- 28 Mayıs 2025
- 513
- 1.726
- 28
- 43
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Karşıdaki değil MeseleGayet anladım . Karşıdaki insanların umrunda olmayacağı için adam baktığıyla ve varsa pis düşünceleri ile kalacak . Budur yani ok ?
Şimdi baktımda aynen konu açıp gidiyor burayı günlük falan sanıyor galiba hiç cevap vermek yok herkes bi değişikKonu sahibi konu açıl açıp tüyenlerden. Bence yorum yazma zahmetine gerek yok. Önceki konuları da hep böyle
Ben bu tarz yerlere kocamla, sevgiliyle gidilmesine karşıyım.nereye baksan çıplak insanlar.daha başka da tatil nasıl yapılır bilmem.bungalov olabilir.Tatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Benim de öyle dikkatimi çekiyor ki çıplak insanlar.onlarla birlikte falan olmak istiyor muyum şimdi? Ağzım falan da sulanmıyor ama aşırı dikkat çekici birşey benceAyni sehire denk gelmeyelim ya nasil kafaniz var
Şükürler olsun konuyu anlayanlar varYa korkunç bir adam gerçekten. Konu sahibi kadınlardan değil kocasından rahatsız
Bunların işi o medenilikten uzak uzak yorumlarNeden genelleme yaptınız ki tüm muhafazakarları tanıyor gibi?
Her çeşit otele gideriz muhafazakar mı oluyoruz tam bilmiyorum ama belli hassasiyetlerimiz var eşim bir kez bikinili mayolu kızları göz hapsine almamıştır öküz gibi bakmamıştır bunun muhafazakarlık ile ne alakası var?Klasik muhafazakar erkek konusu. Tatilde yine kadınlara aç gibi bakmış birisi; size de haşema giydirmiştir değil mi?
Konu sahibi için yazmadim burada konu sahibi sadece eşinden rahatsız. Ama ciplaklar vs diyerek insanları kategorize etmek yanlış .Bu tarz yorum yapanlar için yazdım bunu.Bazı yorumlara sasip kaldım bu nedir ya. Ne demek ciplak insanlar , hiç acilamamissiniz gelistirememissiniz kendinizi..eskiden annem de böyleydi bana karışirdi bu etek çok kısa, bunu giyme ,uzun giy, bilmem ne..antalyaya ciplaklar sehri derdi.ne sinir olurdum yaşadığım yerde insanlar bikiniyle kaldırıma çıkıyor, yürüyor kurulaniyor. Burada insanlar rahat , kimse kimseye abazan gibi bakmıyor.ulkede bir cinsel aclik var mesele bu. Zamanla annem de alıştı, artik ona da normal geliyor. .burası o kadar sıcak memleket ki ve en güzeli istediğini giyebilmek o kadar güzel bir özgürlük ki... abazan bir esiniz/ erkek arkadaşınız varsa ve bir tayttan/ etekten hemen etkilenip aziyorsa görmemiş oldugundandir. Bu tarz erkekler eşine giydirmez çünkü açık kapalı demeden herkese bakar.
Keşke ülkedeki şu cinsel aclik , görmemişlik bitse. Açık kapalı herkes tacize uğruyor bu ilkede.mesele sizin görmemiş abazan kocalarınzda . O yuzden tatil yerine gidince kuduruyorlar herhalde. Herkes istediğini giyer. Kadinlari suçlamayın sakın.nefes alınamayacak kadar sıcak bir yerde , insanlar uzun kot giymek zorunda değil. Keske her yerde insanlar buna alisabilseydi .Her yer böyle olabilseydi. Kendi özgürlüğünüzü önce kendi içinizde yasayabulseydiniz. İnsanlar bunu giyersem ne der , bunu giyemem vs demek yerine canınız ne istiyorsa onu goyebilseydiniz. İster kapalı olun ister bikiniyle gezin , siz yerine göre giyinmeyi bildikten sonra , görgülü ve cinsel açlığı olmayan biriyle olduktan sonra sorun çıkmıyor.
O kadar haklısınz kiŞükürler olsun konuyu anlayanlar varadam rezil gibi karı kıza bakıyor medenilikten uzak rahatsız edici bakış türü millet dalga geçmiş herhalde bikinili halleriyle abaza abaza kendilerine bakılması hoşuna gidiyor
Eşini kapatıp yetiştiği ortamdan kaynaklı cinsel açlıkla başka kadınlara bakıyorlar çünkü. Bir insan ne kadar baskılanmış şekilde büyürse bu tür sapıklıklara o kadar açık olur. Bu yüzden dünyanın en tehlikeli erkekleri Afgan vb. iken kadınların özgür olduğu ülkelerde sapıklık çok daha azdır.Her çeşit otele gideriz muhafazakar mı oluyoruz tam bilmiyorum ama belli hassasiyetlerimiz var eşim bir kez bikinili mayolu kızları göz hapsine almamıştır öküz gibi bakmamıştır bunun muhafazakarlık ile ne alakası var?
Bacım senin ne işin var öyle canlı müzikli kız oynatmalı yerlerde ya. Belli ki sana gore değil. Eleştirmiyorum bak. Bana göre de değil çünkü. O yüzden gitmiyorum. Ama gidince de kocam sahneye niye baktı demem. Bakmaya gidiyosunuzya zaten.Tatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Konu sahibi konu açıl açıp tüyenlerden. Bence yorum yazma zahmetine gerek yok. Önceki konuları da hep böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?