- 29 Ağustos 2014
- 1.611
- 3.831
- 333
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.401
Allah ikinizin de kalbine göre vermiş o zamanBen yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Mahinur,Bizi ayıran benim ailem değil o aile oldu
O da senin sorunun. Kadının bu konuyla ilgisi ne?Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Bardağın neden dolu tarafını görmüyorsun? Bu kadını biliyordun ve çocuğuda biliyordun. Hani senle evliyken bu durum yaşanır, yine çocuğun suçu yok ama hazmetmek zordur boşanırsın vs. Ama adam evlenmiş önce bunu bir kabul et.Farkındayım beni dolduruşa çok getiriyorlar ama gerçekten eşimin ailesi çok daha fenaydı kendi ailemden kaçtım doluya tutuldum
Annenin ne kadar manipülatif bir insan olduğunun farkında mısın?Bizi ayıran benim ailem değil o aile oldu
Ne olur onların kötülüğünden be dümdüz erkek ailesi, gelin geldi ooo hizmet etsin, kız tarafı çok müdahil olmasın kafasındalar. İki höt desen yerini bilirlerdi. Mahi'nin tarafı çok köpürtmüş olayı, amanın kontrol elden gidiyo diye.O kadar kötü bir aile olsa ikinci evlilikte ve hatta şimdi kenara çekilmezdi.
Bal gibi de diğer aile çok müdahil olunca aileler arası güç savaşı olmuş.
Ben ailenin kötü olduğunu asla sanmıyorum bu nedenle
Mahi deyince Mahidevran geldi aklima.Ne olur onların kötülüğünden be dümdüz erkek ailesi, gelin geldi ooo hizmet etsin, kız tarafı çok müdahil olmasın kafasındalar. İki höt desen yerini bilirlerdi. Mahi'nin tarafı çok köpürtmüş olayı, amanın kontrol elden gidiyo diye.
Kadın , senin kadar çekmedi diye de suçlu oldu tabii.Ben yıllarca kaynana kayınpeder çekerken o kadın bir fiske bile çekmedi eşim ailesiyle görüşmüyordu bazı şeyleri neden takıntı yaptığımı anlayın diye yazıyorum
Ay kedimin birisi aynı Hürrem e benziyor diye adını Hürrem koydum. Karakterde aynısıMahi deyince Mahidevran geldi aklima.
O da Suluman'i Hurrem'e kaptirinca validenin verdigi akillarla savasmisti. Tek gece halvete girince havalanmisti ama kim kazandi sonunda...
Rakibi bir dişi de var mı evde?Ay kedimin birisi aynı Hürrem e benziyor diye adını Hürrem koydum. Karakterde aynısı
Doğurup duruyor mu ahshdAy kedimin birisi aynı Hürrem e benziyor diye adını Hürrem koydum. Karakterde aynısı
Aile kötü olabilir. Oğulları onlar yüzünden bir kere daha boşanmasın diye geri çekilmişlerdir. Adamda zaten tavır almış onlara sonradan. Ama burda kadının suçu ne? Kaynanadan çekmedi diye hatalı mı oldu? Kocasına hesap sorması lazım madem ailenle mesafe koyabiliyordun benle evliyken neden koymadın diye. Konu sahibi kocanın herşeyini affediyor ama kadınla çocuğa düşman oluyor.O kadar kötü bir aile olsa ikinci evlilikte ve hatta şimdi kenara çekilmezdi.
Bal gibi de diğer aile çok müdahil olunca aileler arası güç savaşı olmuş.
Ben ailenin kötü olduğunu asla sanmıyorum bu nedenle
Çünkü çekmenin normal olduğunu düşünüyor, çekseydi eşini hak ederdi ama ben çektim ben hak ediyorum diyor, mahinur annesinden çekmiş, eş ailesinden çektiğini de söylüyor ama geri çekilen yer değiştiren bir ailenin annesi kadar çektirdiğini düşünmüyorum, ağzından cımbızla laf aldığımız ve her olayı döndürüp eş ailesi ve diğer eşe bağladığından, olaydaki baş ortalık karıştırıcının annesi olduğunu zannediyorum, eş de pasifmiş o dönem, sanıyorum ki anne geldi ortalığı birbirine kattı aile oğluna ve gelinin ailesine küsüp gitti, mahinurun eşi de annen yüzünden deyip boşanmak istedi, anne aman bırak boşansın 2 gün sonra burnu sürter geri döner dedi, mahinur da annesinin aklına uyup boşandı, geri döner sandıkları adam bir süre sonra evlenince dumur olup çocuk kartını öne sürdüler.Kadın , senin kadar çekmedi diye de suçlu oldu tabii.
Padişah için savaştı o, padişahın vadettiği devasa bir güç ve servet vardı, padişahın da kara kaşı gözüne bakılmadı. Bu herifin iki eli kuru başı padişahtan kıymetli.Mahi deyince Mahidevran geldi aklima.
O da Suluman'i Hurrem'e kaptirinca validenin verdigi akillarla savasmisti. Tek gece halvete girince havalanmisti ama kim kazandi sonunda...
Herkesin Süleyman'ı kendinePadişah için savaştı o, padişahın vadettiği devasa bir güç ve servet vardı, padişahın da kara kaşı gözüne bakılmadı. Bu herifin iki eli kuru başı padişahtan kıymetli.
Ayda 15 bin tl nafaka odeyen Suleyman olmaz tabii ajsjdPadişah için savaştı o, padişahın vadettiği devasa bir güç ve servet vardı, padişahın da kara kaşı gözüne bakılmadı. Bu herifin iki eli kuru başı padişahtan kıymetli.
İki yetişkin dişi, üç yavru dişi var. Yetişkin olanlara henüz dalaşamıyor ama yavruların hepsini egale ediyor hep kendisi ilk olacakRakibi bir dişi de var mı evde?
Mahidevran Süleyman'ı başka cariyelerden değil sadece Hürrem'den kıskanıyordu. Konu sahibide sadece eski eşten kıskanıyor kocasını. Onunla görüşmesinde kiminle görüşürse görüşsün diyecek nerdeyse. Küçük çocukta tam şehzade Mehmet. Mahidevran nefretle bakardı ona, kendi çocuğuyla oynamasına engel olurdu. Konu ne kadar benziyor gerçekten diziye. Bakalım sonunda 15 bin akçe nafaka ödeyen Süleyman kime kalacakAyda 15 bin tl nafaka odeyen Suleyman olmaz tabii ajsjd
Ay kocasinin adi Suleyman ciksa ne gulerim ama simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?