- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.381
Sen onu bunu yazacağına kaç yıl evli kaldın onu yazsana! Kaç defa sordum cevap vermiyorsun, bence en fazla 2-3 yıl zaten de yine de senden duyalımBen yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Ailemde hep abim ve ablam ön plandaydı ben tekne kazıntısıyım annem babam yaşı var ikisininde 72 73 yasındalar eşimle severek evlendim ama bir an önce evden kurtulmak istedim o evde de hep yük bendeydi eşimle rahata kavuştum anne babası olmasa biz iyi bir çifttik evlendiğim gün annesi ertesi gün kahvaltıya geldi düşününKesinlikle, bu kadar yazıya yine de sakin yazıyor, diğer eş ve oğlu için düşünceleri çok merhametsizce, içinden geçirdiklerinin hepsini yazmadığını aklından daha kötü şeyler geçirdiğini düşünüyorum şahsen ama mahinur muhtemelen ailesi tarafından sevilmeyen itilip kakılan biriydi, en azından ailenin gözde çocuğu olmadığı kesin.
Sevgisiz ve ezilerek büyümüş olabilir, o eksikliği eşiyle gidermeye çalışmış ama karakteri gereği manipüle edilen kendi iradesi düşüncesi olmayan biri olduğundan adamın da canına tak etmiş boşanmışlar, adam da oturaklı biri değil, o ayrı konu ama mahinur sevgisiz kalmasının kabahatini ailesine yüklemek yerine eşinin eski eşine yüklüyor, araya giren kişi gibi görüyor ama diğer kadının evliliğini bitirmesine direkt olmasa bile dolaylı olarak sebep olan kendisi.
Hangi aklı başında kadın eski eşinin yeni evliliğiyle ilgili dertleşir, ben dertleşmem, git kime anlatıyorsan anlat derim, arada çocuk bile olsa eski eşimle muhabbetim çocukla alakalı mevzular dışına çıkamaz, araya giren kadın konumuna sokmayı yediremem, kendine saygısı olan kimse yediremez.
Babam hayatta ama çok pasif bir karakterdir annem evin reisi gibiydi babam çalışır parayı anneme verirdi ağzı var dili yok konuşmaz dinlemez anlatmaz kendi halinde yok gibi biriM mahinursem konuda hep annenizden ve ablanızdan bahsettiniz, babanız vefat mı etti? Eğer öyleyse başınız sağ olsunama çok dikkatimi çekti babanızdan hiç söz etmiyorsunuz, annenizin eşinize öfkesi, 3 yaşındaki çocuğuna öfkesi sizinle alakalı değil de kendisiyle olan bir durum gibi geldi bana, babanız annenizi başka bir kadın için terk mi etti? Başka biriyle evlenip çoluk çocuğa mı karıştı, anneniz o yüzden mi kendi eşine yapamadıklarını eşinize çektirmek istiyor?
Saygı duydumM mahinursem konuda hep annenizden ve ablanızdan bahsettiniz, babanız vefat mı etti? Eğer öyleyse başınız sağ olsunama çok dikkatimi çekti babanızdan hiç söz etmiyorsunuz, annenizin eşinize öfkesi, 3 yaşındaki çocuğuna öfkesi sizinle alakalı değil de kendisiyle olan bir durum gibi geldi bana, babanız annenizi başka bir kadın için terk mi etti? Başka biriyle evlenip çoluk çocuğa mı karıştı, anneniz o yüzden mi kendi eşine yapamadıklarını eşinize çektirmek istiyor?
O yüzden annen herkesi yönetebileceğini sanıyor işte, kendi eşini pusturmuş senin eşini de pusturmaya çalışıyor. Sen biraz gözlerini aç artıkBabam hayatta ama çok pasif bir karakterdir annem evin reisi gibiydi babam çalışır parayı anneme verirdi ağzı var dili yok konuşmaz dinlemez anlatmaz kendi halinde yok gibi biri
Farkındayım beni dolduruşa çok getiriyorlar ama gerçekten eşimin ailesi çok daha fenaydı kendi ailemden kaçtım doluya tutuldumO yüzden annen herkesi yönetebileceğini sanıyor işte, kendi eşini pusturmuş senin eşini de pusturmaya çalışıyor. Sen biraz gözlerini aç artık
ben sizin ciddi anlama sorununuz olduğunu düşünüyorum bu zihinsel kısmı bir de karakterinizle alakalı bir sıkıntı var.Ben sevmekten hiç vazgeçmedim boşanırken de ailesini sildi biraz düşünür kafayı toplar gelir sandım ayrılırken bana umut verdi bir daha hayatıma kimseyi almayacam demişti
Anneniz her erkegi babaniz gibi vur ensesine al ağzından lokmayı saniyor ama esiniz oyle degil. Bakin vurdu kapiyi cikti adam.Babam hayatta ama çok pasif bir karakterdir annem evin reisi gibiydi babam çalışır parayı anneme verirdi ağzı var dili yok konuşmaz dinlemez anlatmaz kendi halinde yok gibi biri
Annen hakkında detaylar ortaya çıktıkça, kocanın ailesi bir melekleşiyor bir melekleşiyor, çıldırırsın.Babam hayatta ama çok pasif bir karakterdir annem evin reisi gibiydi babam çalışır parayı anneme verirdi ağzı var dili yok konuşmaz dinlemez anlatmaz kendi halinde yok gibi biri
Farkındayım beni dolduruşa çok getiriyorlar ama gerçekten eşimin ailesi çok daha fenaydı kendi ailemden kaçtım doluya tutuldum
Siz kac yil evli kaldiniz?Farkındayım beni dolduruşa çok getiriyorlar ama gerçekten eşimin ailesi çok daha fenaydı kendi ailemden kaçtım doluya tutuldum
Bizi ayıran benim ailem değil o aile olduAnnen hakkında detaylar ortaya çıktıkça, kocanın ailesi bir melekleşiyor bir melekleşiyor, çıldırırsın.
6 yıl evli kaldıkSiz kac yil evli kaldiniz?
Senin bu halde olmanın nedeni yetiştirilme tarzın, aile yapın. Karşındaki insanlar paşa oğulcu random erkek ailesiymiş. Onlar uslanırdı bir yerde ama seninkilere çare yok.Bizi ayıran benim ailem değil o aile oldu
Demek ki eşiniz sizi ailesini silmeye değer bulmamış. Ama diğer kadını ailesinin incitmesine izin vermemiş. Çünkü onu daha çok sevmiş.Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Bir de bunu aşk sanıyor.
Başkasının kocasını 7 sene beklemek aşk değildir. Sevgi değildir.
Saplantı, hırstır ama sevgi değildir
Cok genc evlenmissiniz, muhtemelen okul biter bitmez. Buyuk ihtimalle o yuzden takinti yaptiniz esinizi.6 yıl evli kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?