Ah be kardeşim,
konu erkekler oldu mu tek dertli sen değilsin hiç üzülme,erkek milleti sadece yönetmek ve ehli keyif olmak için yaratılmış varlıklardır.
Dırdır istemezler,para bitti lafından nefret ederler,oram ağrıyor buram sızlıyor demiyeceksin,ekmek alır mısın alışverişe gidelim demeyeceksin.
Mümkünse bütün gün susup , alışveriş yapıp artı üstüne para arttırıp,tüm eksik gedikleri de tamamladıktan sonra güleryüzlü bir eş olup adamın her lafına tabii kocacım,sen en iyisini bilirsin kocacım diyerek pohpohlayacaksın.
ışte kadının evlilik hayatı.
Heleki adam birazda kaprisli ve inatçıysa ki senin eşinin yaşı senden büyükmüş kaç yaş fark var bilmiyorum ama 10 yaş ve üstüyse acayip kaprisli olurlar,inat desen dediğim dedik çaldığım düdük cinsidir erkekler.
Bence kendini bu dönemde yorma,strese girme,eşini en iyi sen tanırsın,sen ne yaptığında eşin sana sevecen davranıyor ve senin istediğini yapıyorsa o şekilde yaklaş,bir süre sonra sana yardım etmeyi kendine adet edinir,üzülme,pek çok erkek evliliğin ilk yıllarında hırçın oluyor ama sonraları adapte olup evliliğin ben sen değil biz olmak olduğunu kavrıyorlar.
Şimdi senin sadece kendini düşünmen lazım,bırak masa yerinde kalsın,boşver,sen canının kıymetini bil,sen bilmezsen kimse bilmez.
Naz yap,inşallah aşılaman tutar ama sen böyle iş yaparsan adam nasılsa bu kadın iş yapabiliyor deyip hamileyken hiç üstüne titremez.