Eşimle tartıştım...

arkadaşım aşılama olmuşsun.sen şöyle yatıp kasım aksım kassana kendini.sen ağırdan satmazsan kendini oda üstüne düşmez senin.bazen düşüncesiz oluyo erkekler.o düşünmüyosa sen düşündürüceksin.[/QUOTE]

Vallahi super dogru bir sozz harikasin canim
a.s.

madem asılama yapmıssınız..
yatın bırakın işlerı bebegınızı dusunun bence sızde hatalısınız..
esınıze uzulerekde kendınızı hafıfletmeye calısıyosunuz..
sımdı asılama tutmaz ıse sebebıde esınız olcak degılmı?..

ah ahhhh arkadaşlar ondan bı tanede bende var iş yerıne gıdıyorum bazen cok titiz heryer tertıplı duzenlı bıde eve gelınce o adam gıdıp yerıne baskası gelıyor ya iş yerınde oldugun kadar evdede düzenlı olsana dıyorum çıldırmamak elde degıl yaa :oklava:

canım aşılama yapmışsan iş güç yapmaman lazın uzan dinlen sen..
kocana gelince erkeklerin hepsi aynı..

benimki de ondan canım
evde parmağını kımıldatmak istemez. ben de hamileyim (darısı başına, inşallah bu sefer tutar bebişin seni) ağır iş yapmamaya çalışıyorum, ilk bebeğimizi kaybettik; kanepeyi aç diyorum yok, suyu(5lt) getir diyorum yok. beyefendi sadece bilgisayar başında oturacak ya da yatacak.

kusura bakma ama canım erkek milleti safi öküz.ben de dün sevgilimden ayrıldım.evlenince beni adam yerine bile koymazdı.romantizm yok iki tatlı laf yok bir sürpriz yok.zaten cebinde akrepleriyle yaşıyor.para sorunu yok doktor.ama biyere gideriz fiyatlara bakar önce pahalı der.ne yiyesim geliyor yanında ne içesim.kaldıki ben de çoğu zaman hesap öderim.bir iftar yapalım dedim benim zorumla.bi yeri ayarlayamadı onu bile ben ayarladım.teli kapatırken ii tmm hadi hadi diye kapatır.yani bunla evlendiğimi düşünemiyorum dün bana beni sürekli eleştiriyorsun işine gelmiyorsa git dedi arkama bile bakmadan çektim geldim.üstümden yük kaltı ohhhh be huzuru buldum.giyimden kuşamdan anlamazdı adam kılığına soktum.

ay kaldırmayın masayı dursun orada bunun için tartışılırmı yaa. belli ki canı bişeylere sıkkın erkekler bizler gibi değiller dertlerini içlerine atarlar. bırak yapma sende otur yanına sarıl. valla benim eşimde iş yapmak istemesin hem kendi yapmaz banada yaptırmaz sarmaşır film izleriz bizde nabalım.

ay kaldırmayın masayı dursun orada bunun için tartışılırmı yaa. belli ki canı bişeylere sıkkın erkekler bizler gibi değiller dertlerini içlerine atarlar. bırak yapma sende otur yanına sarıl. valla benim eşimde iş yapmak istemesin hem kendi yapmaz banada yaptırmaz sarmaşır film izleriz bizde nabalım.

keşke senin gibi geniş olabilsem bacım,
canı tezlik kötü bi şey ama huy işte,
bide sarılıp film izleyecem hee.
evde terör estiririm valla.şakkıdı

kusura bakma ama canım erkek milleti safi öküz.ben de dün sevgilimden ayrıldım.evlenince beni adam yerine bile koymazdı.romantizm yok iki tatlı laf yok bir sürpriz yok.zaten cebinde akrepleriyle yaşıyor.para sorunu yok doktor.ama biyere gideriz fiyatlara bakar önce pahalı der.ne yiyesim geliyor yanında ne içesim.kaldıki ben de çoğu zaman hesap öderim.bir iftar yapalım dedim benim zorumla.bi yeri ayarlayamadı onu bile ben ayarladım.teli kapatırken ii tmm hadi hadi diye kapatır.yani bunla evlendiğimi düşünemiyorum dün bana beni sürekli eleştiriyorsun işine gelmiyorsa git dedi arkama bile bakmadan çektim geldim.üstümden yük kaltı ohhhh be huzuru buldum.giyimden kuşamdan anlamazdı adam kılığına soktum.

heee kız valla öküzler,
sepetlemekle çok iyi yapmışsın,böyle bir erkekle ömür geçermi kızz,
barışmak istese bile barışma.opuyorumnanaktan

benimki de ondan canım
evde parmağını kımıldatmak istemez. ben de hamileyim (darısı başına, inşallah bu sefer tutar bebişin seni) ağır iş yapmamaya çalışıyorum, ilk bebeğimizi kaybettik; kanepeyi aç diyorum yok, suyu(5lt) getir diyorum yok. beyefendi sadece bilgisayar başında oturacak ya da yatacak.

