Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğurup duruyor mu ahshd

Benim kedim 4 erkek 1 dişi yavru yapinca bebeklere Mehmet, Selim, Beyazıt, Cihangir ve Mihrimah adlarını koymustum ajhd kedim Hurrem, yavrularin basini bekleyen kopegim de Daye oldu tabii
Anneleri ve babası ben yokken rahat durmamış kısırlaştırma için 1 yaşı bekliyorduk. Bir baktım hamile 4 yavru doğurdu. 1 de tramvalı bir kedi daha geldi dişi. Bir erkek var garibim kaçacak yer arıyor 7 kedi ile yaşıyoruz

Gittim geldim, mahinur hala bir şey anlamamış. Eş ailesi kötü olsa ne olur, önce kendi ailene bak sen. Almışlar araya seni pinpon topu gibi oynatıyorlar, sende kendi aklın yokmuş gibi ne derlerse onu yapıyorsun.
Boşan burnu sürtsün demişler boşanmışsın, adam evlenince çocuğu gönder huzurları kaçsın seni hatırlatsın demişler göndermişsin, bekle gelecek seninle evlenecek demişler beklemişsin.
Şimdi de oğlanı eve alma anasını hatırlatır diyorlar almıyorsun.
Çünkü ailecek kalbiniz fesat. Onlar kendi torunlarını, sende kendi evladını o eve huzur kaçırsın diye gönderdiniz şimdi sanıyorsunuz ki herkes böyle ali cengiz oyunlarının peşinde.
Sana bininci defa söylüyorum o adam seni boşayacak, gelip ağlama burada

konu hala devam ediyormuş ya
sonuç ne biri bana özet geçebilir mi
yetişemiyorum mahiye

Ya arkadas benim derdim bana yetiyor. Rahat rahat dertlenip üzüleyim diye birami aldim deniz kiyisina geldim. Denizi izleyip izleyip uzulecektim.
Sayenizde gülmekten üzülemiyorum.

konu hala devam ediyormuş ya
sonuç ne biri bana özet geçebilir mi
yetişemiyorum mahiye
Adam iki çocuğunu alıp bir günlüğüne tatile gidecekmiş, konu sahibine hala tavırlıymış, başkada bir gelişme yok. Mahinur bize biraz kırgın ona hak vermediginiz için o yüzden pek yazmıyor konuya.

Ay birde oteki cocugun anneside gidermis

Beni doldurup durmayın lütfen ne alaka öbür kadınla engelli her yerden bir göreyim aradığını bile ortalığı nasıl yıkıyorum gerçekten susayım diyorum ama yorumlar daha da cıldırtıyor beni
Çünkü engel kaldırmak için meclise başvurmak gerekiyor, bi kere engelleyince zinhar geri açılmaz o engel

Sizin hissiniz anlaşılabilir ama çocuklar kardeş. Tabi ki gelip kalacak. Çocuk gelip kalsın, ikisiyle de güzel vakit geçirin, çiçek gibi bakın. Siz annesiniz. Annesi ölse alıp getirecek üvey anne mi olacaksınız günahsız çocuğa. Siz bunları yaşayacağınızı bilerek evlendiniz tekrar. Ne olacağını sanıyordunuz ki. Şu an siz ikinci eş durumundasınız rolleriniz değişti. Onun yaptıklarını siz yapacaksınız. Allahın sınavı bu da geçerseniz kendi hayrınıza..

Beni doldurup durmayın lütfen ne alaka öbür kadınla engelli her yerden bir göreyim aradığını bile ortalığı nasıl yıkıyorum gerçekten susayım diyorum ama yorumlar daha da cıldırtıyor beni
Sen bir daha o kadın için ortalığı yık bak bakalım kaç gün daha devam edecek evliliğin.

Siz zaten cildirmissiniz bizlere gerek kalmamis o cocugun ahi ustunuzde olsun
Ben çocuğu dövdüm mü vurdum mu kötü söz mü ettim asla yapmam çocuk bana neden ah etsin babasıyla görüşmesine engel olmadım benim evime gelmesini istemiyorum dedim sadece babasıyla dışarıda görüşebilir istediği zaman engel olacak değilim

Senin kızın da babasıyla dışarıda görüşseydi o zaman?

Vallaha bir taraflariniz yese onuda yaparsiniz babasından ayirmayi dusunen onuda ister anne diye agladi baydi dediginiz gun eminim icinizden gecen oydu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…