- 19 Mayıs 2020
- 47.682
- 214.270
- 598
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.361
En azından ders almışlar bak, halt ettik deyip çekilmişler işlerine güçlerine, seninkiler hiçbir şeyden anlamıyor, hala tepenizdeler.Benim ailem gelip çok kalmadı bizde onun anne babası evden çıkmıyordu tepemizdeydiler hep en sonunda ablamla annem kızıma bu kadar çektirmeyin diye kızdılar temizlik hizmet hepsi bendeydi misafir desen bitmezdi
Boşanıp burnunu sürtüp anasından danasından kurtulmayı hesaplamış. Ama sürpriz yumurtadan yeni eş ve çocuk çıkmış ay çok güldüm yaNeden ayrıldınız ilk sefer kim istedi ayrılmayı
Ailesi şimdi de çocuktan kurtulması için akıl veriyorAilesini sildirmek isterken yeni aile kurması şoku olmuş
Düşünsene kaynanadan kurtulmak için ailesi akıl vermiş, burnu sürtsün demiş. Adam yeni güncellemeler getirmiş. Artık bir de eski eş ve çocuk var
Tam be yazacaktım ki gene uykunu alamamışsın diye neyse ki sen halletmişsinUykunu alamamışsın yine okuduğunu anlamadığına göre
Hayır ikinciye gurursuz gibi neden evleniyorsun, çocuklu adamla evlenmeseydin diyorum. Ama idrak edememen normal. Bırak peşimi nur, gözardı et beni
Hayır kadında da akıl yok ama ilkinde dinledik başıma gelen ortada karışmayın bizim evliliğimize diyemiyor.Ailesi şimdi de çocuktan kurtulması için akıl veriyorKılavuzu karga olanın...
He bunu da mı cevaplamıştı pardonBoşanıp burnunu sürtüp anasından danasından kurtulmayı hesaplamış. Ama sürpriz yumurtadan yeni eş ve çocuk çıkmış ay çok güldüm ya
Adamın en güzel yaşlarının sefasını da kadın sürmüş. Üstüne şimdi maaşından nafaka kesilen bir halde kucağına düşmüş
Nerden baksan zarar
E şimdi de kaynana gibi siz varsınızBen yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Bağımlı kişilik çünkü. İlla bi yere dayanacak. Kocasının ailesine mânâ vereceğine kendine baksın, anası bacısı nefes alma dese almayacak. Adam da el mecbur çekiyor bunların dındınısını, şimdilik.Hayır kadında da akıl yok ama ilkinde dinledik başıma gelen ortada karışmayın bizim evliliğimize diyemiyor.
Zaten normal akılda bir insan 7 sene eski kocaya aşk sevgi duyarak bekleyemez.Bağımlı kişilik çünkü. İlla bi yere dayanacak. Kocasının ailesine mânâ vereceğine kendine baksın, anası bacısı nefes alma dese almayacak. Adam da el mecbur çekiyor bunların dındınısını, şimdilik.
Ya çok üzücü hangi anne böyle bir şeyi isteyebilir kiMahinur hanımla eşi boşanıyor, evliliklerinden bir kızları var, sonra eski eş işyerinden tanıştığı bir hanımla evleniyor bu evlilikten de 3 yaşında bir erkek çocuk var.
Adamın 2. evliliğinde sorunlar varken 7 yıl önce boşanan mahinur hanım evli olan eski eşle görüşmeye başlıyor, adam diğer eşinden boşanıp mahinur hanımla tekrar evleniyor ama mahinur hanımın tek şartı var, adamın 2. evliliğinden olan 3 yaşındaki evladından vazgeçmesi.
Onu da anası demiştir, herkese kulp bulmuştur, zaten bu kadar anne bağımlısı olduğu için sağlıklı ilişkileri yok.Zaten normal akılda bir insan 7 sene eski kocaya aşk sevgi duyarak bekleyemez.
Kendi hayatına bakar
Sizin de aileniz kızınıza bakmadıkları size sahip çıkmadıkları kır dizini otur dedikleri halde hep tepenizde ama Mahinur hanım.Benim ailem gelip çok kalmadı bizde onun anne babası evden çıkmıyordu tepemizdeydiler hep en sonunda ablamla annem kızıma bu kadar çektirmeyin diye kızdılar temizlik hizmet hepsi bendeydi misafir desen bitmezdi
Koca kıymetli biz anlayamayız. Aman kocasını tekrar kaptırmasın da çocuk falan nedir ona göreYa çok üzücü hangi anne böyle bir şeyi isteyebilir ki
Bir de bunu aşk sanıyor.Sizin de aileniz kızınıza bakmadıkları size sahip çıkmadıkları kır dizini otur dedikleri halde hep tepenizde ama Mahinur hanım.
Ailenizden bile sevgi ilgi görmemişsiniz aileden sevgisiz olmanıza üzüldüm, bu yüzden eşinizin diğer eşine olan sevgisi ağır geliyor size ama o kadınla oğlunun suçu yok.