bu bilgisayarı kim bulduysa yedi sülalesini öpeyimmmmmmmmmm????????
benim herif de başından kalkmaz, bu gün sabah 4 de yattı,başladı horlamaya,tabi benim uyku gitti, ben kalktım,,
bilgisayar nöbetini devraldım yani sırnaşık şey

valla evlendiğimizde bende öyleydim çünkü annem çok titiz bir kadındır benişde öyle yetiştirdi. ben temizliyor topluyorum eşim dağıtıyor. birde çok hasta oldum amannn dedim bir kere geliyoruz dünyaya. çalıştığım için birde sadece hafta sonları doğru düzgün temizlik yapıyorum. baktım eşim işim çabuk bitsin diye yardım etmeye başladı. bende temizlik yapacam derken bebişimi düşürdüm akıllandım. sağlıktan önemlisi yok boşver

iyi etmişsin ayrılmışsın çoğu bayan bunu yapamıyor evlendikten sonra gözleri açılyor

buda geç oluyor , e zaten kötüsü ele geçer ama iyisi ile evlenirmişsin,

önce kötü gelsinki iyi olanın kalitesi ortaya çıksın

opuyorumnanaktan

KIZLAR BıR BUÇUK YILLIK EVLıYıM..senağlamasenağlama

ve aslında eşimle çok iyi anlaşırım ..eşimin yaşı benden büyük yani bazı konularda o alttan alması gerekirken ben alttan alırım....senağlama

biliyorsunuz bu ay 2. aşılamamı oldum...:CüvCüv:

evde iş yapıyorum ama pek ağır iş yapmıyorum düşer diye ....sanki tuttuda...senağlamasenağlama

neyse ben bugün evi temizliyorum..:gitme::gitme:

benim antrede masa var eşime dedimki bu antrede durmasın gel bunu oturma odasına alalım....

hayır dedi hemen............

ben orucum şimdi iş yapamam dedi....

bende çıldırdım az önce canın sıkılıyor diye dışarı çıkıp saatlerce gezdin....

susamadınmı o zaman peki ben bi şey diyince çıldırıyosun dedim...senağlamasenağlama

benim canım o masanın orda olmasını istiyor dedi yani lafı eveledi geveledi sanki haklı gibi

çıktı balkonda oturuyor.......

ahanda şimdi balkondan içeri geçti yatak odasına gitti yatmaya .....

benim yanına gidip konuşmamı istiyor surat asmasına bakılırsa ....

ne yapim şimdi kızlar bıktım ya bıktım.....

ben aöf de okuyorum hafta sonu sınav var bide desinki şu karıma yardım edim yok o yatsın atlara baksın...:oklava::oklava::oklava:

anacım sen kendine değer vermezsen el alem sana hiç değer vermez kocanda dahil.
aşılama yaptırdım tutması lazım diyosu ama gel gör ki harıl harıl etemizlik yapıyon maşşalah:olmaz: sen ayaklarını uzat dinlen kendine bakki herif de aman karıma bişe olcak aman bişe olmasın aşılama tutsun diye peşinde pervane olsun.kendini ağırdan al ıccık rahatına bakzemuszemus

bu bilgisayarı kim bulduysa yedi sülalesini öpeyimmmmmmmmmm????????
benim herif de başından kalkmaz, bu gün sabah 4 de yattı,başladı horlamaya,tabi benim uyku gitti, ben kalktım,,
bilgisayar nöbetini devraldım yani sırnaşık şey

aynen bizim durumda öyle canım. nöbet tutuyoz böyle. beyfendi tek yatınca daha rahat ediyormuş da.. ben de bu bilgisayarı icat edeni bulunca .................

Ah be kardeşim,
konu erkekler oldu mu tek dertli sen değilsin hiç üzülme,erkek milleti sadece yönetmek ve ehli keyif olmak için yaratılmış varlıklardır.
Dırdır istemezler,para bitti lafından nefret ederler,oram ağrıyor buram sızlıyor demiyeceksin,ekmek alır mısın alışverişe gidelim demeyeceksin.
Mümkünse bütün gün susup , alışveriş yapıp artı üstüne para arttırıp,tüm eksik gedikleri de tamamladıktan sonra güleryüzlü bir eş olup adamın her lafına tabii kocacım,sen en iyisini bilirsin kocacım diyerek pohpohlayacaksın.
ışte kadının evlilik hayatı.
Heleki adam birazda kaprisli ve inatçıysa ki senin eşinin yaşı senden büyükmüş kaç yaş fark var bilmiyorum ama 10 yaş ve üstüyse acayip kaprisli olurlar,inat desen dediğim dedik çaldığım düdük cinsidir erkekler.

Bence kendini bu dönemde yorma,strese girme,eşini en iyi sen tanırsın,sen ne yaptığında eşin sana sevecen davranıyor ve senin istediğini yapıyorsa o şekilde yaklaş,bir süre sonra sana yardım etmeyi kendine adet edinir,üzülme,pek çok erkek evliliğin ilk yıllarında hırçın oluyor ama sonraları adapte olup evliliğin ben sen değil biz olmak olduğunu kavrıyorlar.
Şimdi senin sadece kendini düşünmen lazım,bırak masa yerinde kalsın,boşver,sen canının kıymetini bil,sen bilmezsen kimse bilmez.
Naz yap,inşallah aşılaman tutar ama sen böyle iş yaparsan adam nasılsa bu kadın iş yapabiliyor deyip hamileyken hiç üstüne titremez.

Son düzenleme:
ah canım yaa erkekler işte. benim eşim de sözde ve fiilde de ev işi yapar ama rica minnet ve hatta kavga ile. sen tatlı canını şu dönemde bozma umarım bebişle ilgili herşey yolunda gider. ha bir de erkerk için temizliğin hiç önemi yok bence.

Oruçlu olduğu için gergin olabilir. Canı birşey yapmak istememiş olabilir. Şu ayrım önemli, herzaman mı tavrı böyle, sana karşı kırıcı mı, yoksa sadece bu olay mı var? Sadece bu olay ise olabilir, ev işleri diğer arkadaşların dediği gibi erkekler için pek önemli değil, tabi senin ricanı dikkate almalıydı ama oruçtan dolayı olmuş olabilir. Sen ayırt edebilirsin sonuçta bunu.

Sağlığına dikkat et ,sağlıcakla kucağına alırsın inş bebeğini.:nazar:

Back
X