• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Yapacak Birşey Lazım

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
merhaba arkadaşlar eşimle işten geldiğimiz zaman ( 5'te çıkıyoruz işten. haftasonlarımız da boş)..
bir şeyler üretmek istiyoruz. bize bir fikir lazım.

ürettiğimizi paraya dökebilecek bir fikir önerir misiniz:KK49:

Eş girince işin içşne değişik olmuş. Bir bayan evde ne ek iş yapabilirim diye sorsaydı bir sürü cevap gelirdi.

Nikah şekeri, davetiye ve benzeri için eve iş veren yerler var. Bunların dışında yabancı diliniz varsa yurt dışından ürün alıp ülke içinde ya da burdan ürün alıp yurt dışına satabilirsiniz internet üzerinden. Ama e ticaret ve uluslararası ticaret hakkında biraz bilgi sahibi olmak lazım.

Seker hamurundan kurabiye yapabilirsiniz..instagramdandan hesap açın oradan müşteri cok çıkar bence

Aman ne gerek var ,
üstelik ikinizde çalışıyorken

Çalışmayı sevıyorlar yada ekstra paraya ıhtıyac var sanırım..
Karı koca bırlıkte belkı zor olur..ayrı ayrı bişeyler olamaz mı..
Kendı mesleklerınız ne?

kına düğün malzemeleri üzerine evde yaptığınız şeyleri face, ınstagram gibi yerlerden pazarlayabilirsiniz.Bu aralar çok moda, herkes ufak tefekte olsa misafirlerine hatıra kalıcak birşeyler dağıtmak istiyor.. hem az bir sermayeyle başlarsınız numune olarak üretip beğenilenleri seriye dökersiniz.

Valla bilemiyorum esinizin zevkle ugrasacagi bir ugras olur mu ama,bebek kapi süsü düsündüm,mevlut sekeri,nikah sekeri filan yapiyorlar siparis uzerine.aklinizda bulunsun

Ikiniz de calisiyorsunuz, gecim sıkıntısı mi cekiyorsunuz? Eger cekmiyorsaniz birlikte güzel vakit geçirin derim, bu günler hep gelmez çünkü. ..

Çocuk yapın diyesim geldi:KK45:
Aynisini benim de diyesim geldi de sonunda paraya dokebilecegimiz bisey diyince elimi cevapladan cekmistim:KK74:
bazen takilir esim bu isiklarda cok para var diye cocuklarla bu is olur mu ki :KK53:

ikimizde memuruz. işten çıkışta yeterli vakit kalıyo ufak ufak bişiler yapsak dedik. geçim sıkıntısından da değil aslında ama yaptığımız şeyi paraya dökelim istiyo kendisi..

filografi tablo yapmayı düşünüyo ama ben aylarca bi tablonun başında sıkılırım diye eşime sunabileceğim farklı alternatifler peşindeyim açıkcası..
ben evde çok konuşuyorum diye adam meşgale arıyo resmen o_O

ikimizde memuruz. işten çıkışta yeterli vakit kalıyo ufak ufak bişiler yapsak dedik. geçim sıkıntısından da değil aslında ama yaptığımız şeyi paraya dökelim istiyo kendisi..

filografi tablo yapmayı düşünüyo ama ben aylarca bi tablonun başında sıkılırım diye eşime sunabileceğim farklı alternatifler peşindeyim açıkcası..
ben evde çok konuşuyorum diye adam meşgale arıyo resmen o_O

ne tuhaf bi çiftsiniz..
ben de çok konuşurum..eşim susturmak için bi film-dizi açar..
sesi keser izler sarılr yatarız...
ya da çıkar sinemaya gideriz..
alışverişe gideriz..
nebilym arkadaş eş dost ziyareti, aile ziyareti derken geçer vakit..
sıkılan insanlara hep şaşırmışımdır oldum olası..insan niye sıkılır ki?

çalışıp hafta sonu boş kalsam
yatar uyurdum
eşin ek iş yapabilir dışarda
meslegine göre

Eş girince işin içşne değişik olmuş. Bir bayan evde ne ek iş yapabilirim diye sorsaydı bir sürü cevap gelirdi.

Nikah şekeri, davetiye ve benzeri için eve iş veren yerler var. Bunların dışında yabancı diliniz varsa yurt dışından ürün alıp ülke içinde ya da burdan ürün alıp yurt dışına satabilirsiniz internet üzerinden. Ama e ticaret ve uluslararası ticaret hakkında biraz bilgi sahibi olmak lazım.
off tam yediğim kazığın üstüne gördüm yazını yurt dışından çok güzel bir yürüteç var türkiye'de fiyatı 550 tl hanfendi 100 tlye getirecekmiş! bende riske atayım dedim küçük bir meblağ olsun gelirse başka şeyler de isterim dedim ama yok eft yapmama rağmen göndermediniz diyor 100 tl kazık yedim konu para değil kocamın kurtulamam artık dilinden, bitti benim sanal alışverişim :(

off tam yediğim kazığın üstüne gördüm yazını yurt dışından çok güzel bir yürüteç var türkiye'de fiyatı 550 tl hanfendi 100 tlye getirecekmiş! bende riske atayım dedim küçük bir meblağ olsun gelirse başka şeyler de isterim dedim ama yok eft yapmama rağmen göndermediniz diyor 100 tl kazık yedim konu para değil kocamın kurtulamam artık dilinden, bitti benim sanal alışverişim :KK43:
dekontunuzu gönderip, şikayet edeceğinizi söyleyin.
kayıtsız iş yapıyor, ne vergisini veriyor ne bir şeyini ödüyor.
dekont gönderip şikayet edeceğinizi söyleyin, bak nasıl gönderiyor ürününüzü.
:KK12:

dekontunuzu gönderip, şikayet edeceğinizi söyleyin.
kayıtsız iş yapıyor, ne vergisini veriyor ne bir şeyini ödüyor.
dekont gönderip şikayet edeceğinizi söyleyin, bak nasıl gönderiyor ürününüzü.
:KK12:
masum ayaklarına yatıyor, bu daha da delirtiyor beni diyorum ya nasıl göremiyosun ayy göremiyorum valla deliricem şimdi diyor bir tikican tarafından kandırıldım :KK43:

silikon kalıp çıkarıp alçı dekoratif ürün yapabilrsiniz satacak pazarda buldunuzmu maliyeti az kazancı çok oluyor.

Back
X