Birilerine diş bileyecekseniz kin güdecekseniz ailenize yöneltin öfkenizi, onlar sizi sevseydi evli bir adamı 7 yıl takıntı yapmazdınız, evli bir adamla görüşmezdiniz, adamın sizinle boşanırken o anın ruh haliyle hayatıma kimseyi almayacağım lafını umut verme gibi görmezdiniz.
Hiç sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz terapi almanızı tavsiye ediyorum.
Şu an küçük bilinçli yapmıyor ama ilerde inadına yapar umarım. O kadar sevgisiz bir kadın ki damarina damarina basar.Cocugun inada yaptığını dusunuyor sanirim okadar calisiyor kafa
Madem her aklı veriyodu anası, herif de bulaymış istediği gibi, zaten Mahi anasını dinliyor, hiç yoktan daha hallice biri olurdu başinda, böyle her yere akan heriftense.Sizin de aileniz kızınıza bakmadıkları size sahip çıkmadıkları kır dizini otur dedikleri halde hep tepenizde ama Mahinur hanım.
Ailenizden bile sevgi ilgi görmemişsiniz aileden sevgisiz olmanıza üzüldüm, bu yüzden eşinizin diğer eşine olan sevgisi ağır geliyor size ama o kadınla oğlunun suçu yok.
Birilerine diş bileyecekseniz kin güdecekseniz ailenize yöneltin öfkenizi, onlar sizi sevseydi evli bir adamı 7 yıl takıntı yapmazdınız, evli bir adamla görüşmezdiniz, adamın sizinle boşanırken o anın ruh haliyle hayatıma kimseyi almayacağım lafını umut verme gibi görmezdiniz.
Hiç sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz terapi almanızı tavsiye ediyorum.
Kesinlikle, bu kadar yazıya yine de sakin yazıyor, diğer eş ve oğlu için düşünceleri çok merhametsizce, içinden geçirdiklerinin hepsini yazmadığını aklından daha kötü şeyler geçirdiğini düşünüyorum şahsen ama mahinur muhtemelen ailesi tarafından sevilmeyen itilip kakılan biriydi, en azından ailenin gözde çocuğu olmadığı kesin.Bir de bunu aşk sanıyor.
Başkasının kocasını 7 sene beklemek aşk değildir. Sevgi değildir.
Saplantı, hırstır ama sevgi değildir
Adamı takıntı yapmasına sebep de annesi ama Katip, adam evlenince plan bozuldu diye kızmışlar, çocuğunu gönder demişler böylece yuvası bozulur sana geri döner diye düşündüler, muhtemelen o sana dönecek diye diye yıllarca manipüle ettiler, kendi başlarına kalmasını da istemiyorlardı, ailece adama takıklar, ailesinden de kopardık parmağımızda oynatırız diye düşünmüş dahi olabilirler, aileler küsmüş, kayınvalide kayınpeder nasıl insanlardı bilemem ama mahinurun annesiyle ablası fena.Madem her aklı veriyodu anası, herif de bulaymış istediği gibi, zaten Mahi anasını dinliyor, hiç yoktan daha hallice biri olurdu başinda, böyle her yere akan heriftense.
Ne olur nazik olma içinden geçenleri yazCidden cevap verir misin? Bir insan kendisinden ayrıldıktan sonra 6 sene 7 sene evli kalan bir insanı nasıl sevebilir?
Sizinki sevgi değil hırstır. Aksi bence insan psikolojisine uygun değil.
Adamın 6 sene başkasıyla aşk hayatı yaşayıp geri dönmesini kimse hazmedemez zira.
Seviyorum seviyorum dedikçe bana sinir basıyor da. Adam 6 sene başkasına sevgilim demiş karıcım demiş, neler söylemiş neler yapmış. Nasıl bir insan bunu kabul edebilir.
Klasik erkek ailesiymiş; gelin, hizmet, hürmet işleri yani. Baktılar olmuyor çekilmişler köşelerine. Konu sahibi ve ailesi klinik vaka, ne durları var ne durakları. Mahi kendi iradesi ile kötü değil aslında, doldurma akılla giden aciz bi tip. Böylesi her zaman ezilir, bozguna uğrar. Aklını başina alsın, çok zor, yılların alışkanlığı, kişilik yapısı bir anda nasıl değişir bilmiyorum ama yapması lazım.Adamı takıntı yapmasına sebep de annesi ama Katip, adam evlenince plan bozuldu diye kızmışlar, çocuğunu gönder demişler böylece yuvası bozulur sana geri döner diye düşündüler, muhtemelen o sana dönecek diye diye yıllarca manipüle ettiler, kendi başlarına kalmasını da istemiyorlardı, ailece adama takıklar, ailesinden de kopardık parmağımızda oynatırız diye düşünmüş dahi olabilirler, aileler küsmüş, kayınvalide kayınpeder nasıl insanlardı bilemem ama mahinurun annesiyle ablası fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?