Eşimle tatile geldik sürekli kız kesiyor gibi..

Siz de giyin bikininizi çocuğu verin kocanıza çıkın dansa, madem ağzı sulana sulana bakıyor en azından yabancıya değil size baksın. Çevrede ki kadınlarıda rahatsız etmemiş olur dağ ayısı.

Geçen yaz hersey dahil otelde arkadaşlarımız ile tatile gittik. Antalya'da genel olarak tabi Rus aileler var.
Yemek bölümünde çarşaflı bir kadın sürekli etrafa bakıp tövbe çekiyordu. Ne işin var burada desem suç.
Sonra Türk olduğumuz için arkadaşım ile bana taktı. Kocası bakıyor mu diye kontrol ediyor çocukları var.

İnanır mısınız biz çok çok çok rahatsız oluyoruz dik bakan kadin erkekten
Ciddi söylüyorum evinizde oturup bizi rahat bırakın.
O yargilayici bakışlar bize cenneti cehennemi falan hatırlatmiyor.
Valla en fazla köyden mi gelmiş bu diyoruz.
Muhafazakar oteller var
Onlara gidin

Kızlar ben her sene tatile gidiyorum zaten ilk defa değil kimseyi de yargılamıyorum.Ayrıca eşim taciz eder gibi bakmıyor tabiki saniyelik gördüm ayrıca canlı müzik vardı ordan 100 tane adam dinliyor bakıyordu çünkü sahneydi yine de bilmiyorum ben rahatsız oldum kafanı çevir sahneye bakma dedim böyle yani kavga ettim ruh hastası mısın senin yanından 1 sn ayrılmadım hayatımda hiç insan görmedim mi falan dedi.Şimdkilik oteldeyiz diye konuyu uzatmadım dünya kadar para verdik çocuğumla biraz güzel vakit geçirmek istiyorum bugün korkudan başı önde gezdi normal biri geçse de bakmadı

Bundan sonra gitmeyin. Adama da zehir etmişsiniz tatili.

Bu durumda siz daha manyaksınız
Adam için söylediğim şeyleri geri alıyorum
İmkanım olsada silsem
Kızlar kusura bakmayın ilk beyanı ile ikinci beyanı arasında çok fark var

Gözüne at gözlüğü takmak olanaksız baksa ne olacak aşk mı çıkacak Romeo julyet Titanik vsvsvs inlsanlar esinizemi kaldı insan insana bakıyor niyet okuma yapmak sizi gerer size kötü hissettirir kızdırır iyi bişey cikmaz bundan .Avucunu yalayacak olan eşinize dünyanın 8 harikası gibi bakmayio banane eglenceme bakarım a gelseniz çok rahat edersiniz bide böyle döner o koca siz arıza cikarmayinca beni kiskanmiyiorsun sevmiyormusun sen diye bağlar .Çocuğu verin kucağına az baksın sizde bı tatil yapın şuna gözcülük yapmayin eğlenmeye rahat olmaya gitmedinizmi öyle olsanizda .Kim napsin seni deyin yahu .Kendinize kim napsin onu .Ha bisey yaparsa dert onuda o zaman halledersiniz zaten .

Siz ne giyiyorsunuz tatilde?

sizde erkek kesin ne var canım, gercekten yersiz kıskançlık bende mayolu kız görünce taş gibiymis diue gözüm kayıyor erkeginde hakki

Salyalari akarak bakan insan taciz eder

ağzı sulana sulana izliyor
Tacizci bir tatil sapigi senin ki

Eminim göbeginden cükünü zor görüyordur ondan kendine degil etrafi kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…