Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Sen onu bunu yazacağına kaç yıl evli kaldın onu yazsana! Kaç defa sordum cevap vermiyorsun, bence en fazla 2-3 yıl zaten de yine de senden duyalım

M mahinursem konuda hep annenizden ve ablanızdan bahsettiniz, babanız vefat mı etti? Eğer öyleyse başınız sağ olsun ama çok dikkatimi çekti babanızdan hiç söz etmiyorsunuz, annenizin eşinize öfkesi, 3 yaşındaki çocuğuna öfkesi sizinle alakalı değil de kendisiyle olan bir durum gibi geldi bana, babanız annenizi başka bir kadın için terk mi etti? Başka biriyle evlenip çoluk çocuğa mı karıştı, anneniz o yüzden mi kendi eşine yapamadıklarını eşinize çektirmek istiyor?

Ailemde hep abim ve ablam ön plandaydı ben tekne kazıntısıyım annem babam yaşı var ikisininde 72 73 yasındalar eşimle severek evlendim ama bir an önce evden kurtulmak istedim o evde de hep yük bendeydi eşimle rahata kavuştum anne babası olmasa biz iyi bir çifttik evlendiğim gün annesi ertesi gün kahvaltıya geldi düşünün

Babam hayatta ama çok pasif bir karakterdir annem evin reisi gibiydi babam çalışır parayı anneme verirdi ağzı var dili yok konuşmaz dinlemez anlatmaz kendi halinde yok gibi biri

Saygı duydum doğru bir noktaya temas, umarım cevap verir.

Babam hayatta ama çok pasif bir karakterdir annem evin reisi gibiydi babam çalışır parayı anneme verirdi ağzı var dili yok konuşmaz dinlemez anlatmaz kendi halinde yok gibi biri
O yüzden annen herkesi yönetebileceğini sanıyor işte, kendi eşini pusturmuş senin eşini de pusturmaya çalışıyor. Sen biraz gözlerini aç artık

O yüzden annen herkesi yönetebileceğini sanıyor işte, kendi eşini pusturmuş senin eşini de pusturmaya çalışıyor. Sen biraz gözlerini aç artık
Farkındayım beni dolduruşa çok getiriyorlar ama gerçekten eşimin ailesi çok daha fenaydı kendi ailemden kaçtım doluya tutuldum

Ben sevmekten hiç vazgeçmedim boşanırken de ailesini sildi biraz düşünür kafayı toplar gelir sandım ayrılırken bana umut verdi bir daha hayatıma kimseyi almayacam demişti
ben sizin ciddi anlama sorununuz olduğunu düşünüyorum bu zihinsel kısmı bir de karakterinizle alakalı bir sıkıntı var.
boşayıp giden kocayı sevmek nedir?
boşayıp başka kadına nikah kıyan eski kocayı sevmek nedir?
boşayıp başka kadına gidip ondan çocuk yapan eski kocayı sevmek nedir?
Gurur kadına çok yakışan bir şeydir. Azıcık gururunuz olsun, birazcık bir şeyler onurunuza dokunsun.
KI evlat yetiştiriyorsunuz bir de. Umarım size benzemez.

Anneniz her erkegi babaniz gibi vur ensesine al ağzından lokmayı saniyor ama esiniz oyle degil. Bakin vurdu kapiyi cikti adam.

Siz anneniz degilsiniz, esiniz de babanız degil. Sizin evliliginizin farklı dinamikleri var. Annenizin agzina bakarak davranmaya devam ederseniz yakındır kendinizi çocuğunuzun elinden tutup anne evine dönmüş bulursunuz.

Annen hakkında detaylar ortaya çıktıkça, kocanın ailesi bir melekleşiyor bir melekleşiyor, çıldırırsın.

O zaman sen de onlarla arana mesafe koy, git normal insanlarla biraz vakit geçir. Bak burada kaç tane kadın düşüncenin ne kadar yanlış ve kötü olduğunu anlatıyor azıcık da olsa kendini sorgula ben bu kadar hatayı nasıl yaptım diye gerekirse destek al kendi hayatın için

Farkındayım beni dolduruşa çok getiriyorlar ama gerçekten eşimin ailesi çok daha fenaydı kendi ailemden kaçtım doluya tutuldum

O zaman sen de onlarla arana mesafe koy, git normal insanlarla biraz vakit geçir. Bak burada kaç tane kadın düşüncenin ne kadar yanlış ve kötü olduğunu anlatıyor azıcık da olsa kendini sorgula ben bu kadar hatayı nasıl yaptım diye gerekirse destek al kendi hayatın için

Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Demek ki eşiniz sizi ailesini silmeye değer bulmamış. Ama diğer kadını ailesinin incitmesine izin vermemiş. Çünkü onu daha çok sevmiş.

Bir de bunu aşk sanıyor.
Başkasının kocasını 7 sene beklemek aşk değildir. Sevgi değildir.
Saplantı, hırstır ama sevgi değildir

Yokluk da var bence.
Şimdi büyük aşk gibi anlatıyor ama birini bulamadıkça adama sarmıştır diye düşünüyorum. Bu olmadan adama dümdüz taktıysa 7 sene, durum tedaviliktir artık.

6 yıl evli kaldık
Cok genc evlenmissiniz, muhtemelen okul biter bitmez. Buyuk ihtimalle o yuzden takinti yaptiniz esinizi.

Ikinci evliliğiyle ilgili kadinin ağzı laf yapmis, manipule etmis falan diyorsunuz ama sizden bir sene uzun evli kalmislar. Sizin evliliginiz ne kadar ask evliligiyse, onlarinki de oyle olmus. Once bunu kabullenmeniz lazim.

Adam sizinle 22 yasinda, gözü acilmamisken evlenmis. Ikinci esiyle olgun yasinda. Bilinçli sekilde cocuk yapmis.

Her seyi diger kadina yikip esinizi masum gormeyin. Bile isteye, kac yasinda koca adam olarak yapmis. Siz de bu adami tekrar kabul etmissiniz. Sonuclarini da kabul etmeniz lazim yoksa yine boşanirsiniz.

Adam ogluna duskun belli ki. Nasil ki sizinle bosaninca kizindan uzaklasmamis, diger esinden bosaninca da oglundan uzaklaşmasini beklemeyin. Sizin kizinizi evine alip gorusurken, ogluna da aynisini yapmak istemesi dunyanin en normal seyi.

Aradaki fark ise, diger kadin kendi cocugu yokken sizin kizinizi kabullenip evini acmis; siz kendi çocuğunuz varken o cocugu almiyorsunuz. Sizce esiniz ikiniz arasindaki bu muazzam farki gormuyor mu? Degerlendirmiyor mu?

Bir kadin adamin cocuguna bakmis, bir kadin gorusmesini istemiyor. Sizce hangi kadin kazanir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…