Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akılla yaşadığı için bu halde. Hiç yalnız bişeyler yaptı mı acaba? Plan yaptı mı? Tatile gitti mi? Hayatında neyi kendi saf iradesi ile yaptı? Bunu ben seçtim, ellerimle yaptım meydana getirdim, kimseden hayır görmedim, talep de etmedim dediği tek şey var mı?

Geçen senelerde eşimin bir arkadaşı boşandı. Eşi de benim arkadaşım oldu. Çok severim. İnan boşandı çiçek gibi açtı ya. Mesela haftasonları çocuk Babadaysa direkt arkadaşlarıyla eğlenceye gidiyor. Geçen iki günlüğüne yaşadıkları yerde bir spa oteline gittiler. Ben özendim valla
Çocuğu zaten büyümüşken böyle bir hayat yaşaması mümkünken kendine sinir stres yüklemekten ne zevk alıyor acaba. Sürekli bir sürü muhatap olacağı çocuk eski eş bilmem ne derdi.
Özgür hayat varken hep diken üstünde yaşayacak. Neden? Kocasını geri aldı desinler diye
Ay çok büyük saçmalık

En sonunda sizde beni delirteceksiniz en sonunda huzur bulayım diye girdim daha beter oldum kadın kadının düsmanı sözü gerçekmiş
Asıl kadın düşmanı sizsiniz , kuytularda tırnaklarınızı yiye yiye beklemiş fırsatını bulunca evli adama kancayı takmış yuvayı dağıtmışsınız......

Onu diyorum bende bu yuzden cocuktan nefret ediyor zaten o.kizini yolladigi zaman kizi onu aramadigi icin kizi ona ozamanlar istedigini vermemis
Ben babama gittigimde her gun ya da iki gunde bir annemi arardim.
Kucuk bir cocuk annesinden ayri kaldığında tabii ki anne diyecek. Ne desin, Mahmut mu desin.

Kendi kizi annem dedi diye kadin eve almasa kiyametleri kopartirdi. Rabbena hep bana zihniyeti iste.

Cocuk bu tabi ki anne yokken anneyi baba yokken babayi isteyecek aileside cocugu eve sokturma gorusturme demis ya basaramazsa akilli anasi ile ablasina ne diyecek zilgiti yer

Yahu 3 yaşında çocuk annesinden bahsetse ne olur bahsetmese ne olur? Sen ne biçim insansın ya Allah islah etsin.

Kendi çocuğunu da dışarda görüştür sıkıyorsa babasıyla?

Yahu sana mantıklı geliyor mu hiç ayrılmamışız gibi olacaksa başlayalım demişsin, bu mümkün mü yani? Hangi aklınla inanarak kurdun bu cümleyi?

Yahu sana mantıklı geliyor mu hiç ayrılmamışız gibi olacaksa başlayalım demişsin, bu mümkün mü yani? Hangi aklınla inanarak kurdun bu cümleyi?
Kadını komple hayatından çıkardı çocuk için bile konusmuyor konuşamaz yok öyle çocuğu bahane etmek. Ben eşimi aramıyordum o arıyordu beni de engelleseydi o zaman onun problemi

Kadını komple hayatından çıkardı çocuk için bile konusmuyor konuşamaz yok öyle çocuğu bahane etmek. Ben eşimi aramıyordum o arıyordu beni de engelleseydi o zaman onun problemi
Artık var. Adam senle neden konuşmuyor sanıyorsun? Karşı tarafa yalvarmaya başladi bile. Seni de ne olur ne olmaz diye oyalıyor şimdi değil şimdi değil diye. Kocanla konuşamıyosun bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…