- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.341
O kısmı görmemiştim öyle olunca kendi bir umut beklerken evlenince adam öbür kadın araya girdi zannediyor garibim. Adam 7 yılcık gezip gelmişHemen evlendi demiş. Bir sene içinde evlenmiş desek boşandıkları 7 sene olmuş, ayrıldıkları da bir sene olmuş ikinciden (3 ay sonra evlendik 7 aydır evliyiz diyor çünkü)
Yani ikinci evlilik en az 5 sene en çok 6 sene sürmüş. Çocuk da 4 yaşa yakın desek hemen çocuk
Uykunu alamamışsın yine okuduğunu anlamadığına göreBurdan yani kadina sen o hic bir suçu günahi olmayan cocugu evine alma fikrini veriyorsun altan alta miiikeeemell anne seni sözdee!
Zaten evli adamı sevmekten vazgeçmedim diyor. İnsan şunu yazmaya utanır.O kısmı görmemiştim öyle olunca kendi bir umut beklerken evlenince adam öbür kadın araya girdi zannediyor garibim. Adam 7 yılcık gezip gelmiş
Sen benim pesimi birak artik hic bir konuma yorum yapma bir dahaUykunu alamamışsın yine okuduğunu anlamadığına göre
Hayır ikinciye gurursuz gibi neden evleniyorsun, çocuklu adamla evlenmeseydin diyorum. Ama idrak edememen normal. Bırak peşimi nur, gözardı et beni
Allah'ını seven akıl vermesin.Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Açılın ben sayısalcıyım ama ben bile hesaplayamadım bir yerlerde sayıları sallamış gibime geliyor hala konu sahibi. Sanırım o da sözelciYok, o konuda bir bilgi vermedi ama kabaca düşünürsek, kızı maks 10 yaşında olsa. Adam 7 yıl evli kaldı, boşandı, yeniden evlendi, 8 sene desek.
Boşandıktan sonra 2 sene içinde evlenmiş olması gerekiyor en geç. Çocuk 10 yaşından küçükse daha hızlı evlenmiş oluyor.
Dün imana geldim, bugün katıksız sözelci halimle matematik hesabı yapıyorum. Bu başlık bana çok şey kattı.
ÜzdüAçılın ben sayısalcıyım ama ben bile hesaplayamadım bir yerlerde sayıları sallamış gibime geliyor hala konu sahibi. Sanırım o da sözelci
Adam da bundan sonra hayatıma kimseyi almıcam diye yemlemiş işte geri barışırız diye beklerken üstüne bu kadın napsın konu sahibi kadına bilenmesin deZaten evli adamı sevmekten vazgeçmedim diyor. İnsan şunu yazmaya utanır.
7 sene beklemiş kenarda pusuda.
Ahlaksızlık düpedüz
Ailesini sildirmek isterken yeni aile kurması şoku olmuşAdam da bundan sonra hayatıma kimseyi almıcam diye yemlemiş işte geri barışırız diye beklerken üstüne bu kadın napsın konu sahibi kadına bilenmesin de
Konuya yorum bile yazmadan bana dadanıyor mune. Görmezden gelsem de ensemde hep. Bu kadar da olmaz bence yaLütfen kişisel tartışmaya girmeyin.
Bana biraz ilk başta da adam bırakmış gibi geldi adam biraz afedersin ayran gönüllü galiba öyle bir izlenim aldımAilesini sildirmek isterken yeni aile kurması şoku olmuş
Düşünsene kaynanadan kurtulmak için ailesi akıl vermiş, burnu sürtsün demiş. Adam yeni güncellemeler getirmiş. Artık bir de eski eş ve çocuk var
Bence çok bilmiş annesi akıl verdiBana biraz ilk başta da adam bırakmış gibi geldi adam biraz afedersin ayran gönüllü galiba öyle bir izlenim aldım
Valla burdan bakınca en çok kocan seninkilerin çenesinden çekmiş gibi duruyor.Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
E akıllı kadın şimdi de üvey çocuk ve kocadan kurtuldu.Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Benim ailem gelip çok kalmadı bizde onun anne babası evden çıkmıyordu tepemizdeydiler hep en sonunda ablamla annem kızıma bu kadar çektirmeyin diye kızdılar temizlik hizmet hepsi bendeydi misafir desen bitmezdiValla burdan bakınca en çok kocan seninkilerin çenesinden çekmiş gibi duruyor.
Neden ayrıldınız ilk sefer kim istedi ayrılmayıBenim ailem gelip çok kalmadı bizde onun anne babası evden çıkmıyordu tepemizdeydiler hep en sonunda ablamla annem kızıma bu kadar çektirmeyin diye kızdılar temizlik hizmet hepsi bendeydi misafir desen bitmezdi
Çocuğum bile " anne senin zamanında öyleydi diye bizde mi öyle olalım" der zamanları kıyaslandığında...Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?