- 18 Mart 2011
- 8.733
- 28.430
- 748
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.561
Bak gördün mü kendine ettiğin şeyi? Sana bin kere dedik, böyle yaparsan o adam o çocuğu kadının evinde görmeye başlayacak diye, öyle de olacak.Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
Sende mi yengeç burcusun niye manipüle oldun? Koş git, kocan da hoşgeldin mi dicekSiz benim aklımı karıştırdınız beni manipüle ettiniz ben şimdiye kadar iş yerine gitmemiştim burdan biri dedi ki iş yerinde sana yalan söylüyor olabilirler eşim başka birimde ama görmüyorum diyor gidip bakıcam dünden sonra güvenmiyorum ona da
Bence sen kullanıyorsun.Bıktım artık bu kadının kendini acındırmasından oğlunu kullanıyor resmen
Aferin kendini boşatana kadar devam et böyle.Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
Cennet mahallesiSende ahlak olsa 6 ayda evlenmezsin asıl bana laf ediyorsun benim çocuğumun babasıydı dedim çarpık ilişki deyince de sen hemen atladın asıl çocuk sevdana dedim
Ooo kocan simdi de diger kadinla dertlesmeye baslamis mahi, eyvahlar olsun.Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
Kurban olduğum, kendini rezil rüsva etme konusunda kimseye iş vermiyor kendi yapıyor. Git kız, akşama kadar da başında bekle, nasıl sıkıntılı bir tip olduğunu herkes görüp kocana acısın.Siz benim aklımı karıştırdınız beni manipüle ettiniz ben şimdiye kadar iş yerine gitmemiştim burdan biri dedi ki iş yerinde sana yalan söylüyor olabilirler eşim başka birimde ama görmüyorum diyor gidip bakıcam dünden sonra güvenmiyorum ona da
Sen bi tane çocuk yaptın diye evli de olsa tebelleş olma hakkını mı elde ettin? Aşko bu bildiğin çok eşlilik. Kuma norm olsa boşanmalarını da beklemeyecektin.Sende ahlak olsa 6 ayda evlenmezsin asıl bana laf ediyorsun benim çocuğumun babasıydı dedim çarpık ilişki deyince de sen hemen atladın asıl çocuk sevdana dedim
Mahi kendini tek başına boşatamadı, ablası gelip el atıyo.Ooo kocan simdi de diger kadinla dertlesmeye baslamis mahi, eyvahlar olsun.
O 23 dakikada evdeki huzursuzlugunu, mutsuzlugu uzun uzun anlatmistir artik. Gecmis olsun.
Yalniz o kadin o mesaji sana yedirir, kocan da seni kapisina diker özür dile diye.
Dilesen bir dert, dilemesen kocan haftasonu çocukları alip gidecek zaten, seni de annene postalar.
Ablan geldiyse bu baslik 300 sayfaya cikar. Ablanin da fitne fesatta senden asagi kalır yeri yok, zaten yilanin başı ablan.
Kocasinin yaninda diger kadin icin ileri geri konussa, adam kapiyi vurup ciksa, sinirden kadinin evine gitse hem oglunu gormek hem dertlesmek icin.Mahi kendini tek başına boşatamadı, ablası gelip el atıyo.
Mahi ne diyorsun allasen kadın çocuğunun kocasıyla tabi konuşacak, tek başına mı yaptı bu çocuğu elbette babasıyla iletişimde olacaklar. Senin evli adamla karısı hakkında dertleşmenle aynı şey mi? Kimse sana adam evliyken neden iletişimdeydin neden konuştun demedi, dertleşmene laf edildi hep.Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
Yarın iyice şenliğe dönecek zaten ev. Yarın çabuk gelse ahaha.Kocasinin yaninda diger kadin icin ileri geri konussa, adam kapiyi vurup ciksa, sinirden kadinin evine gitse hem oglunu gormek hem dertlesmek icin.
Ayy olur mu dersin. Ablada o potansiyel var.
Bugun cok keyfim yerinde uyandim. Keyifliyken okuyunca ayri bir sarıyor konu.Yarın iyice şenliğe dönecek zaten ev. Yarın çabuk gelse ahaha.
Çok yanlış yapıyorsunuz bunun farkına vardığınızda artık çok geç olacak, diğer eş kocamı elimden alır diye korkmayın demiştim, almaz onun hayattaki gayesi evladı.Bıktım artık bu kadının kendini acındırmasından oğlunu kullanıyor resmen
Yarın gelip kocam kapıyı kilitleyip koltuğu ateşe verdi yazarsa hiç şaşırmayacağımResmen arkası yarın dizizeynep güven sen misin?
Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
Kadını nasıl mahvedeceksiniz merak ettim. Kocasını elinden mi alacaksınız?Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
Sadakatsız dizisindeki derinin aliyi aldığı gibi miPeki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
bunları bir daha evlenmeden konuşmadınız mı?Çok seviyordum hala da seviyorumo çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana
Silinenlerde arama gördüm eşim onu aramış ama whatsapp araması mesaj yok aramada kalmış numarası 23 dk görünüyor gece olay çıkardım ne konuştun dedim oğlumu göstermesi için konuştum diyor 23 dk neyi konuscan dedim zaten yarısında oğlum geldi telefona konuşamadık dedi kadına mesaj attım bir daha kocama yazarsan seni mahvederim diye engelledim eşimin telefondan da laftan anlamaz hala konuşuyor bana laf ediyorsunuz ya evliyken konuşmuşum o da konuştu kanıtı da bende hemen ekran görüntü de aldım tam 23 dk görünüyor dün giremedim o yüzden bugün ablamlar gelecek yeğenimin hastane işi var bir gün kalacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?