasenağlama
benim canım o masanın orda olmasını istiyor dedi yani lafı eveledi geveledi sanki haklı gibi
çıktı balkonda oturuyor.......
ahanda şimdi balkondan içeri geçti yatak odasına gitti yatmaya .....
benim yanına gidip konuşmamı istiyor surat asmasına bakılırsa ....
ne yapim şimdi kızlar bıktım ya bıktım.....
ben aöf de okuyorum hafta sonu sınav var bide desinki şu karıma yardım edim yok o yatsın atlara baksın...
klava:
klava:
klava:
ve aslında eşimle çok iyi anlaşırım ..eşimin yaşı benden büyük yani bazı konularda o alttan alması gerekirken ben alttan alırım....senağlama
biliyorsunuz bu ay 2. aşılamamı oldum...:CüvCüv:
evde iş yapıyorum ama pek ağır iş yapmıyorum düşer diye ....sanki tuttuda...senağlamasenağlama
neyse ben bugün evi temizliyorum..:gitme::gitme:
benim antrede masa var eşime dedimki bu antrede durmasın gel bunu oturma odasına alalım....
hayır dedi hemen............
ben orucum şimdi iş yapamam dedi....
bende çıldırdım az önce canın sıkılıyor diye dışarı çıkıp saatlerce gezdin....
susamadınmı o zaman peki ben bi şey diyince çıldırıyosun dedim...senağlamasenağlama
benim canım o masanın orda olmasını istiyor dedi yani lafı eveledi geveledi sanki haklı gibi
çıktı balkonda oturuyor.......
ahanda şimdi balkondan içeri geçti yatak odasına gitti yatmaya .....
benim yanına gidip konuşmamı istiyor surat asmasına bakılırsa ....
ne yapim şimdi kızlar bıktım ya bıktım.....
ben aöf de okuyorum hafta sonu sınav var bide desinki şu karıma yardım edim yok o yatsın atlara baksın...