- 18 Ocak 2018
- 3.099
- 8.578
- 158
- 33
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.321
Cidden cevap verir misin? Bir insan kendisinden ayrıldıktan sonra 6 sene 7 sene evli kalan bir insanı nasıl sevebilir?Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Çocuğun büyümesine gerek kalmadı ki, adam sen hayırdır demeye başladı. Sağladığı garanti şartlar konu sahibini birkaç ay daha idare eder, diğer kapı açılırsa hiçbir hükmü kalmaz. Bu adam yaş tahtaya basacak gibi değil, ses çıkarmaya başladıysa çoktan yerini yapmaya da başlamıştır.Baba-çocuk bağını hafife alıyor konu sahibi.
Benimkiler ayrıldığında ben 6 yaşımdaydım ve vahşi bir velayet savaşı vardı. Davaları tam 4 sene sürdü. Nasıl bitti biliyor musunuz? 10 yaşımdayken canıma tak edip babama "böyle yapman, beni annemden ayırmaya çalışman beni senden soğutuyor, seninle devamlı yaşamak istemiyorum, böyle bir şeye mecbur edersen şu anki ilişkimiz kalmayacak" şeklinde bir konuşma yapmamla.
4 yıllık savaşı babama "beni kaybediyorsun" dememle bitirdim.
Adamın oğlu biraz büyüyüp adama eşi yüzünden baba-oğul ilişkilerinin zedelendiğini, kadın görüşmelerine izin vermediği için babasından uzaklaştığını söylerse konu sahibinin durumu toparlama şansı kalmaz, çünkü diğer kadın hiçbir zaman adamı çocuğuyla kendisi arasında bırakmamış. Halbuki biraz politik olup çocuğu eve alsa, baba oğul kendi evlerinde görüşseler, adamın çocuğunu seçmek için de, evden gitmek için de nedeni olmaz.
Khomyuk sen yetkili bir ablaya benziyorsunCidden cevap verir misin? Bir insan kendisinden ayrıldıktan sonra 6 sene 7 sene evli kalan bir insanı nasıl sevebilir?
Sizinki sevgi değil hırstır. Aksi bence insan psikolojisine uygun değil.
Adamın 6 sene başkasıyla aşk hayatı yaşayıp geri dönmesini kimse hazmedemez zira.
Seviyorum seviyorum dedikçe bana sinir basıyor da. Adam 6 sene başkasına sevgilim demiş karıcım demiş, neler söylemiş neler yapmış. Nasıl bir insan bunu kabul edebilir.
6-10 yaşlarında.Khomyuk sen yetkili bir ablaya benziyorsunİlkokul çocuğu kaç yaşlarında oluyor?
Konu sahibi ısrarla kaç yıl evli kaldın sorusuna yanıt vermiyor.
Adam 7 yıl evli kalmış. Konu sahibiyle evliliği falan da desek 8 yıl olmuş boşanalı. Kendi çocuğu kaç yaşındaymış, kadına kaç yaşındaki çocuğu göndermiş, yaklaşık onu hesaplamaya çalışıyorum kendi kısıtlı imkanlarımla.
6-7 yaş arasında ilkokula başlarlar 9-10 arasında ortaokula geçerler. Orada bir hesap hatası var bende fark ettim. Normalde 72 ayı bitiren ilkokula girer tam 6 yaşı doldurması beklenir yani. Kasım aralık doğumlular dilekçeyle erteliyorlar. 7 yaşında başlıyorlarsa yani eğer geç başladıysa da 10 yaşında olması lazım en fazla bu durumda.Khomyuk sen yetkili bir ablaya benziyorsunİlkokul çocuğu kaç yaşlarında oluyor?
Konu sahibi ısrarla kaç yıl evli kaldın sorusuna yanıt vermiyor.
Adam 7 yıl evli kalmış. Konu sahibiyle evliliği falan da desek 8 yıl olmuş boşanalı. Kendi çocuğu kaç yaşındaymış, kadına kaç yaşındaki çocuğu göndermiş, yaklaşık onu hesaplamaya çalışıyorum kendi kısıtlı imkanlarımla.
6-10 yaşlarında.
En az 8 olmalı konu sahibinin zaman çizelgesine göre.6-7 yaş arasında ilkokula başlarlar 9-10 arasında ortaokula geçerler. Orada bir hesap hatası var bende fark ettim. Normalde 72 ayı bitiren ilkokula girer tam 6 yaşı doldurması beklenir. Kasım aralık doğumlular dilekçeyle erteliyorlar. 7 yaşında başlıyorlarsa yani eğer geç başladıysa da 10 yaşında olması lazım en fazla
Evet, evlilikleri birkaç yıl sürmüş. Sırf bunun için bile bilenmiş, onlar daha fazla evli kaldı diye.En az 8 olmalı konu sahibinin zaman çizelgesine göre.
