Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi çocuğun o kadının başına giderken neden rahatsız olmuyordun peki? Kadın benim çocuğuma bakmak zorunda değil dışarda bir iki saat vakit geçir sonrada eve bırak demiyordun?

Kendi çocuğun o kadının başına giderken neden rahatsız olmuyordun peki? Kadın benim çocuğuma bakmak zorunda değil dışarda bir iki saat vakit geçir sonrada eve bırak demiyordun?
Her isini cocuklar uzerinden halletmeye calisiyor kendine o kadar guvenj yok ki

Yorumların hepsini okumadım ama ne kadar vicdansız bazılarınız yahu. Ne demek o çocuğu evimde istemezdim falan. Ne suçu var çocuğun? Evinizde görseniz ne olacak çocuğu annesi gelmiyor çocuk geliyor dünyadan habersiz ne olup bittiğini anlamayan bir çocuk. Kardeşiyle kaynaştırıp iki iyi davranmak zor bir şey değil. O çocuğun elinden babasıyla geçireceği vakti kardeşiyle kaynaşma hakkını almak ayıp değil mi? Zavallıda travma bırakacağınıza iyi davranın güler yüz gösterin o çocuk annesi değil ayrı bir birey size bir zararı dokunmadı dokunamaz da adı üstünde çocuk.

Adam kadının evine gidip çocuğunu orda görse kıskanmanı anlarım. Ama çocuğu alıp senin yanına geliyor, kimden kıskanıyorsun çocuktan mı?
Çocuk anne anne diye devamlı tutturuyor ara diyor gelsin diyor yani devamlı eşime annesini konuşuyor rahatsız olmam normal hepiniz rahatsız olurdunuz sanki kadına bayılırdınız belki çocuk annesinden bahsetmese ben bu kadar rahatsız olmayacaktım

Senin kızın tutturmor muydu 7 sene ne gönderdin kızını o zaman

Ne diyecekti el kadar bebe mahinur mahinur mu kocaniz beyinsiz mi bu kadar etkilenecegini dusunuyorsunuz sizin kiziniz hic anne dememis mi o kadin bakarken ne kadar cahil ne kadar pis kalplisiniz aaa sabahtan beri cocukta cocuk siz dotunu yiyin o cocugun adamda sizi bosar insallah mune abla banlarsan banla beni dahada tutamiyorum kendimi aaa yeter artik ama azicik egitimli kültürlü biri olsaydiniz baska ugraslariniz olurdu oda yok demek ki kocada koca aman be

Ben kızımı doldurmadım pedagog’a götürdüm babası evlenince o da bağ kursun sakın müdahale etmeyin dedi kadın hakkında hiç konuşmadım iyi de kötü de bisey demedim
Senin kızın babasıyla bağ kuracak, öteki çocuk niye kurmayacakmış?
Valla senin kocan yengeç burcu, tatile gidiyorum diye gider manipüle olur gelir iyi düşün

Kocanizda kizinizda kocanizin aileside o kadini cok sevmis kocaniz bir cahillik edip size geri donmus oturun simdi evde tirnaklarinizi yiyin adama gik diyemiyorsunuz agzinizi actirmiyor sizin ohhh catlayin patlayin oturdugunuz yerden burada koskaoca kk ailesi bile o kadini tanimaadan gormeden sevdi kiskanin

Hayır kimse rahatsız olmaz.3 yaşında çocuğun annesinden bahsetmesi kadar normal birşey yok çünkü. Annesini ararsınız konuşur telefonda.Sanki baba annemle sevişin diyormuş gibi tepki veriyorsun. Bence eşine zerre kadar güvenin yok. Ne halt yiyeceginden emin olamadığın için kendince tedbir alıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…