Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anladık tamam mazlum kocan çok üzgün mutsuzdu o sırada öbür sinsi kadın kocanı kandırdı.

Valla adamı tebrik ediyorum. İnanılmaz bir konuşma becerisi falan var herhalde herkesi etkileyen. Başka türlüsü bilemiyorum

Sizin cocugunuz ne kadar adamin cocuguysa, digeri de cocugu. Ikisi de esit, ikisi de ayni.

Ikinci esi sizin cocugunuzu istemese, babasinin gorusmesine izin vermese kıyameti koparirdiniz.

Yazik bir de annesiniz. Gercekten cocuksuz olsaniz bir noktaya kadar anlardim da kendisi de anne olan bir kadinin bu kadar bencil, bu kadar hadsiz olmasi gercekten cok uzucu.

Yani işte şu şekil konuşmasa kötü niyet aramıcam ama kişi kendinden bilir işi
Hayır birde ben çocuğumu o kadınla muhatap etmem, dışarıda görüş, evine götürme demiş olsa zamanında farklı düşünülebilirdi. Kendi gayet göndermiş, bundan rahatsız olmamış. Şimdi onun çocuğu benim evime giremez. Sen ne niyetle çocuk gönderiyordun da şimdi düşüncesine bile tahammül edemiyorsun diye sorarlar insana.

Hanımefendi neden anlamıyorsunuz HAKSIZSINIZ ve kalbiniz de kötü.

Ufacık bir çocuğu tehlike olarak görüyorsunuz.

Gerçekten o çocuğa çok üzüldüm. Resmen hayatı boyunca sadece başka bir kadından doğdu diye sizin tarafınızdan dışlanıp zorbalanacak.

Marifet doğurduğuna annelik yapmak değildir onu herkes yapıyor zaten.

Çok yazık gerçekten.

Şunu da unutmayın yarın size bir şey olsa aynı şeyleri sizin evladınız da yaşayabilir.
Muhtemelen babası yeniden evlenir.

Şuan yaşadığınız ev aynı zamanda o çocuğunda evi. Şimdilik annesiyle kalıyor yarın öbür gün babasıyla kalmak isteyebilir. Bu konuda kimse birşey söyleyemez. Başka kadından çocuğu olmasını kaldiramayacaksanız evlenmeseydiniz. Çok üzgünüm ama bu tarz konular beni çok sinirlendiriyor. Ayda bir, 2 hafta da bir dışarıda görüşsün falan diye düşünmeler, ne münasebet? İsterse hergün görüşür. Çocuğun babaya da ihtiyacı var. Benim için her zaman oncelik küçüğün hakki ve ihtiyacıdır. Çocuğun nasıl annesinin evinde bir düzeni varsa babanın evinde de sanki orada yaşıyormuş ya da yaşayacakmış gibi bir düzeni olmalı. Benim bunun aksini kabul etmem imkansız.

Ben istiyorum ki tamam ara sıra alsın çocukları götürsün restorana oyun alanına yemek yedirsin diğer çocuğu bıraksınlar tüm gün beraber olurlar hem

Güzel arkadaşımm, senin çocuğun babasının evine girme çıkma hakkına sahipti, babasının evine düzenine aitti de bu çocuğun ne suçu var ? He gidip 2 hamburger yedirsin 2 dondurma alsın yollasın anasına ?
Mümkün mü bu ? O çocuk artık siz kendinizi de yırtsanız sizin ailenizin bir parçası. Çocuğunuzun kardeşi ya hu.

Bizim mahallede azgın teke bir adam vardı gül gibi karısını boşayıp ikinciye genç bir kadın alacaktı? Komşular ayaküstü ikinci kadını gördük ben de çocuğum tabii o zaman. Konuşuyorlar. Kadın kendinden emin emin anlatıyor ay eşyaları değiştirelim dedim, oturamam koltuklara o kadın oturmuş dedim, yatakta yatamam önceki yatmış tiksinirim dedim sallıyor kibirli kibirli. Kafadan çatlak bi Melahat teyze vardı "kız öbür kadının içinden çıkmış adamı kabul ediyorsun da koltuğa mı oturamıyorsun" demişti askdkdkfk. Bu da böyle bir anımdır