O zaman ya kızı yeni doğduğunda, ya da 2 yaşlarındayken ayrılmışlar.
Adamın oğluyla neredeyse aynı yaştayken.
Diğer kadın, konu sahibinin kızını 2-3 yaşındayken alıp evinde bakmış, babasıyla ilişkisine hiç karışmamış, eski karısıyla iletişimine müdahale etmemiş.
Konu sahibi, kızının kendi boşandığı yaştaki çocuğa "hamburgercide iki saat" veriyor.
Yazık gerçekten, hazımsızlığın bu kadarı.
Kocanın diğer kadınla ne zaman evlendiği de meçhul ona dair bilgi de yok ya da ben mi görmedimEn az 8 olmalı konu sahibinin zaman çizelgesine göre.
Diğer kadın, konu sahibinin kızını 2-3 yaşındayken alıp evinde bakmış, babasıyla ilişkisine hiç karışmamış, eski karısıyla iletişimine müdahale etmemiş.
Konu sahibi, kızının kendi boşandığı yaştaki çocuğa "hamburgercide iki saat" veriyor.
Aynen öyle yani ilk kez evlendik dedikleri de uzun süren bir evlilik de yok. Baktığım zaman ikinci evlilik daha uzun sürmüş.En az 8 olmalı konu sahibinin zaman çizelgesine göre.
Yengeç burcu adamı senelerce manipüle edemeyen kadın kendisine kadınım demesin ahshfsEvet, evlilikleri birkaç yıl sürmüş. Sırf bunun için bile bilenmiş, onlar daha fazla evli kaldı diye.
Ben sevmekten hiç vazgeçmedim boşanırken de ailesini sildi biraz düşünür kafayı toplar gelir sandım ayrılırken bana umut verdi bir daha hayatıma kimseyi almayacam demiştiCidden cevap verir misin? Bir insan kendisinden ayrıldıktan sonra 6 sene 7 sene evli kalan bir insanı nasıl sevebilir?
Sizinki sevgi değil hırstır. Aksi bence insan psikolojisine uygun değil.
Adamın 6 sene başkasıyla aşk hayatı yaşayıp geri dönmesini kimse hazmedemez zira.
Seviyorum seviyorum dedikçe bana sinir basıyor da. Adam 6 sene başkasına sevgilim demiş karıcım demiş, neler söylemiş neler yapmış. Nasıl bir insan bunu kabul edebilir.
Kendisine tahammül edilemediğinin, evli kalmak için hep kendinden vermesi gerektiğinin o kadar farkında ki.Yengeç burcu adamı senelerce manipüle edemeyen kadın kendisine kadınım demesin ahshfs
Hemen evlendi demiş. Bir sene içinde evlenmiş desek boşandıkları 7 sene olmuş, ayrıldıkları da bir sene olmuş ikinciden (3 ay sonra evlendik 7 aydır evliyiz diyor çünkü)Kocanın diğer kadınla ne zaman evlendiği de meçhul ona dair bilgi de yok ya da ben mi görmedim
Burdan yani kadina sen o hic bir suçu günahi olmayan cocugu evine alma fikrini veriyorsun altan alta miiikeeemell anne seni sözdee!Ben kabul edemezdim. Geçmişten gelen çocuk olur amenna ama benden sora araya bir evlilik girse sevgim kalmazdı. Eşiniz de gerçekten sevse hemen gidip evlenmezdi. Ben sevgisine de inanmazdım.
Bence olmayacak işlere kalkışmışsınız
Yok, o konuda bir bilgi vermedi ama kabaca düşünürsek, kızı maks 10 yaşında olsa. Adam 7 yıl evli kaldı, boşandı, yeniden evlendi, 8 sene desek.Kocanın diğer kadınla ne zaman evlendiği de meçhul ona dair bilgi de yok ya da ben mi görmedim
Gurursuz gurursuz şunu yazmaya da utanmıyorsun.Ben sevmekten hiç vazgeçmedim boşanırken de ailesini sildi biraz düşünür kafayı toplar gelir sandım ayrılırken bana umut verdi bir daha hayatıma kimseyi almayacam demişti
Ailesi yüzünden bir de çok kavgalarımız oluyordu kaynanam kayınpederim çok fena insanlar
Kadının çocuğu olmamış, belli ki epey uğraşılmış, öyle yattı kalktı içkiliydi bilmem ne diye üstü örtülecek gibi değil.Hemen evlendi demiş. Bir sene içinde evlenmiş desek boşandıkları 7 sene olmuş, ayrıldıkları da bir sene olmuş ikinciden (3 ay sonra evlendik 7 aydır evliyiz diyor çünkü)
Yani ikinci evlilik en az 5 sene en çok 6 sene sürmüş. Çocuk da 4 yaşa yakın desek hemen çocuk da yapmamışlar dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?