Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Cidden cevap verir misin? Bir insan kendisinden ayrıldıktan sonra 6 sene 7 sene evli kalan bir insanı nasıl sevebilir?
Sizinki sevgi değil hırstır. Aksi bence insan psikolojisine uygun değil.
Adamın 6 sene başkasıyla aşk hayatı yaşayıp geri dönmesini kimse hazmedemez zira.
Seviyorum seviyorum dedikçe bana sinir basıyor da. Adam 6 sene başkasına sevgilim demiş karıcım demiş, neler söylemiş neler yapmış. Nasıl bir insan bunu kabul edebilir.
 
Çocuğun büyümesine gerek kalmadı ki, adam sen hayırdır demeye başladı. Sağladığı garanti şartlar konu sahibini birkaç ay daha idare eder, diğer kapı açılırsa hiçbir hükmü kalmaz. Bu adam yaş tahtaya basacak gibi değil, ses çıkarmaya başladıysa çoktan yerini yapmaya da başlamıştır.
 
Eşiniz gayri meşru bir şey yaşamamış ki. Nasıl sizinle evli iken çocuk sahibi olmuşsa boşandıktan sonra da evlenip çocuk sahibi olmuş. Diğeri de onun çocuğu. Kardeşlerin kaynaşmasını istemesi çok doğal. Siz çocuğa diğer kadın üzerinden bakarsanız kendi çocuğunuza karşı da verimli bir anne olamazsınız bence. Çünkü psikolojinizi yıpratır. Seviyorsanız mutlu olmaya çalışın derim belki o çocuk da sizin yuvanızla mutlu büyüyecek, kardeşlik kuracaklar.
 
Khomyuk sen yetkili bir ablaya benziyorsun İlkokul çocuğu kaç yaşlarında oluyor?

Konu sahibi ısrarla kaç yıl evli kaldın sorusuna yanıt vermiyor.

Adam 7 yıl evli kalmış. Konu sahibiyle evliliği falan da desek 8 yıl olmuş boşanalı. Kendi çocuğu kaç yaşındaymış, kadına kaç yaşındaki çocuğu göndermiş, yaklaşık onu hesaplamaya çalışıyorum kendi kısıtlı imkanlarımla.
 
6-10 yaşlarında.
 
6-7 yaş arasında ilkokula başlarlar 9-10 arasında ortaokula geçerler. Orada bir hesap hatası var bende fark ettim. Normalde 72 ayı bitiren ilkokula girer tam 6 yaşı doldurması beklenir yani. Kasım aralık doğumlular dilekçeyle erteliyorlar. 7 yaşında başlıyorlarsa yani eğer geç başladıysa da 10 yaşında olması lazım en fazla bu durumda.
7 sene önce boşandık diyor çocuk 10 yaşında olsa 2 yaşındaymış. Yani ne iyi ihtimalle ilk evliliklerinde de 3-4 sene anca evli kalmışlar
 
6-10 yaşlarında.

En az 8 olmalı konu sahibinin zaman çizelgesine göre.

O zaman ya kızı yeni doğduğunda, ya da 2 yaşlarındayken ayrılmışlar.
Adamın oğluyla neredeyse aynı yaştayken.

Diğer kadın, konu sahibinin kızını 2-3 yaşındayken alıp evinde bakmış, babasıyla ilişkisine hiç karışmamış, eski karısıyla iletişimine müdahale etmemiş.
Konu sahibi, kızının kendi boşandığı yaştaki çocuğa "hamburgercide iki saat" veriyor.

Yazık gerçekten, hazımsızlığın bu kadarı.
 
Evet, evlilikleri birkaç yıl sürmüş. Sırf bunun için bile bilenmiş, onlar daha fazla evli kaldı diye.
 
Kocanın diğer kadınla ne zaman evlendiği de meçhul ona dair bilgi de yok ya da ben mi görmedim
 
Aynen öyle yani ilk kez evlendik dedikleri de uzun süren bir evlilik de yok. Baktığım zaman ikinci evlilik daha uzun sürmüş.
 
Ben sevmekten hiç vazgeçmedim boşanırken de ailesini sildi biraz düşünür kafayı toplar gelir sandım ayrılırken bana umut verdi bir daha hayatıma kimseyi almayacam demişti
 
Kocanın diğer kadınla ne zaman evlendiği de meçhul ona dair bilgi de yok ya da ben mi görmedim
Hemen evlendi demiş. Bir sene içinde evlenmiş desek boşandıkları 7 sene olmuş, ayrıldıkları da bir sene olmuş ikinciden (3 ay sonra evlendik 7 aydır evliyiz diyor çünkü)
Yani ikinci evlilik en az 5 sene en çok 6 sene sürmüş. Çocuk da 4 yaşa yakın desek hemen çocuk da yapmamışlar dediği gibi
 
Burdan yani kadina sen o hic bir suçu günahi olmayan cocugu evine alma fikrini veriyorsun altan alta miiikeeemell anne seni sözdee!
 
Kocanın diğer kadınla ne zaman evlendiği de meçhul ona dair bilgi de yok ya da ben mi görmedim
Yok, o konuda bir bilgi vermedi ama kabaca düşünürsek, kızı maks 10 yaşında olsa. Adam 7 yıl evli kaldı, boşandı, yeniden evlendi, 8 sene desek.
Boşandıktan sonra 2 sene içinde evlenmiş olması gerekiyor en geç. Çocuk 10 yaşından küçükse daha hızlı evlenmiş oluyor.

Dün imana geldim, bugün katıksız sözelci halimle matematik hesabı yapıyorum. Bu başlık bana çok şey kattı.
 
Ben sevmekten hiç vazgeçmedim boşanırken de ailesini sildi biraz düşünür kafayı toplar gelir sandım ayrılırken bana umut verdi bir daha hayatıma kimseyi almayacam demişti
Gurursuz gurursuz şunu yazmaya da utanmıyorsun.
Başkasının kocasını sevmekten vazgeçmemek ne tür bir ahlak?
Başkasıyla evliyken sevmekten vazgeçmemek ne demek?
 
Kadının çocuğu olmamış, belli ki epey uğraşılmış, öyle yattı kalktı içkiliydi bilmem ne diye üstü örtülecek gibi değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…