Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha çocuk anne demeyince kocaniz leylekler getirdi sanıyor cunku.

Cok hastalikli bir zihniniz var.
3 yasinda cocugun anne demesinden rahatsiz olan dumduz hastadır.

Asla kabul etmem çıksın dışarda görsün ama bunu da baştan konuşurum evlenmeden. Buna göre evlenirim. Siz hayati çok spontane yaşıyorsunuz olmaz böyle.
Ben bu yorumunuzu şimdi gördüm evet zaten konuştuk eşim çok konuşmadı bu konuları eskiye sünger çekelim hiç ayrılmamışız gibi olacaksa başlayalım dedim kabul etti eski hayatını istememem çok normal eşim arada görürüm çocuğumu demişti şimdi yan çizdi hep getirmek istiyormuş

Sen bu yaşta anasız iş göremiyon, el kadar bebek o.

Bakin size 74 sayfada pek cok uye tarafından soylenenleri toparladim. Sizi ve birbirini tanimayan onlarca kadınin sizin icin soyledigi ortak seyler bunlar. Bence bir dusunun insanlarin sizi ve yaptiklarinizi nasil degerlendirdigini. Hani belki elinizi vicdaniniza koyarsiniz diyecegim ama yok ki.

Komplekslisiniz, takintilisiniz, vicdansizsiniz, kotu bir kalbiniz var, acizsiniz, bu yasa gelip hala annenizin ablanizin akliyla hareket ediyorsunuz, kendinize zerre güveniniz yok, fesat ve hasetsiniz, iciniz kötü, hadsizsiniz, kocanizi kaptiracaksiniz diye ödünüz patliyor, diger kadini cekemiyorsunuz, onlar evliyken sizin yaptiklarinizi simdi siz yasayacaksiniz diye panikliyorsunuz.

Bunca sene forumda bu kadar uzayan bir konuda topyekun herkesin bu kadar agir seyler soyledigini ilk kez goruyorum. Bu kisilerin bir kismi bekar, bir kismi evli, bir kismi bosanmis; bazisi cocuklu bazisi cocuksuz; kiminin kendi uvey annesi olmus, kiminin anne babasi bosanmis. Yasi genc var, orta yasli var. Lise mezunu var, universite mezunu var.
Ve bu kadar farklı insan sizin hakkinizda ayni seyleri dusunuyor.

Yaptiklarinizi oturup bir dusunmeniz gerekirken hala gram yol almadan ayni seyleri sayıklıyorsunuz.
Boyle devam edin. Esim cocugunu secip beni bosadi konunuza da zevkle yazarız.

Kınamayın beni başınıza gelince görürüm
Gelmez canım. Ben yedi sene başkasının kocasını hayal edip ezik ezik oturmam.
Gider yeni sevgili yaparım. Yapamasam da otururum hayatımı çocuğumla çiçek gibi yaşarım arkadaşlarımla gezerim.
Hayatımı başkasının kocasını geri alma üzerine kurmam.

Ablam çocuğu 5 yaşındayken boşandı. Bir sürü sevgilisi de oldu. Bazen bekar da gezdi. En son kızı üniversite kazanıp gidince ben de hayatımı yaşayacağım dedi sahil şehrine atama istedi. Evi sattı yeni ev aldı. Her gün başka bir koyda çadır atıp geziyor bazen arkadaşlarıyla geziyor. Eski
Kocası da vaktinde yoklamıştı asla da yüz vermedi. Adam umudu kesip evlendi. Oh tamamen kurtuldum dedi. Bak evlenmeden barışmak istedi düşün o zaman bile dönmedi arkasına bakmadı.
Fıstık gibi hayatı var.
Hayatını nasıl yaşadığın senle alakalı.
Hayatını rezil etmiş. Dandik bir adam için bir ömür böyle saçma sapan yaşayacak.

Oh valla okurken içim açıldı ablana çok kalp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…