Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kısmı görmemiştim öyle olunca kendi bir umut beklerken evlenince adam öbür kadın araya girdi zannediyor garibim. Adam 7 yılcık gezip gelmiş

Burdan yani kadina sen o hic bir suçu günahi olmayan cocugu evine alma fikrini veriyorsun altan alta miiikeeemell anne seni sözdee!
Uykunu alamamışsın yine okuduğunu anlamadığına göre
Hayır ikinciye gurursuz gibi neden evleniyorsun, çocuklu adamla evlenmeseydin diyorum. Ama idrak edememen normal. Bırak peşimi nur, gözardı et beni

O kısmı görmemiştim öyle olunca kendi bir umut beklerken evlenince adam öbür kadın araya girdi zannediyor garibim. Adam 7 yılcık gezip gelmiş
Zaten evli adamı sevmekten vazgeçmedim diyor. İnsan şunu yazmaya utanır.
7 sene beklemiş kenarda pusuda.
Ahlaksızlık düpedüz

Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Allah'ını seven akıl vermesin.
Kadinin evliliğini yık dertleşme adı altında
Yedi yıl sadakat oyunlarına inandirabilirsin eski eşini, burda kimse inanmaz sana sen bile kendine inanmazsin.
Kocasını ikna edecekmişiz küçük sabi evine girmesin diye.... Başka?
Allah'ını seven akıl makıl vermesin. Doğru yapman gereken aklı on bin kadın verdi burada alooooo... Hala ikna diyor.

Açılın ben sayısalcıyım ama ben bile hesaplayamadım bir yerlerde sayıları sallamış gibime geliyor hala konu sahibi. Sanırım o da sözelci

Zaten evli adamı sevmekten vazgeçmedim diyor. İnsan şunu yazmaya utanır.
7 sene beklemiş kenarda pusuda.
Ahlaksızlık düpedüz
Adam da bundan sonra hayatıma kimseyi almıcam diye yemlemiş işte geri barışırız diye beklerken üstüne bu kadın napsın konu sahibi kadına bilenmesin de

Adam da bundan sonra hayatıma kimseyi almıcam diye yemlemiş işte geri barışırız diye beklerken üstüne bu kadın napsın konu sahibi kadına bilenmesin de
Ailesini sildirmek isterken yeni aile kurması şoku olmuş
Düşünsene kaynanadan kurtulmak için ailesi akıl vermiş, burnu sürtsün demiş. Adam yeni güncellemeler getirmiş. Artık bir de eski eş ve çocuk var

Bana biraz ilk başta da adam bırakmış gibi geldi adam biraz afedersin ayran gönüllü galiba öyle bir izlenim aldım

Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Valla burdan bakınca en çok kocan seninkilerin çenesinden çekmiş gibi duruyor.

Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
E akıllı kadın şimdi de üvey çocuk ve kocadan kurtuldu.
O bekar gibi gezerken siz çocuk bakacaksınız haftasonlarında

Valla burdan bakınca en çok kocan seninkilerin çenesinden çekmiş gibi duruyor.
Benim ailem gelip çok kalmadı bizde onun anne babası evden çıkmıyordu tepemizdeydiler hep en sonunda ablamla annem kızıma bu kadar çektirmeyin diye kızdılar temizlik hizmet hepsi bendeydi misafir desen bitmezdi

Benim ailem gelip çok kalmadı bizde onun anne babası evden çıkmıyordu tepemizdeydiler hep en sonunda ablamla annem kızıma bu kadar çektirmeyin diye kızdılar temizlik hizmet hepsi bendeydi misafir desen bitmezdi
Neden ayrıldınız ilk sefer kim istedi ayrılmayı

Çocuğum bile " anne senin zamanında öyleydi diye bizde mi öyle olalım" der zamanları kıyaslandığında...

Siz o şartlarda evlenmissiniz ve yasadiklariniz yaşamanız gerekenlerdi..

O kadın ile evlendiğinde şartlar buydu diye vuralım mi abaliya diyeceğiz? Takıntı yaparken bile zamanın şartlarıni göz ardı edip öfke kin besleyerek takıntı yapmanız normal mi? Üstelik üç yaşında bir cocuktan bunu çıkarmak nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…