Bak canım şimdi daha net oturdu herşey. Birebir bizde aynı durumdayız, kim ne derse desin para önemli ve maddi sıkıntı insanları yıpratıyor. Hele erkekler bu durumu gurur meselesi yapıyorlar( söylemeseler bile ).
Yediremeyince kendine olmadık yerden çatar . Nete falan bakması da bence sevmediğinden değil, bizim gibi tepki vermiyor onlar . Sıradan bişi ne var geçer 1 saate diyor içinden abartmıyor. Bende senin gibi ağlardım o tv izlemeye devam ederdi istifini bozmadan. Hala da öyle yapar kavga etsek buna eminim..
Daha çok yenisin , bende boşanıcam diye tutturmuştum 8 aylık evliyken. Babam yalvara yalvara ikna etti. Boşansan farklı birini mi bulucaksın kızım erkekler hep böyledir dedi; anası şeytanda olsa laf desen dünyayı indirir, melek olsan cebi boşsa sofrada tadınız olmaz dedi bak bunu bi erkek söylüyo

Düşündüm sonra bir şans verdim, eşimde bana yaptıklarına pişman oldu toparladık çok şükür.
Ama anasına laf etsem yüne aynı şeyleri yapar, düşünüyorum benim de erkek kardeşim var annem ne kadar kötü olursa olsun gelinimiz şikayet etsin istemem. Bazen dudağımı kanatıyorum susarken ama yinede susuyorum, evlilik böle bişey insan evlenince öğreniyor..
Buna gelemem diyorsan boşanıp hç evlenmicen en iyisi o