- 29 Ocak 2021
- 2.086
- 6.300
- 108
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.421
Anneleri ve babası ben yokken rahat durmamışDoğurup duruyor mu ahshd
Benim kedim 4 erkek 1 dişi yavru yapinca bebeklere Mehmet, Selim, Beyazıt, Cihangir ve Mihrimah adlarını koymustum ajhd kedim Hurrem, yavrularin basini bekleyen kopegim de Daye oldu tabii
Onda gram gelişme yokkonu hala devam ediyormuş ya
sonuç ne biri bana özet geçebilir mi
yetişemiyorum mahiye
Ya arkadas benim derdim bana yetiyor. Rahat rahat dertlenip üzüleyim diye birami aldim deniz kiyisina geldim. Denizi izleyip izleyip uzulecektim.Mahidevran Süleyman'ı başka cariyelerden değil sadece Hürrem'den kıskanıyordu. Konu sahibide sadece eski eşten kıskanıyor kocasını. Onunla görüşmesinde kiminle görüşürse görüşsün diyecek nerdeyse. Küçük çocukta tam şehzade Mehmet. Mahidevran nefretle bakardı ona, kendi çocuğuyla oynamasına engel olurdu. Konu ne kadar benziyor gerçekten diziye. Bakalım sonunda 15 bin akçe nafaka ödeyen Süleyman kime kalacak
Adam iki çocuğunu alıp bir günlüğüne tatile gidecekmiş, konu sahibine hala tavırlıymış, başkada bir gelişme yok. Mahinur bize biraz kırgın ona hak vermediginiz için o yüzden pek yazmıyor konuya.konu hala devam ediyormuş ya
yetişemiyorum mahiye
Fırsat buldukça giriyorum bir gelişme yok hala bana tavırlı konuşalım dedikçe şimdi değil diyor susuyor tavırlı yanikonu hala devam ediyormuş ya
yetişemiyorum mahiye
Ay birde oteki cocugun anneside gidermisAdam iki çocuğunu alıp bir günlüğüne tatile gidecekmiş, konu sahibine hala tavırlıymış, başkada bir gelişme yok. Mahinur bize biraz kırgın ona hak vermediginiz için o yüzden pek yazmıyor konuya.
Kadın kabul etse adam seve seve götürürde kadın kabul etmez. Gururlu bir kadın belli.Ay birde oteki cocugun anneside gidermis
Ay hadi inşallahFırsat buldukça giriyorum bir gelişme yok hala bana tavırlı konuşalım dedikçe şimdi değil diyor susuyor tavırlı yani
Beni doldurup durmayın lütfen ne alaka öbür kadınla engelli her yerden bir göreyim aradığını bile ortalığı nasıl yıkıyorum gerçekten susayım diyorum ama yorumlar daha da cıldırtıyor beniAy birde oteki cocugun anneside gidermis
Belki cocuk anne diye aglarsa giderKadın kabul etse adam seve seve götürürde kadın kabul etmez. Gururlu bir kadın belli.
Çünkü engel kaldırmak için meclise başvurmak gerekiyor, bi kere engelleyince zinhar geri açılmaz o engelBeni doldurup durmayın lütfen ne alaka öbür kadınla engelli her yerden bir göreyim aradığını bile ortalığı nasıl yıkıyorum gerçekten susayım diyorum ama yorumlar daha da cıldırtıyor beni
Anlat derdini çözelim, denize bakıp üzülünce eline ne geçecekYa arkadas benim derdim bana yetiyor. Rahat rahat dertlenip üzüleyim diye birami aldim deniz kiyisina geldim. Denizi izleyip izleyip uzulecektim.
Sayenizde gülmekten üzülemiyorum.
Siz zaten cildirmissiniz bizlere gerek kalmamis o cocugun ahi ustunuzde olsunBeni doldurup durmayın lütfen ne alaka öbür kadınla engelli her yerden bir göreyim aradığını bile ortalığı nasıl yıkıyorum gerçekten susayım diyorum ama yorumlar daha da cıldırtıyor beni
Sen bir daha o kadın için ortalığı yık bak bakalım kaç gün daha devam edecek evliliğin.Beni doldurup durmayın lütfen ne alaka öbür kadınla engelli her yerden bir göreyim aradığını bile ortalığı nasıl yıkıyorum gerçekten susayım diyorum ama yorumlar daha da cıldırtıyor beni
Ben çocuğu dövdüm mü vurdum mu kötü söz mü ettim asla yapmam çocuk bana neden ah etsin babasıyla görüşmesine engel olmadım benim evime gelmesini istemiyorum dedim sadece babasıyla dışarıda görüşebilir istediği zaman engel olacak değilimSiz zaten cildirmissiniz bizlere gerek kalmamis o cocugun ahi ustunuzde olsun
Senin kızın da babasıyla dışarıda görüşseydi o zaman?Ben çocuğu dövdüm mü vurdum mu kötü söz mü ettim asla yapmam çocuk bana neden ah etsin babasıyla görüşmesine engel olmadım benim evime gelmesini istemiyorum dedim sadece babasıyla dışarıda görüşebilir istediği zaman engel olacak değilim
Vallaha bir taraflariniz yese onuda yaparsiniz babasından ayirmayi dusunen onuda ister anne diye agladi baydi dediginiz gun eminim icinizden gecen oyduBen çocuğu dövdüm mü vurdum mu kötü söz mü ettim asla yapmam çocuk bana neden ah etsin babasıyla görüşmesine engel olmadım benim evime gelmesini istemiyorum dedim sadece babasıyla dışarıda görüşebilir istediği zaman engel olacak değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?