Siz niye çocuğunuz için görüştünüz de diğer çocuk için görüşülmüyor, o çocuğa da yazık değil mi? Tekrar evlenirken o çocuğa ne olacağını düşündünüz? Görüşmüycem etmiycem diye söz veren adamın neyine güvendiniz? Beş para etmez karaktersiz pislik adama bak 2 kadını 2 çocuğu birbirine düşürüyor. Siz biraz haddinizi bilin ortada çocuk var, sizin kararınıza bağlı değil her şey. Sizin çocuğunuz düzenli gitmiş babasını görmeye, o çocuk niye gelemiyor? Bile bile tekrar evlenmişsiniz, sizde de hata yok mu? O kadın sizin için böyle yapmamış, baba çocuk ilişkisine zorluk çıkarmamış. Bu karaktersiz adamın neresini seviyorsunuz hayret ettim. Zengin falan olsa maddi imkanı için kadınlar kapışıyor diyeceğim ama o da yok. Neyse yine sıkılırsa yine sizi boşar, başka kadından da çocuk yapar 3 kadın 3 çocuk koşarsınız boş beleş herifin peşinden. Adam keyfine göre hareket ediyor, kimi çağırsa o geliyor, kimse hayır diyemiyor.

Bak şimdi senin çocuğun gidip onlarda kalıyormuş, eşinin cocuguda gelip sizde kalabilir buna karışmaya hakkın yok bilerek tekrar evlendin, kabullenemiyosan evlenmeyecktin. O çocuğunda hakkına girme

Siz gerçekten bir anne misiniz? Çocuğun annesinden bahsetmesine gerek mi var. Bak ben anlatayım gözünün önüne getir; adam o kadınla çok güzel geceler geçirmiş ki çocuk bile yapmışlar, muhtemelen o kadınla şevişirken, ben daha önce böyle duygular yaşamadım demiştir, sana aşığım demiştir, seni seviyorum demiştirr… siz evliyken neler yapıyorsanız onlarda yaptııı yani! Çocuğu görmeyince bunlar olmamış mı olacak? Hatta bişey diyim mi muhtemelen o kadına seninle ne kadar kötü bir evliliği olduğunu, senin ne kadar anlayışsız olduğunu felan da anlatmıştır.

Ben bile sinir oldum dur kız

Bencil insanlara hiç tahammülüm yok ya

Apart tutacak haftasonları eşiniz; Olumsuz düşünce hal hareket, eleştiri, yargılama vb. her milime ses tonuna bile yansır bu o çocuğun ezilme psikolojisinde büyümesine ve mutlak suretle ilerde başarısız olmasına sebebiyet verir.

Cehalet dolu bir hareket. İnsanlar ayrılsa bile çocuklar için gerektiğinde görüşmeli. Acil bir durum olur, hastalık olur vs. Ne demek engellemek. Dehşete düşürüyor her yazdığınız. Siz neden ayrı olduğunuz dönem eski eşinizle görüştünüz? O kadın engel olsaydı, sizin yaptıklarınızı yapsaydı ne kadar kötü kalpli, zalim, babayla çocuğun arasına giriyor diye anlatırdınız.

yani yaptığınız doğru değil bir çoçuğun babasını elinden alamazsınız

Kız bu diğer kadının yanına yollar mı adamı delirir kafayı yer ufacık çocuk annesinden bahsediyor diye çocuğu babasından ayıracak
Orta yolu bulmak lazım ama sjsjsj evde buluşmalarını istemiyor ee adam da dışarda istemiyor ne olacak kavuşmasın mi baba oğul
Ondan sonra 3.için 3.ev lazım ama askdkfk
Ben adama inanıyorum ya bu kavgalarla yakındır 3. ev hshsjs Dili de iyi baya belli önünü alamazlar valla

Yazık günah çocuğa. Çocuğun ne suçu var? Madem hazmedemeyecektiniz, neden tekrar evlendiniz? Sonuçta o da adamın çocuğu. İlla ki çocuğunu görmek isteyecek. Kim mani olabilir? Ayrıca sizin çocuğunuzun öz kardeşi o çocuk. Ne yapsaydı adam, evli olduğu kadından çocuk yapmasa mıydı? O kadının da hakkı değil mi anne olmak? Neden bu kin, nefret? Eşinize güveniyorsanız bırakın gelsin çocuk. Neticede ömür boyu sizinle de bağı var, diğer kadınla da bağı olacak. Bunu engelleyemezsiniz.

Ya bırakın Allah aşkına, adam bu hızla tekrar sizden boşanır, başka biriyle evlenip yeni bir çocuk daha yapar. Elin günahsız yavrusunun psikolojisini bozmaya hakkınız yok, tüm suç büyüklerde. Biraz aklınızı başınıza devşirin ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…