- 25 Haziran 2014
- 135
- 84
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikimizde memuruz. işten çıkışta yeterli vakit kalıyo ufak ufak bişiler yapsak dedik. geçim sıkıntısından da değil aslında ama yaptığımız şeyi paraya dökelim istiyo kendisi..
filografi tablo yapmayı düşünüyo ama ben aylarca bi tablonun başında sıkılırım diye eşime sunabileceğim farklı alternatifler peşindeyim açıkcası..
ben evde çok konuşuyorum diye adam meşgale arıyo resmen![]()
off tam yediğim kazığın üstüne gördüm yazını yurt dışından çok güzel bir yürüteç var türkiye'de fiyatı 550 tl hanfendi 100 tlye getirecekmiş! bende riske atayım dedim küçük bir meblağ olsun gelirse başka şeyler de isterim dedim ama yok eft yapmama rağmen göndermediniz diyor 100 tl kazık yedim konu para değil kocamın kurtulamam artık dilinden, bitti benim sanal alışverişimEş girince işin içşne değişik olmuş. Bir bayan evde ne ek iş yapabilirim diye sorsaydı bir sürü cevap gelirdi.
Nikah şekeri, davetiye ve benzeri için eve iş veren yerler var. Bunların dışında yabancı diliniz varsa yurt dışından ürün alıp ülke içinde ya da burdan ürün alıp yurt dışına satabilirsiniz internet üzerinden. Ama e ticaret ve uluslararası ticaret hakkında biraz bilgi sahibi olmak lazım.
dekontunuzu gönderip, şikayet edeceğinizi söyleyin.off tam yediğim kazığın üstüne gördüm yazını yurt dışından çok güzel bir yürüteç var türkiye'de fiyatı 550 tl hanfendi 100 tlye getirecekmiş! bende riske atayım dedim küçük bir meblağ olsun gelirse başka şeyler de isterim dedim ama yok eft yapmama rağmen göndermediniz diyor 100 tl kazık yedim konu para değil kocamın kurtulamam artık dilinden, bitti benim sanal alışverişim![]()
masum ayaklarına yatıyor, bu daha da delirtiyor beni diyorum ya nasıl göremiyosun ayy göremiyorum valla deliricem şimdi diyor bir tikican tarafından kandırıldımdekontunuzu gönderip, şikayet edeceğinizi söyleyin.
kayıtsız iş yapıyor, ne vergisini veriyor ne bir şeyini ödüyor.
dekont gönderip şikayet edeceğinizi söyleyin, bak nasıl gönderiyor ürününüzü.
![]()