- 10 Nisan 2014
- 43.367
- 115.596
- 798
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.541
Aynen öyle mahii ler var. Biz de çocuk gönderme yoktu ama bizim gelirin 3 katını kazanmasına rağmen 2 çocuğunu da üniversite bitene dek hep özel okullarda bize okutturdu. Üstüne harçlık üstüne lüks bir yaşam. Evdeki çocuk neyle okusun demedi. Telefonu açmazlardı para gitmezse. Küçük çocuk da değillerdi ha.Aynen, bu pek mümkün olamıyor o yüzden aksi ispat edilene kadar gerçek kabul ediyoruz, trolldür değildir şimdilik bir şey diyemem ama Mahinur gibi kadınlar var mı? Vallahi var, sitede de defalarca denk geldik.
Mahinur fake bir karakterse bile çizdiği karakter hayatın içinden.
Zaten insanların sinirini bozan da hayatın içinde Mahinur gibi kadınlara denk gelmelerinden, komple troll bulsalar sinir olmazlardı.
Mahii , diğer kötü kadın ve paylaşılamayan harika kocaKız 3k lık ne konuşuldu allaseniz?
İşte ilk evlilikleri oldukları için o kadın araya giren diğer kadınmış. Manipüle etmiş kocişini de ondan yapmış çocuğu. Çocuk da aynı annesiymiş gördükçe seviştikleri geliyormuş aklına diye başladık. En son kadınla telefonda ağız dalaşı yaptılar. Kocası özür dile derken süper zeka konu sahibi velayetini alırsam o kadını görmez. Über süper kocamı kimseler kapmaz bir daha dediKız 3k lık ne konuşuldu allaseniz?
İşte ilk evlilikleri oldukları için o kadın araya giren diğer kadınmış. Manipüle etmiş kocişini de ondan yapmış çocuğu. Çocuk da aynı annesiymiş gördükçe seviştikleri geliyormuş aklına diye başladık. En son kadınla telefonda ağız dalaşı yaptılar. Kocası özür dile derken süper zeka konu sahibi velayetini alırsam o kadını görmez. Über süper kocamı kimseler kapmaz bir daha dedi
Yav sen nirdesin kaç gün
Söylenmesi gerekenler söylenmiş dedim. Konuya bakıp çıktım. Meğer günlük söylenecekler yenileniyormuş. SorryYav sen nirdesin kaç gün
Yazilmasi gerekenleri bütün üyeler ayrı ayrı yazıyoruz mahi anlamiyor. O anlamayinca hepimiz bir gayret tekrar yazıyoruz. Biz yazmakta inat ettik mahi anlamamakta. Böyle böyle 3 k olduk işte. Bakalım kim pes edecek önceKız 3k lık ne konuşuldu allaseniz?
Sende ahlak olsa 6 ayda evlenmezsin asıl bana laf ediyorsun benim çocuğumun babasıydı dedim çarpık ilişki deyince de sen hemen atladın asıl çocuk sevdana dedimMahinur, kadına ne dedin söylesene, bak kaçıncı soruşumuz. Ne dedin de polis dedi sana
Resmen arkası yarın diziSilinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
Arkası yarın değil eşim varken giremiyorum konumu görürse daha fena olurResmen arkası yarın dizizeynep güven sen misin?
Biz mi manipüle ettikSiz benim aklımı karıştırdınız beni manipüle ettiniz ben şimdiye kadar iş yerine gitmemiştim burdan biri dedi ki iş yerinde sana yalan söylüyor olabilirler eşim başka birimde ama görmüyorum diyor gidip bakıcam dünden sonra güvenmiyorum ona da
Valla cidden artık eğlendirmiyorsun o kadar bariz ki aslındaBıktım artık bu kadının kendini acındırmasından oğlunu kullanıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?