- 30 Nisan 2016
- 1.391
- 3.093
- 133
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.681
Belkide kocan kendini acindirmistir mahi dertlesmistir kadinla nerden dustum ben buna diyordur ne dersin adam onunla konusurken senin agzinin payini veriyorSize açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
23 dakikada neler olmuştur neler, hep kendini acındırmış kadın. Mahi bu oyunu bozarGitsin bassın valla haklı kadın. 23 dk nedir? Ben kocamla o kadar konuşmuyorum telefonda
Hangi CeyceyHeyt be ceycey yahu. Kaç yıllık üye. Mahii gibi birine selam vermem
Valla küserimHesap bilgilerini düzenliyor, iptal geliyor galiba.
Bana adam kendini acındırmıştır gibi geliyor. Acınacak halde çünkü23 dakikada neler olmuştur neler, hep kendini acındırmış kadın. Mahi bu oyunu bozar
BarışcaklarSize bisey sordum lütfen yaşayan biri yazabilir mi çocuk için 23 dk konuşulmaz.
Ben eski eşimle bu kadar konuşmadım çocukla bile telefonda böyle 23 dk konuşmadı eşim hiç size soruyorum 5-6 dk değil 23 dk eşime bu kadın kendini acındırdı eminim o gün de ağlaya ağlaya biseyler diyordu her şey iyiydi biz iyiydik bir anda mahvettin diyordu bu ne demek
Eşim öyle biri değil. Ama bu kadın ben de duydum acındırıyor ağlıyor resmenBana adam kendini acındırmıştır gibi geliyor. Acınacak halde çünkü
Dedik ya sana dertleşmişler diye bacımsuSize bisey sordum lütfen yaşayan biri yazabilir mi çocuk için 23 dk konuşulmaz.
Ben eski eşimle bu kadar konuşmadım çocukla bile telefonda böyle 23 dk konuşmadı eşim hiç size soruyorum 5-6 dk değil 23 dk eşime bu kadın kendini acındırdı eminim o gün de ağlaya ağlaya biseyler diyordu her şey iyiydi biz iyiydik bir anda mahvettin diyordu bu ne demek
Mahi adam o kadına dönünce bize yaz olurmu kızlar tekrar evlendiler diye.Size bisey sordum lütfen yaşayan biri yazabilir mi çocuk için 23 dk konuşulmaz.
Öyle bir şey mümkün değil imkansız asla eşim ona dönmez bizim aramız kötü değil ki düzeldikMahi adam o kadına dönünce bize yaz olurmu kızlar tekrar evlendiler diye.
Gözleme olur ayranlaSizi dinliyorum iş yerine gitmedim olaylar büyür dediniz gözlemede kalıcam. Ablamlar geliyor akşam ama ona anlatmayacağım abuk subuk eşime konuşmasın
Neyli gözleme?Sizi dinliyorum iş yerine gitmedim olaylar büyür dediniz gözlemede kalıcam. Ablamlar geliyor akşam ama ona anlatmayacağım abuk subuk eşime konuşmasın
Seni kimse anlamıyor mahi, bu kadın kocanı 23 dakika manipüle etti ama sen hanımefendiliğini sakın bozmaSizi dinliyorum iş yerine gitmedim olaylar büyür dediniz gözlemede kalıcam. Ablamlar geliyor akşam ama ona anlatmayacağım abuk subuk eşime konuşmasın
Yanına da bir bardak soğuk su.Gözleme olur ayranla
Nasıl düzeldiniz 23 dk konuştuklarını yakalayıp kavga çıkarmadın mı en son?Öyle bir şey mümkün değil imkansız asla eşim ona dönmez bizim aramız kötü değil ki düzeldik
Onu üstüne benceYanına da bir bardak soğuk su.
Ya aşkolsun, uzun uzun ciddi ciddi yazdım bununla ilgili.Size bisey sordum lütfen yaşayan biri yazabilir mi çocuk için 23 dk konuşulmaz.
Kavgayı eşiyle mi çıkarttı ki?Nasıl düzeldiniz 23 dk konuştuklarını yakalayıp kavga çıkarmadın mı en son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?