- 15 Ekim 2016
- 7.237
- 12.989
- 248
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Asansör fantazisi pirtlamistirAsansöre başkası binince niye binilmiyo yiyor mu insanlar sizi?
Bu seviyede bir çiftseniz mayolu bikinili tatilde ne işiniz var oturun evinizde ya da haremlik selamlık yere gidin insanları da bakışlarınızla rahatsız edeceksiniz
Siz de giyin bikininizi çocuğu verin kocanıza çıkın dansa, madem ağzı sulana sulana bakıyor en azından yabancıya değil size baksın. Çevrede ki kadınlarıda rahatsız etmemiş olur dağ ayısı.Tatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Bundan sonra gitmeyin. Adama da zehir etmişsiniz tatili.Kızlar ben her sene tatile gidiyorum zaten ilk defa değil kimseyi de yargılamıyorum.Ayrıca eşim taciz eder gibi bakmıyor tabiki saniyelik gördüm ayrıca canlı müzik vardı ordan 100 tane adam dinliyor bakıyordu çünkü sahneydi yine de bilmiyorum ben rahatsız oldum kafanı çevir sahneye bakma dedim böyle yani kavga ettim ruh hastası mısın senin yanından 1 sn ayrılmadım hayatımda hiç insan görmedim mi falan dedi.Şimdkilik oteldeyiz diye konuyu uzatmadım dünya kadar para verdik çocuğumla biraz güzel vakit geçirmek istiyorum bugün korkudan başı önde gezdi normal biri geçse de bakmadı
ben rahatsız oldum kafanı çevir sahneye bakma dedim böyle yani kavga ettim
Bu durumda siz daha manyaksınızKızlar ben her sene tatile gidiyorum zaten ilk defa değil kimseyi de yargılamıyorum.Ayrıca eşim taciz eder gibi bakmıyor tabiki saniyelik gördüm ayrıca canlı müzik vardı ordan 100 tane adam dinliyor bakıyordu çünkü sahneydi yine de bilmiyorum ben rahatsız oldum kafanı çevir sahneye bakma dedim böyle yani kavga ettim ruh hastası mısın senin yanından 1 sn ayrılmadım hayatımda hiç insan görmedim mi falan dedi.Şimdkilik oteldeyiz diye konuyu uzatmadım dünya kadar para verdik çocuğumla biraz güzel vakit geçirmek istiyorum bugün korkudan başı önde gezdi normal biri geçse de bakmadı
Kadın sorunluymuş, ben de pişman oldum.Bu durumda siz daha manyaksınız
Adam için söylediğim şeyleri geri alıyorum
İmkanım olsada silsem
Kızlar kusura bakmayın ilk beyanı ile ikinci beyanı arasında çok fark var
Kadın sorunluymuş, ben de pişman oldum.
Siz ne giyiyorsunuz tatilde?Kızlar ben her sene tatile gidiyorum zaten ilk defa değil kimseyi de yargılamıyorum.Ayrıca eşim taciz eder gibi bakmıyor tabiki saniyelik gördüm ayrıca canlı müzik vardı ordan 100 tane adam dinliyor bakıyordu çünkü sahneydi yine de bilmiyorum ben rahatsız oldum kafanı çevir sahneye bakma dedim böyle yani kavga ettim ruh hastası mısın senin yanından 1 sn ayrılmadım hayatımda hiç insan görmedim mi falan dedi.Şimdkilik oteldeyiz diye konuyu uzatmadım dünya kadar para verdik çocuğumla biraz güzel vakit geçirmek istiyorum bugün korkudan başı önde gezdi normal biri geçse de bakmadı
sizde erkek kesin ne var canım, gercekten yersiz kıskançlık bende mayolu kız görünce taş gibiymis diue gözüm kayıyor erkeginde hakkiTatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Abla enisteyi magarasina geri yolla hayatinda kadin gormemis miİnanamıyorum cidden sende onun yaptıklarının aynısını yap git erkeklere bak çocuğun olmasa boşan dicemde çocuğunda var şimdi
Abla enisteyi magarasina geri yolla hayatinda kadin gormemis mi
Salyalari akarak bakan insan taciz ederKızlar ben her sene tatile gidiyorum zaten ilk defa değil kimseyi de yargılamıyorum.Ayrıca eşim taciz eder gibi bakmıyor tabiki saniyelik gördüm ayrıca canlı müzik vardı ordan 100 tane adam dinliyor bakıyordu çünkü sahneydi yine de bilmiyorum ben rahatsız oldum kafanı çevir sahneye bakma dedim böyle yani kavga ettim ruh hastası mısın senin yanından 1 sn ayrılmadım hayatımda hiç insan görmedim mi falan dedi.Şimdkilik oteldeyiz diye konuyu uzatmadım dünya kadar para verdik çocuğumla biraz güzel vakit geçirmek istiyorum bugün korkudan başı önde gezdi normal biri geçse de bakmadı
Kızlar ben her sene tatile gidiyorum zaten ilk defa değil kimseyi de yargılamıyorum.Ayrıca eşim taciz eder gibi bakmıyor tabiki saniyelik gördüm ayrıca canlı müzik vardı ordan 100 tane adam dinliyor bakıyordu çünkü sahneydi yine de bilmiyorum ben rahatsız oldum kafanı çevir sahneye bakma dedim böyle yani kavga ettim ruh hastası mısın senin yanından 1 sn ayrılmadım hayatımda hiç insan görmedim mi falan dedi.Şimdkilik oteldeyiz diye konuyu uzatmadım dünya kadar para verdik çocuğumla biraz güzel vakit geçirmek istiyorum bugün korkudan başı önde gezdi normal biri geçse de bakmadı
Tacizci bir tatil sapigi senin kiağzı sulana sulana izliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?