• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle yaşadığımız sorunlar

kendinisevv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
12
-5
1
28
Arkadaşlar eşim hep strsini sinirini bendenn çıkarıyor ne desem batıyor şiddette görüyorum 1.5 yasinda oğlum var. Eşim öfkesini kontrol edemiyor hiç öyle bı rahatsızlığı var. ne yapmam gerek kendi ailemede anlatıyorum normal karsiliyorlarlar benim ailemde arkamda durmuyir

Niye ailen seni başkasının kum torbası ol diye mi büyütmüş?

Hastalığı varsa gidip tedavi olsun.

Hastalığı olan adam dışarıda derdi olduğu kimse onunla kapışır, kendinden güç olarak zayıf olan çocuğunun annesine, seviştiğin kadına değil...

Terbiyesiz.

Mesleğiniz yok zannediyorum ki.

Hayatınızın şartlarını en iyi siz biliyorsunuz.

Eğer boşanamayacaksanız sakin zamanında tedavi için ikna edeceksiniz yada sinirli olduğu zamanlarda kendinize zarar vermesini bir şekilde engelleyeceksiniz.

Bu doğru olan mı derseniz...

Doğrusu darp raporu alıp, dava açıp, sığınma evine gidip kendinize herkesten uzakta bir hayat kurmak.

Arkadaşlar eşim hep strsini sinirini bendenn çıkarıyor ne desem batıyor şiddette görüyorum 1.5 yasinda oğlum var. Eşim öfkesini kontrol edemiyor hiç öyle bı rahatsızlığı var. ne yapmam gerek kendi ailemede anlatıyorum normal karsiliyorlarlar benim ailemde arkamda durmuyir
normal mi karşılıyorlar?? tabiki boşanın

Aileler normal karşılaşmasına deli oluyorum.

Hastalık falan değil bu şerefsizlik. Boşanmaktan başka çözümü de yok. Bugün senin şiddet gördüğün evde yarın çocuklar görecek. Ailen olmadan Bi hayat kuramaz mısın çalışıyor musun mesleğin var mı?

Şiddetin çözümü de çaresi de yok maalesef. Tek yol çocuğunuza da şiddet uygulamadan psikolojisi bozulmadan uzaklaştırabilmek

Yakın bir arkadaşım sosyal medyada Tarot bakarak para kazanmaya başladı. Parasını biriktirdi ardından başka bir şehre taşınıp düzenini kurdu. Boşanma davası açtı. Çekişmeli sürüyor ama en azından çocuğuna hak ettiği yaşamı sağlıyor artık. Şuan hâlâ sosyal medya aracılığıyla bu işi yürütmekte. Kurs bile açtı 7 ayda yükseldi. Eşinin yanında oturup dursaydı büyük ihtimal bunların hiç birini başaramayacaktı.
Örnek olsun diye buraya yazıyorum, yeter ki cesaretiniz olsun. Kadınlar istediği herşeyi başarabilir.

Aileniz nasıl normal karşılar şiddeti
Büyüdüğünüz evde de şiddet vardır o zaman normalse 😢

Back
X