Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size açık soruyorum çocuk için diyorsunuz 23dk çocuk için konusulur mu? Dürüst olun lütfen 5-6 dk çocuk için olsa neyse hani inanıcam 23 dk boyunca bu kadın ağladı acındırdı kendini
Belkide kocan kendini acindirmistir mahi dertlesmistir kadinla nerden dustum ben buna diyordur ne dersin adam onunla konusurken senin agzinin payini veriyor

Size bisey sordum lütfen yaşayan biri yazabilir mi çocuk için 23 dk konuşulmaz.
Ben eski eşimle bu kadar konuşmadım çocukla bile telefonda böyle 23 dk konuşmadı eşim hiç size soruyorum 5-6 dk değil 23 dk eşime bu kadın kendini acındırdı eminim o gün de ağlaya ağlaya biseyler diyordu her şey iyiydi biz iyiydik bir anda mahvettin diyordu bu ne demek

Barışcaklar kesin bilgi

Dedik ya sana dertleşmişler diye bacımsu

Mahi adam o kadına dönünce bize yaz olurmu kızlar tekrar evlendiler diye.

Sizi dinliyorum iş yerine gitmedim olaylar büyür dediniz gözlemede kalıcam. Ablamlar geliyor akşam ama ona anlatmayacağım abuk subuk eşime konuşmasın
Seni kimse anlamıyor mahi, bu kadın kocanı 23 dakika manipüle etti ama sen hanımefendiliğini sakın bozma

Ya aşkolsun, uzun uzun ciddi ciddi yazdım bununla ilgili.

Eşiniz kadını, çocuğu eve göndermesi için ikna etmeye çalışıyor. Sizin huzursuzluk çıkarmayacağınıza, sizi idare edeceğine, sizin ondan özür dileyeceğinize ve çocuğu haftasonları eve göndermeye ikna etmeye çalışıyor işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…