- 20 Kasım 2018
- 13.618
- 50.893
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.461
Amaaan erkek mevzulari.Anlat derdini çözelim, denize bakıp üzülünce eline ne geçecek
Niye el aleme dövdürüyoruz? Burada bu kadar kadınız bu zevkten mahrum mu kalalım? Biz yaparızAmaaan erkek mevzulari.
Cozmenizin tek yolu adres vereyim dövdürün. Yapar mısınız gercektennnn
Ay ne guzel olur şöyle birilerini evire çevire bi dövesim var kiAmaaan erkek mevzulari.
Cozmenizin tek yolu adres vereyim dövdürün. Yapar mısınız gercektennnn
Ha çocuk anne demeyince kocaniz leylekler getirdi sanıyor cunku.Çocuk anne anne diye devamlı tutturuyor ara diyor gelsin diyor yani devamlı eşime annesini konuşuyor rahatsız olmam normal hepiniz rahatsız olurdunuz sanki kadına bayılırdınız belki çocuk annesinden bahsetmese ben bu kadar rahatsız olmayacaktım
Ben bu yorumunuzu şimdi gördüm evet zaten konuştuk eşim çok konuşmadı bu konuları eskiye sünger çekelim hiç ayrılmamışız gibi olacaksa başlayalım dedim kabul etti eski hayatını istememem çok normal eşim arada görürüm çocuğumu demişti şimdi yan çizdi hep getirmek istiyormuşAsla kabul etmem çıksın dışarda görsün ama bunu da baştan konuşurum evlenmeden. Buna göre evlenirim. Siz hayati çok spontane yaşıyorsunuz olmaz böyle.
Sen bu yaşta anasız iş göremiyon, el kadar bebek o.Çocuk anne anne diye devamlı tutturuyor ara diyor gelsin diyor yani devamlı eşime annesini konuşuyor rahatsız olmam normal hepiniz rahatsız olurdunuz sanki kadına bayılırdınız belki çocuk annesinden bahsetmese ben bu kadar rahatsız olmayacaktım
Annemle yakın değiliz biz annem başka bir kasabadaSen bu yaşta anasız iş göremiyon, el kadar bebek o.
Gelmez canım. Ben yedi sene başkasının kocasını hayal edip ezik ezik oturmam.Kınamayın beni başınıza gelince görürüm
Başımıza ne gelecekmiş? Valla ben 7 sene sevişmeden dayanamam aşko helede karşı taraf çatır çatır sevişirip çocuk yaparken o yüzden başıma geleceğini hiç sanmıyorum o senin kafasızlığınKınamayın beni başınıza gelince görürüm
O kadar korkuyordum ki şu laf yazılmayacak diye oh be rahatladım şimdiEn sonunda sizde beni delirteceksiniz en sonunda huzur bulayım diye girdim daha beter oldum kadın kadının düsmanı sözü gerçekmiş
Bizim basimiza gelirse dusunuruz simdi otur sen dusun mahi hele haftasonu o kadinda yanlarında mi diyeKınamayın beni başınıza gelince görürüm
Emirleri evin içinde ama. Beyninin içinde. Tek telefonla yetiyor.Annemle yakın değiliz biz annem başka bir kasabada
Sen kendin dedin kocam yengeç burcu diye, biz gerçekleri söylemeyelim mi?En sonunda sizde beni delirteceksiniz en sonunda huzur bulayım diye girdim daha beter oldum kadın kadının düsmanı sözü gerçekmiş
Ablam çocuğu 5 yaşındayken boşandı. Bir sürü sevgilisi de oldu. Bazen bekar da gezdi. En son kızı üniversite kazanıp gidince ben de hayatımı yaşayacağım dedi sahil şehrine atama istedi. Evi sattı yeni ev aldı. Her gün başka bir koyda çadır atıp geziyor bazen arkadaşlarıyla geziyor. EskiBaşımıza ne gelecekmiş? Valla ben 7 sene sevişmeden dayanamam aşko helede karşı taraf çatır çatır sevişirip çocuk yaparken o yüzden başıma geleceğini hiç sanmıyorum o senin kafasızlığın
Hadi ya. Kocanın eski eşi ne? Femboy mu?En sonunda sizde beni delirteceksiniz en sonunda huzur bulayım diye girdim daha beter oldum kadın kadının düsmanı sözü gerçekmiş
Yemekte bile anne anne diye tutturan kucucuk cocuk butun haftasonu annesiz kalamaz kiBizim basimiza gelirse dusunuruz simdi otur sen dusun mahi hele haftasonu o kadinda yanlarında mi diye
Oh valla okurken içim açıldı ablana çok kalpAblam çocuğu 5 yaşındayken boşandı. Bir sürü sevgilisi de oldu. Bazen bekar da gezdi. En son kızı üniversite kazanıp gidince ben de hayatımı yaşayacağım dedi sahil şehrine atama istedi. Evi sattı yeni ev aldı. Her gün başka bir koyda çadır atıp geziyor bazen arkadaşlarıyla geziyor. Eski
Kocası da vaktinde yoklamıştı asla da yüz vermedi. Adam umudu kesip evlendi. Oh tamamen kurtuldum dedi. Bak evlenmeden barışmak istedi düşün o zaman bile dönmedi arkasına bakmadı.
Fıstık gibi hayatı var.
Hayatını nasıl yaşadığın senle alakalı.
Hayatını rezil etmiş. Dandik bir adam için bir ömür böyle saçma sapan yaşayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?