Siz onun arkadaşlarına gidiyor musunuz mesela .ben olsam artık gitmem ya da onun kimsesini eve çağırmam. Madem yardım etmiyor siz de etmeyinMerhaba herkese iyi akşamlar.
Eşimle 6 senedir evliyiz fakat artık tükettik birbirimizi. Bi kaşık suda boğcaz desem yeri.
Pazar sabahı kaldırdım kahvaltıyı hazırlayalım beraber diye kalkmadı, hadi uyusun madem dedim hazırladım insan gibi kahvaltıyı, kaldırdım kahvaltıya beyfendi binbir afra tafrayla oturdu tek bir şeye yardım etmeden. Neyse kahvaltıya başladık bu kez kızımın kendi ayrı masasında kahvaltı etmesini sorun etti bağırdı çağırdı annen yüzünden böyle davranıyor dedi, sen yüz veriyosun dedi tartıştık bayağı, boğazıma dizdi. Sinirden kalktım kahvaltı masasından, yatak odasında sinirlerim bozuldu ağladım. Sonra bide benim hazırladığım masayı toplamamış öylece saatlerce durdu sofra. 2 gün geçti yanıma geldi sarıldı özür diledi ama asla içim soğumadı, içimden onun sarılmasına karşılık vermek gelmedi. Ertesi gün de bi arkadaşından telefon geldi beni ve kızımı evde bıraktı defolup gitti gezmeye. 3 gündür de kedi köpek gibiyiz. (Normalde de öyleyiz gerçi). Çünkü bütün gün elinde telefon maç yorum okur, bana 1 gr yardım etmez ettiğini de hem kafama Kakar(sanki ev işleri sadece benim işimmiş gibi) hem de güzellikle söylesem 1 saate yapcam 2 saate yapcam böyledir yada vurgulu bi tonda söylesem bi daha asla yardım etmeyeceğini, etse de yaranamadığını söylüyor(40 kez söylemem ve işlerin yapmadıkça biriktiğini varsaymıyor) hem de telefona dokununca da bi panik oluyor neden anlamadım karıştırıyorum ama herhangi bir sonuç bulamadım. Bir de yarın akşam arkadaşım çağırdı eşli gelin diye 2 3 arkadaş eşli şimdi bunu söylüyorum beyfendiye hayur gelemem işim var diyor sinirli sinirli, zaten ne zaman bi yere gidilecek olsa benim taraftan hep böyle bahaneler çıkartıyor. Ne işin var dedim, ben böyle bişey olduğunda sana 1 hafta önceden söylüyorum dedi, emrivaki yapıyomuşum. Alt tarafı eşlerini de tanıdığı arkadaşlarımla buluşcam. Ya hayatında bi başkası var çocuk için beraberiz, yada başka bişey, ben çözemiyorum, çözmemde yardımcı olur musunuz? Benim için hiç bişey yapmıyor, hiç bir çabası yok, elimi taşın altına koyarım diye aklı gidiyor. Suratı beş karış hep hep hep...
Merhaba herkese iyi akşamlar.
Eşimle 6 senedir evliyiz fakat artık tükettik birbirimizi. Bi kaşık suda boğcaz desem yeri.
Pazar sabahı kaldırdım kahvaltıyı hazırlayalım beraber diye kalkmadı, hadi uyusun madem dedim hazırladım insan gibi kahvaltıyı, kaldırdım kahvaltıya beyfendi binbir afra tafrayla oturdu tek bir şeye yardım etmeden. Neyse kahvaltıya başladık bu kez kızımın kendi ayrı masasında kahvaltı etmesini sorun etti bağırdı çağırdı annen yüzünden böyle davranıyor dedi, sen yüz veriyosun dedi tartıştık bayağı, boğazıma dizdi. Sinirden kalktım kahvaltı masasından, yatak odasında sinirlerim bozuldu ağladım. Sonra bide benim hazırladığım masayı toplamamış öylece saatlerce durdu sofra. 2 gün geçti yanıma geldi sarıldı özür diledi ama asla içim soğumadı, içimden onun sarılmasına karşılık vermek gelmedi. Ertesi gün de bi arkadaşından telefon geldi beni ve kızımı evde bıraktı defolup gitti gezmeye. 3 gündür de kedi köpek gibiyiz. (Normalde de öyleyiz gerçi). Çünkü bütün gün elinde telefon maç yorum okur, bana 1 gr yardım etmez ettiğini de hem kafama Kakar(sanki ev işleri sadece benim işimmiş gibi) hem de güzellikle söylesem 1 saate yapcam 2 saate yapcam böyledir yada vurgulu bi tonda söylesem bi daha asla yardım etmeyeceğini, etse de yaranamadığını söylüyor(40 kez söylemem ve işlerin yapmadıkça biriktiğini varsaymıyor) hem de telefona dokununca da bi panik oluyor neden anlamadım karıştırıyorum ama herhangi bir sonuç bulamadım. Bir de yarın akşam arkadaşım çağırdı eşli gelin diye 2 3 arkadaş eşli şimdi bunu söylüyorum beyfendiye hayur gelemem işim var diyor sinirli sinirli, zaten ne zaman bi yere gidilecek olsa benim taraftan hep böyle bahaneler çıkartıyor. Ne işin var dedim, ben böyle bişey olduğunda sana 1 hafta önceden söylüyorum dedi, emrivaki yapıyomuşum. Alt tarafı eşlerini de tanıdığı arkadaşlarımla buluşcam. Ya hayatında bi başkası var çocuk için beraberiz, yada başka bişey, ben çözemiyorum, çözmemde yardımcı olur musunuz? Benim için hiç bişey yapmıyor, hiç bir çabası yok, elimi taşın altına koyarım diye aklı gidiyor. Suratı beş karış hep hep hep...
