Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizi ayıran benim ailem değil o aile oldu
Mahinur,
evlilikleri aileler yıkmaz eşler yıkar, ikinizde kendi aileleriniz baskın olsun istemişsiniz çatışmalar yaşanmış kavgalar gürültüler artınca boşanmaya karar vermişsiniz, onun ailesi çekmiş gitmiş gitmeyi bilmişler en azından ama sizin anneniz çekilmeyi bilmiyor, kızının yuvasını bir kere karıştırmış şimdi yine karıştırma derdinde.

Annenize uyarak evliliğinizi kendi ellerinizle yok ediyorsunuz ama hala bunun farkında değilsiniz.
Sanki 36 yaşında değil de 18 yaşında biri var karşımda, o derece toy olgunluk ve mantıktan uzak bir yaklaşımınız var, yazmıştım tekrar yazayım duygularınızı sağlıklı bulmuyorum terapi almanız şart bence.

Farkındayım beni dolduruşa çok getiriyorlar ama gerçekten eşimin ailesi çok daha fenaydı kendi ailemden kaçtım doluya tutuldum
Bardağın neden dolu tarafını görmüyorsun? Bu kadını biliyordun ve çocuğuda biliyordun. Hani senle evliyken bu durum yaşanır, yine çocuğun suçu yok ama hazmetmek zordur boşanırsın vs. Ama adam evlenmiş önce bunu bir kabul et.

Senin o çocuğu yok sayman gerçeği değiştirmiyor. Sanki çocuk olmasa aklına gelmeyecek mi? Bal gibi gelir. İnsanlara yasak koymak yerine o çocuğa ablalık etsen, kardeşini ve babasını bilse bir kere insanlık adına vicdanen huzur bulursun.

Yasak koyduğun an arkandan iş çevrilir çünkü kocan kurma akıllı. Bir insanı gerçekten denetlemek istiyorsan onu serbest bırak. Mesela sürekli telefon karıştırdınız diyelim adamı gizleme gereği duyacak ve bazı şeyleri yok edecek. Ama siz dokunmuyorsanız nasılsa bakmıyor diye çok iz bırakacak. Hani bu sadece telefonda değil. Her konuda rahat ol. İçinde varsa zaten sıksan bile yapacak ve sizle yapmış bunu.

Kocan kurma aklıyla o kadına gitmez başkasına gider. Zaten gittiyse kime gittiğinin önemi var mı? Azcık akıllı ol! Senin, o çocuktan evvel düşünmen gereken çok daha ciddi meseleler var.

Ne olur onların kötülüğünden be dümdüz erkek ailesi, gelin geldi ooo hizmet etsin, kız tarafı çok müdahil olmasın kafasındalar. İki höt desen yerini bilirlerdi. Mahi'nin tarafı çok köpürtmüş olayı, amanın kontrol elden gidiyo diye.

Hangi ailenin daha kötü manipülatif olduğunun ne önemi var
Uyumsuz bir çift ilk evlilik boşanma ile sonuçlanmış
Aileler değişmedi boşananlar değişmedi üstüne boşanmış bir eş ve çocuk eklenmiş sorunlara

Mahi deyince Mahidevran geldi aklima.

O da Suluman'i Hurrem'e kaptirinca validenin verdigi akillarla savasmisti. Tek gece halvete girince havalanmisti ama kim kazandi sonunda...

Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Kadın , senin kadar çekmedi diye de suçlu oldu tabii.

Ay kedimin birisi aynı Hürrem e benziyor diye adını Hürrem koydum. Karakterde aynısı
Doğurup duruyor mu ahshd

Benim kedim 4 erkek 1 dişi yavru yapinca bebeklere Mehmet, Selim, Beyazıt, Cihangir ve Mihrimah adlarını koymustum ajhd kedim Hurrem, yavrularin basini bekleyen kopegim de Daye oldu tabii

Aile kötü olabilir. Oğulları onlar yüzünden bir kere daha boşanmasın diye geri çekilmişlerdir. Adamda zaten tavır almış onlara sonradan. Ama burda kadının suçu ne? Kaynanadan çekmedi diye hatalı mı oldu? Kocasına hesap sorması lazım madem ailenle mesafe koyabiliyordun benle evliyken neden koymadın diye. Konu sahibi kocanın herşeyini affediyor ama kadınla çocuğa düşman oluyor.

Kadın , senin kadar çekmedi diye de suçlu oldu tabii.
Çünkü çekmenin normal olduğunu düşünüyor, çekseydi eşini hak ederdi ama ben çektim ben hak ediyorum diyor, mahinur annesinden çekmiş, eş ailesinden çektiğini de söylüyor ama geri çekilen yer değiştiren bir ailenin annesi kadar çektirdiğini düşünmüyorum, ağzından cımbızla laf aldığımız ve her olayı döndürüp eş ailesi ve diğer eşe bağladığından, olaydaki baş ortalık karıştırıcının annesi olduğunu zannediyorum, eş de pasifmiş o dönem, sanıyorum ki anne geldi ortalığı birbirine kattı aile oğluna ve gelinin ailesine küsüp gitti, mahinurun eşi de annen yüzünden deyip boşanmak istedi, anne aman bırak boşansın 2 gün sonra burnu sürter geri döner dedi, mahinur da annesinin aklına uyup boşandı, geri döner sandıkları adam bir süre sonra evlenince dumur olup çocuk kartını öne sürdüler.

Mahi deyince Mahidevran geldi aklima.

O da Suluman'i Hurrem'e kaptirinca validenin verdigi akillarla savasmisti. Tek gece halvete girince havalanmisti ama kim kazandi sonunda...
Padişah için savaştı o, padişahın vadettiği devasa bir güç ve servet vardı, padişahın da kara kaşı gözüne bakılmadı. Bu herifin iki eli kuru başı padişahtan kıymetli.

Padişah için savaştı o, padişahın vadettiği devasa bir güç ve servet vardı, padişahın da kara kaşı gözüne bakılmadı. Bu herifin iki eli kuru başı padişahtan kıymetli.
Ayda 15 bin tl nafaka odeyen Suleyman olmaz tabii ajsjd
Ay kocasinin adi Suleyman ciksa ne gulerim ama simdi

Ayda 15 bin tl nafaka odeyen Suleyman olmaz tabii ajsjd
Ay kocasinin adi Suleyman ciksa ne gulerim ama simdi
Mahidevran Süleyman'ı başka cariyelerden değil sadece Hürrem'den kıskanıyordu. Konu sahibide sadece eski eşten kıskanıyor kocasını. Onunla görüşmesinde kiminle görüşürse görüşsün diyecek nerdeyse. Küçük çocukta tam şehzade Mehmet. Mahidevran nefretle bakardı ona, kendi çocuğuyla oynamasına engel olurdu. Konu ne kadar benziyor gerçekten diziye. Bakalım sonunda 15 bin akçe nafaka ödeyen Süleyman kime kalacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…