Eşimle yürütemiyoruz

Ben süpürmezsem de ev pis kalacak diye süpürüyorum yapıyorum herşeyi evime. Zaten akrabalarıyla fazla görüşen biri değil ben kendi akrabalarımla görüşmek isteyince çekiyor kendini. Çocuğa annem bikaç kere öyle yedirdi heralde ondan alıştı o konuda haklıydı ama bağırarak söyledi onu bana, ben zaten gün boyu görmüyorum çocuğumu

Eşimin maddi olarak hiçbir sıkıntısı yok, borcumuz da yok evimiz arabamız herşeyimiz var, evimize çok güzel para giriyor yani bunları söylememin sebebi maddi olarak onu zorlayacak hiç bir sıkıntı yok. Bilmiyorum telefonunu karıştırıyorum gözünün önünde, aradığını bulamadın mı der bana hep , belki de ben soğuttum kendimden onu

He anladim canim çalışıyorsun demek ki
Bende akrabalarimla görüşen biri degilim esim akrabalarina gitmek isteyince kendimi cekiyorum yengec burcuyum o da mi yengec yoksa

Ya bazısı aile islerini hic sevmez biliyor musun esinin aslinda böyle olmasi bulunmaz bir nimet bence .

Bende senin gibiyim evime herseyi yapiyorum
Hatta köpegim bugun haliya işemiş farketmedim bile esim farketmiş tamam sen birak ben makinaya koyarim dedi
Bana yardımcı olur
Ama olmadigi zaman ondan nefret ediyorum gercekten.

Siz çslışıyor musunuz,ev işleri bu kadar problem oluyorsa yardımcı filan alsanız eve? Hem rahatlamış olursunuz hem yükünüz azalır. Genel olarak geçimsizse ne yapılır bilmiyorum açıkçası.
Çalışıyorum, yardımcı çağırdım eve 2 haftada bir gelip heryeri silip süpürüyordu ama parası çok geldi beyfendiye.

Bir aile terapistine gidin kabul etmeden de barismayin , baktiniz duzelmiyor yine o zaman birbirinizi yipratmayin derim

Hahahahhahaahhaha ya güldüm. Aradığını bulamadın mi demesine
Ya adamin gizlisi yok bence is hayatinda cani biseye sıkılmistir idda oynamistir para gitmistir karni agriyordur basi agriyordur tersinden kalkmistir gunduz isteyken abisi annesi arayip belki tartismislardir siz ustunuze cekmeyin bence canim sen esine gıcık oldun sinir oldun diye batmis sana aslinda cok bir problem yok bence burdan gördüğüm kadariyla

Çalışıyorum, yardımcı çağırdım eve 2 haftada bir gelip heryeri silip süpürüyordu ama parası çok geldi beyfendiye.
Ayni benimki. Parasi cok geldi. Bide sallapata iş yapiyor dedi simdi 2miz yapiyoruz. Gerizekalı bak yine sinir oldum suan laptopta kalkip boynunu sıkmak istiyorum.

Yok o yengeç burcu değil :) yani evet bi açıdan iyi ama bizim taraf çok kenetli birbirine orda dengeyi tutturamıyoruz.

Paylaştırıyorum onu da denedim sonuç:yapmadı. Süpürge yap diyorum baştan savma gönülsüz gönülsüz yapıyor. Sofrayı toplar, bazen de bulaşıkları yerleştirir bunları da nimet sayar.

Yapmasın. Komut vermeyin sizde ama. Siz işlerin sahibi gibi davranırsanız o da benimsemez.

Hiç supurmeyin, sabredin. Düzelir.

Yaptığı işi baştan savma yapsa bile övün.

Eğer kendisi yardım etmiyorsa paraya hiç acımayacaksınız çünkü böyle stres ancak sizi yer bitirir,muhtemelen evin pisliği de umrunda değildir.

Yok o yengeç burcu değil :) yani evet bi açıdan iyi ama bizim taraf çok kenetli birbirine orda dengeyi tutturamıyoruz.
Evet öyle oluyor zaten, genelde hep oyle olur bizim aile de kopuktur onlar kenetliler birbirlerine. Aslında eşim evlenene kadar hic bilmezmis zaten hep yatili okullar vs evlendikten sonra ailesi çıktı ortaya akli sira gelenek uygulayacak. Anladın sen :)

Keske benim esim ben demeden dusunur yapar diyebilseydim su konuda ama yok diyemiyorum

Son düzenleme:
Büyük konuşma ben de öyle diyordum ama öyle bir kıçımı kırıp oturdum ki ailem boşanıyorum diye ölüp bittiler resmen yataklara düştüler nereye bitiriyorsun biz de öyle başladık ve ben hala sevmiyorum 2.5 yaşında çocuğum var boşanır boşanmaz doğuya gideceğim nasıl giderim küçücük cocukla

Yanlış anlamayın ama benim gözümde eşini yetersiz gören bu yüzden de ne sorarsa ne yaparsa ya da yapmazsa sürekli eşini eleştiren, amiyane tabirle dırdır yapan, hoşnutsuz bir kadın imajı çizdi okuduklarım..
Siz eşinizin sizin istediğiniz gibi olmasını istiyorsunuz ama hayat böyle bir zorlama ve itaat çemberine alma çabasıyla yürümez..
Ben de çalışıyorum, öğretmenim, çocuğum benim de var, benim de eşim her şeye yardım etmez etse de zorla yarım yamalak..
Ama benim için çabalıyor ve bu bile beni mutlu etmek için sebeptir.
Mutluluğu biraz da siz yaratmalısınız..
Aslında yapmak istemediği çoğu şeyi sizi memnun edebilmek adına yapma ya çalışıyor.
Bu kadar fevri olmasanız, biraz akışına bıraksanız, biraz eşinizin tarafından olaylara baksanız, daha az söylenip şikayet edip daha çok gülüp övseniz belki bu kadar zor olmaz..
Düşünüyorum da eşim çalışıyorum yoruluyorum deyip sürekli benden bi şeyler istese, talimatlar verse ve verdiği an yapmasam da biraz sonra yapsam ama dediği an teşbihte hata olmaz örneğim için kusura bakmayın ama zil çalınan köpek gibi salya akıtmadığım yani hemen komutu yerine getirmediğim için sürekli söylense ve üstüne yaptığım işi beğenmese....... bir süre sonra sanırım ben de telefondan sürekli oyun oynuyor olurdum..

Sizde baya bi soğuma olmuş ozman oda zor ya

Paylaştırıyorum onu da denedim sonuç:yapmadı. Süpürge yap diyorum baştan savma gönülsüz gönülsüz yapıyor. Sofrayı toplar, bazen de bulaşıkları yerleştirir bunları da nimet sayar.

Öğretmenim her satırınıza katılıyorum, sevgiler H Haydioradan

Canım senin konularını biliyorum.Hiç düzelme yok mu.

Kadınları sinir edip onlara anormal davranıp normal olmalarını bekliyorlar sonra seni ben çekiyorum lar evlendigimizde böyle degildinler havada uçuyor. Sonuç kendini hint kumaşı sanan herşeyi ni dort1 dörtlük zanneden caresiz bir erkeğin eziyetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…