Bizim evliliğimizi anlatmışsın en sonunda bir kızla mesajlasmalarini yakaladım.Bosanacaktim avukat falan tuttum büyük olaylar oldu şimdi düzelmeye çalışıyor ev işine elini sürmeyen adam ev işi yapıyor bana iyi ilgili davrniyor ama çok geç kaldı benim içim buz gibi aynı hataları biz yaptığımız için size verebileceğim tek tavsiye terapist biz kanserli hücre vücuda yayıldıktan sonra terapi almaya başladık hiç umudum yok ama sizinki kurtarılabilir geldi bana tartışmayın eşinizle boş yere hicbir yere varamazsiniz ona profesyonel birinin hatalarını söylemesi lazimMerhaba herkese iyi akşamlar.
Gerçekten miii üzüldümBizim evliliğimizi anlatmışsın en sonunda bir kızla mesajlasmalarini yakaladım.Bosanacaktim avukat falan tuttum büyük olaylar oldu şimdi düzelmeye çalışıyor ev işine elini sürmeyen adam ev işi yapıyor bana iyi ilgili davrniyor ama çok geç kaldı benim içim buz gibi aynı hataları biz yaptığımız için size verebileceğim tek tavsiye terapist biz kanserli hücre vücuda yayıldıktan sonra terapi almaya başladık hiç umudum yok ama sizinki kurtarılabilir geldi bana tartışmayın eşinizle boş yere hicbir yere varamazsiniz ona profesyonel birinin hatalarını söylemesi lazim
Erkek milleti genelde böyle diyip abartmış mıyım pardon? Aaa doğru herşeyi benim yapmam lazımdı.Bence yardım konusunu bir az abartmışsınız sonuçta erkek milleti genelde böyle
Tamam boşa o zaman ne diyelimErkek milleti genelde böyle diyip abartmış mıyım pardon? Aaa doğru herşeyi benim yapmam lazımdı.
Erkeklerin arkasında sizler gibi bayanlar oldukça, bizler gibilerin işi zor..
Kendimi çok sorguluyorum evet bazen fevriyim ama o da sütten çıkmış ak kaşık değil.. Herşeyi batıyor bana şu sıra. Çocuğa şurup almam lazım mesela, evde yok muydu der, bana batıyor. Atm ye uğramam lazımdır para çekcem yada, neden der, bu da batıyor. Akrabalarıma gidicezdir, gelmek istemiyorum der bu da bana batar, ama ben onun akrabalarına giderimdir falan ...İlk yazdiginiZ konuda aglanacak bişey yok bence hayat herzman canım cicim geçmiyor sonuçta ne yasadiginizi bilemeyiz elbette sadece şuanki yazdiginiza göre yorum yaparsam biraz abartan taraf gibisiniz hani biraz fevri gibi geldiniz bana. Arkadasa gitme konusunda gitmek istemeyebilir bazıları gezmeyi sevmez ha kendisi gezip sizinle bişey yapmiyorsa o ayrı ama tabi biz bilemeyiz iciniZi allah mutluluk versin yuvaniza
Paylaştırıyorum onu da denedim sonuç:yapmadı. Süpürge yap diyorum baştan savma gönülsüz gönülsüz yapıyor. Sofrayı toplar, bazen de bulaşıkları yerleştirir bunları da nimet sayar.Çok baskı yapıyor olabilir misiniz ?
Mesela ev işlerini paylaştırın. Yaparsa yapar yapmazsa dokunmayın. Istiyorsa yardımcı cagirabilecegini söyleyin.
Pazar kahvaltısına uyandirmayin. Siz erken kalkiyorsaniz o uyumayı tercih ediyordur. Kizinizla yapın kahvaltinizi.
Bizde kim uyursa , uyandirilmiyor. Istiyorsa zaten akşamdan söyler uyandır diye ya da kendi kalkar.
Kendimi çok sorguluyorum evet bazen fevriyim ama o da sütten çıkmış ak kaşık değil.. Herşeyi batıyor bana şu sıra. Çocuğa şurup almam lazım mesela, evde yok muydu der, bana batıyor. Atm ye uğramam lazımdır para çekcem yada, neden der, bu da batıyor. Akrabalarıma gidicezdir, gelmek istemiyorum der bu da bana batar, ama ben onun akrabalarına giderimdir falan ...
Gidiyorum, ama genel olarak benim arkadaşlarımla ağırlıklı görüşüyoruz. Çamaşırlarını bile ayırdım yıkamıyorum. Onun kimsesini eve çağırmam diyemem onların bi suçu yokSiz onun arkadaşlarına gidiyor musunuz mesela .ben olsam artık gitmem ya da onun kimsesini eve çağırmam. Madem yardım etmiyor siz de etmeyin
Bana almak istemiyor izlenimini yarattığı için olabilir. Çok sorguluyomuş gibi hissediyor olabilirimBu sorular size neden batıyor
Yani evde yok mu sorusunda ne var
İlk yıllarda da yardım etmezdi ama artık etmemesi bana ağır geliyor çünkü o zamanlar Çalışmıyodumİlk yıllarda da böylemiydi sonradan mı değişti. Ya huyu bu yada evlilikten ve sizden soğumuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?