Eşimle tatile geldik sürekli kız kesiyor gibi..

Gayet anladım . Karşıdaki insanların umrunda olmayacağı için adam baktığıyla ve varsa pis düşünceleri ile kalacak . Budur yani ok ?
Karşıdaki değil Mesele
Konu sahibinin meselesi yanındaki öküz
Kadın bu öküz benim öküz diyor hemde bir çocuğu var:)
Gerçi profilde avukat yazıyor konu sahibinin
Umarım sağlam bir tekmeyle gönderir

Ben bu tarz yerlere kocamla, sevgiliyle gidilmesine karşıyım.nereye baksan çıplak insanlar.daha başka da tatil nasıl yapılır bilmem.bungalov olabilir.

Ya korkunç bir adam gerçekten. Konu sahibi kadınlardan değil kocasından rahatsız
Şükürler olsun konuyu anlayanlar var adam rezil gibi karı kıza bakıyor medenilikten uzak rahatsız edici bakış türü millet dalga geçmiş herhalde bikinili halleriyle abaza abaza kendilerine bakılması hoşuna gidiyor

Klasik muhafazakar erkek konusu. Tatilde yine kadınlara aç gibi bakmış birisi; size de haşema giydirmiştir değil mi?
Her çeşit otele gideriz muhafazakar mı oluyoruz tam bilmiyorum ama belli hassasiyetlerimiz var eşim bir kez bikinili mayolu kızları göz hapsine almamıştır öküz gibi bakmamıştır bunun muhafazakarlık ile ne alakası var?

Bazı yorumlara sasip kaldım bu nedir ya. Ne demek ciplak insanlar , hiç acilamamissiniz gelistirememissiniz kendinizi..eskiden annem de böyleydi bana karışirdi bu etek çok kısa, bunu giyme ,uzun giy, bilmem ne..antalyaya ciplaklar sehri derdi.ne sinir olurdum yaşadığım yerde insanlar bikiniyle kaldırıma çıkıyor, yürüyor kurulaniyor. Burada insanlar rahat , kimse kimseye abazan gibi bakmıyor.ulkede bir cinsel aclik var mesele bu. Zamanla annem de alıştı, artik ona da normal geliyor. .burası o kadar sıcak memleket ki ve en güzeli istediğini giyebilmek o kadar güzel bir özgürlük ki... abazan bir esiniz/ erkek arkadaşınız varsa ve bir tayttan/ etekten hemen etkilenip aziyorsa görmemiş oldugundandir. Bu tarz erkekler eşine giydirmez çünkü açık kapalı demeden herkese bakar.
Keşke ülkedeki şu cinsel aclik , görmemişlik bitse. Açık kapalı herkes tacize uğruyor bu ilkede.mesele sizin görmemiş abazan kocalarınzda . O yuzden tatil yerine gidince kuduruyorlar herhalde. Herkes istediğini giyer. Kadinlari suçlamayın sakın.nefes alınamayacak kadar sıcak bir yerde , insanlar uzun kot giymek zorunda değil. Keske her yerde insanlar buna alisabilseydi .Her yer böyle olabilseydi. Kendi özgürlüğünüzü önce kendi içinizde yasayabulseydiniz. İnsanlar bunu giyersem ne der , bunu giyemem vs demek yerine canınız ne istiyorsa onu goyebilseydiniz. İster kapalı olun ister bikiniyle gezin , siz yerine göre giyinmeyi bildikten sonra , görgülü ve cinsel açlığı olmayan biriyle olduktan sonra sorun çıkmıyor.

Konu sahibi için yazmadim burada konu sahibi sadece eşinden rahatsız. Ama ciplaklar vs diyerek insanları kategorize etmek yanlış .Bu tarz yorum yapanlar için yazdım bunu.

Madem böyle kafanıza takacaktınız ne işiniz var tatilde??
Bütün karı kızların tek derdi zaten sizin kocanız..
Dünyada erkek kalmadı çünkü.

Eşini kapatıp yetiştiği ortamdan kaynaklı cinsel açlıkla başka kadınlara bakıyorlar çünkü. Bir insan ne kadar baskılanmış şekilde büyürse bu tür sapıklıklara o kadar açık olur. Bu yüzden dünyanın en tehlikeli erkekleri Afgan vb. iken kadınların özgür olduğu ülkelerde sapıklık çok daha azdır.

eşinize güvenmiyorsanız o tatile gitmeseydiniz keşke ya da baktıgını gördüğünüzde sağlam bir kavga etseydiniz keşke tabiri caizse ağzına s.çsaydınız

Bacım senin ne işin var öyle canlı müzikli kız oynatmalı yerlerde ya. Belli ki sana gore değil. Eleştirmiyorum bak. Bana göre de değil çünkü. O yüzden gitmiyorum. Ama gidince de kocam sahneye niye baktı demem. Bakmaya gidiyosunuzya zaten.

Konu sahibi konu açıl açıp tüyenlerden. Bence yorum yazma zahmetine gerek yok. Önceki konuları da hep böyle

Konu sahibesinin evliligi berbat, onceki konularinda da var igrenc bir herifle evli. Boyle berbat evlilikleri olan uyeler surekli konu acip cevap vermiyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…