Eşimle uyuyamıyorum

Kesinlikle maalesef bazı kesimler evliliği beraber uyumaktan ve cinsellikten ibaret görüyorlar.

Beraber yatan çiftler hiç boşanmyor sanki aldatma olmuyor gibi konuşuyorlar evliyiz diye yapışık mi olmamız lazım sürekli bi tuhaf burdakiler
Kesinlikle öyle. Ama sen durumunu eşini kırmadan tatlı bir dille anlat mutlaka seni anlayacaktır.

Bu hem evlilik için sağlıklı değil eşin senden çok uzaklaşır. Hemde belki kızacaksın ama belirli bir süre sonra acaba başkası var benimle o yüzden yakın olmak istemiyor uzak duruyor diye kafada kurmaya takıntıya kadar gider.
Sebebi de şu gerek sosyal medyada gerek gazete ve haberlerde sıkça yer verilen işte kadın aldatırsa şunları yapar diye yayılan söylentiler varya buda ne yazıkki o ne idüğü belirsiz söylentilerden birisi.

Ay buradaki çoğu kitleyi de anlamış değilim , kadın derdi var yazmış çare istemiş , yok şöyle olur böyle olur ,
Buradakiler hemen her konuyu boşanmaya çekiyor zaten sanki keyfi yatmıyorum dedim sorunum var demişim bide üstüne basarak

Kesinlikle öyle. Ama sen durumunu eşini kırmadan tatlı bir dille anlat mutlaka seni anlayacaktır.
Anlattım eşim kendisi de görüyor zaten uyuyamadığım zaman panikten duramıyorum sabahları o gün anlayışlı oluyor yan odamızda yatak var tek kişilik orda yatyor ya da ben gidiyorum ama 2 3 gün sonra yine aynı şekilde gelip birlikte uyumak istiyorum diyor. En azından hamilelikte idare et dedim hamilelikten sonra tekrar deneyelim ama yine ayni şeyi yaptı.

Ay buradaki çoğu kitleyi de anlamış değilim , kadın derdi var yazmış çare istemiş , yok şöyle olur böyle olur ,
Ve ben uyku sorunu yüzünden 16 hafta ankisyetem tetikledi panik atak oldum sürekli piskiyatrise gitmek zorunda kaldık psikoloğa kaç kez en son mecburen düşük doz antideprasana başladım.Buna rağmen simdi sürekli yanıma gelmesi normalmi hamilelik geçene kadar en azından idare edilebilir ben geceleri yanımdayken o uyuyamıyorum piskolojik ertesi gün çok korkuyorum kaygilanyorum

Kesinlikle maalesef bazı kesimler evliliği beraber uyumaktan ve cinsellikten ibaret görüyorlar.
Herkesin evlilikten beklentisi farklı. Beklentiler uyuşmuyorsa yapılacak olan belli, kimse kimsenin zamanını ömrünü boşa yemesin.

Aslında eşinizle beraber bu konuyla ilgili terapi alsanız faydası olmaz mı?

Öyle şeyler düşüncek birisi değil aslında sorunlarımı çok iyi biliyor kendi de görüyor o gün anlayış gösteriyor teselli veriyor ama ertesi gün veya 2 3 gün sonra tekrar geliyor birlikte yatalım diye ben onu kırmadan yolluyorum veya kendim gidiyorum o uyuyunca yan odaya bu seferde diyor ki neden buraya geldin yanımda yatmadın

Niye herkes konu sahibine yüklenmiş? Herkes eşiyle uyumak zorunda, uyumazsa kusurlumu sayılıyor? Yok aldatılırsın yok gece canı isterse ay daha neler.
Konu sahibi eşin horladığı için mi uyuyamıyorsun? Eğer tek sebep buysa kulak tıkacı öneririm.

İnanın bende anlamadım sanki keyfi olarak yatmıyorum gibi.horluyorda ama benim piskolojik olarak sıkıntım var belirttiğim gibi kendiside görüyor ve biliyor daha önce birlikte uyumaya çok çalıştık ama ben uyuyamadim sonrasında ankisiyete ve panik atagim tetiklendi mecburen hamile halimle ilaca başlamak zorunda kaldım çünkü çok kötü oldum ama ona rağmen tekrardan geliyor yanima en azından hamilelikte bu kadar ısrarcı olmaması gerekir.

Yani konumuza cvp yazmaya çekindim beni de taslarlar diye ama 10 yıldır parçalı bulutlu zaruri durumlar hariç ayrı yatarız. Soğukluk dönem dönem klasik tartışmalar dışında genel olarak girmedi. Bende evlendik diye dipdipe yatılmasını gerekli görmüyorum ama çoğu insana göre de yanlış onlara da saygı duyuyorum. Sizde sorun şu siz isteyip eşinizin ayrı yatmak istememesi ortak yol bulmalısıniz. Ya da karşılıklı biriniz birini ikna edecek

Evet maalesef ki aslında güzelce anlatınca ikna oluyor ama bi kaç gün sonra yine aynı şeyi yaşıyoruz. Buradaki çoğu kadının zihniyetinin ne kadar korkunç olduğunu gördüm ürperdim yani ben sağlık açısından eşimle uyuyamıyorum diye beni aldatsa da hakkı var boşansada hakkı varmış öyle diyorlar .

Yahu bırakın horluyorsa eğer tedavisini olsun, benimki de horluyordu; uyku apnesi çıktı ve tedavisini oldu. Bir maskeyle yatıyor geceleri ve böylelikle horlamıyor, kesintisiz uyuyor; o uyanmayınca ben de uyanmıyorum.

Hamileyim, eşimle yatak ayırmayı düşünmedik; o konforum için her şeyi yapıyor, özel hamile yastığı gibi destekler aldık.

Bu çok onur kırıcı bir şey, eşiniz haklı ve siz bahaneler sıralıyorsunuz. Çözümleri var.

Evlilikte yatak ayirdigi zaman o evlilik yürümez derler. Cünkü o cift yatak iki es arasinda küskende barisikkende o yataga yatilir. Siz esinle yatmaya alisamadan cocuk yapmissiniz yanlis anlamayin. Cocugu biraz erteleyip esinizle uyumaya alismaya zaman verseydin. Esiniz horluyorsa her gün kendisi de burundan tedavi olmasi gerekir bi doktora gidilmesi sart. Bende 4 ay sonraya alistim insan bi sekil alisiyor, esiniz sizinle uyumak istemesi dogal bir sey. Umarim bu durumu asarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…