• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimm

Isten eve geldim. Pilav ve patates yemegi yapmis turşu cikarmis. Oturmus esra erol seyrediyor. Cok masum geldi gozume sarildim seviyorum yine de kiyamiyorum yumusadim yine hemen :)
Esra Erol mu :KK70::KK70:
Eşin cok hoş yaa, boyle sevimsiz bir durumda bile guldurebiliyor insani:p

Haklısınız bana göre haksız oldugunuz tek nokta . sen kahve iç ben çalışırım . demeniz olmuş .

Benim eşim çalışıyor hemde baya uzun saatler . akşam kızımı uyutup evi topluyorum gece eşim bir geliyor , toplasan 3 saat uyumadan zaman geçiriyor evde ama evin heryerini dağıtmayı bir şekilde başarıyor .

Çoraplar bizde de heryerde . .
Çekmeceden bir şey alır cekmeceyi geri kapatmaz o derece...

En azından senin ki geçici bir süreç . benim ki 6 yıldır bekliyorum ne geçti ne değişti . .

çekmeceden bi şey alınca geri kapatmamak... bana geçen yaşadığım bi olayı hatırlattı. nişanlımın evine gitmiştik ailece, yemekten sonra herkes bahçede oturuyordu, nişanlım da bizimle şehre gelecekti çantasını falan hazırlıyordu içerde. ben de yanına gittim, o hazırlıyor ben yanında dolaşıp konuşuyorum falan. ve şunu farkettim, çekmeceyi açıp bi şey alıyor ama çekmeceyi geri kapatmıyor, dolabını açıyor bi kıyafetini alıyor, ama onun üstündeki bütün kıyafetleri devirerek alıyor, yani alttaki kıyafeti tutup çekiyor üsttekiler devriliyor dolabı bile kapatmıyor geri.

çantasındaki eski kıyafeti çıkarıyor götürüp kirli sepetine atmak yerine bulunduğu odada yere fırlatıyor, gidip raftan şarj aletini alıyor ona kablosu takılan diğer şarj aleti yere düşüyor dönüpte onu geri rafa koymuyor.

en son çantasının ön gözünden çöp çıkardı buruşturulmuş kağıt, çikolata ambalajı falan... onları da yatağın üzerine attı. artık dayanamadım aldım geri çantasına koydum çöpleri. ''ya çıkarma ya da git çöpe at bu ne deminden beri napıyorsun sen'' dedim. ama benim bu cümlem onu değiştirmeyecek, evlenince de böyle olacak :bicak::KK51:

tukurdugunu yalamayacak kadar gururlu ama kari paradi yiyecek kadar gurursuz

inşallah en kısa zamanda iş bulur ama gece gece beni çok güldürdünüz Allah da sizi güldürsün:KK70:

inşallah en kısa zamanda iş bulur ama gece gece beni çok güldürdünüz Allah da sizi güldürsün:KK70:

Eşim işi bırakalı 2 hafta oldu neredeyse ama bu durum beni aşırı derecede zorluyor. Evi mahvetti 2 haftada. Evde her yer her yerde. Anlatılcak gibi değil. Zaten az çok tahmin edersiniz evi. İşten geliyorum birde onun arkasını topluyorum. Artık iyice çökmüş gibi hissediyorum.

Dün eve geldim hemen yatıp uyucam dedim. yatak odasına bir girdim ki ne göreyim korniş yerde. ne oldu kornişe dedim camdan arabaya bakarken yere indi ama kızma hazır düşmüşken perdeyi de yıkadım demesin mi. ne yaptın sen dedim. kaçta yıkadın nasıl yıkadın. perdeyi bir çıkardım ağzı burnu kaymış. 60 da yıkamış günlük programda perdeyi kendine getirene kadar bir sürü uğraştım. dur kornişi yapayım dedi. on yerden delik açtı en sonunda oldu ama her yer toz içinde kaldı. süpürge açıldı mecburen. Ben süpürdüm ona da sildirdim.

1 saat önce resim atmış kvdem de kahve günü varmış oda kahve içiyor. Resmen kadınlarla kahve günü yapıyor adam şen dul şaban gibi. Afiyet olsun sen afiyetle iç kahveni benim yerime de ben çalışıp eve para getiririm dedim sinirle. Bişey yazmadı.

Ya artık deliricem. Heryerden çorap toplamaktan bıktım. Mutfak masasında çorabın ne işi var. Eve geliyorum dağ gibi bulaşık. Lavabo temizliğini zaten anlatmak istemiyorum. Gece yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor

Patronu aradı gel diye tam üç kere. Ben tükürdüğümü yalamam gurursuz değilim dedi gitmedi. Üstüne de istifa dilekçesi yazdı. . Birde benden çocuk istiyor. Tam çocuk konusunda yumuşuyorum hop birsey yapıyor. bugun ku resım atması benı çok üzdü ya.

az önce yazmıs ben hafta onu ava gidicem iki gün yokum. 300 lira ayırdım onun içinde haberin olsun.

Bİlmiyorum nabayım ya

Hoşuna gidip alışkanlık yapmasa bari.İş arasın .Mutfak masasında çorabı görsem ortalığı ayağa kaldırırdım.Evdeyken bir işin ucundan tutup yardım etsin bari.

çüşş deseydn... Erkenden eleklı olms seninki .bi hafta içinde iş bulmazsan işi bırakırım kız kıza otururuz de..

Roller değişti artık malesef eskiden babalarımız birgün dahi işsiz kalsalar hicab eder eve gelemez dışarda is ararlar yada is buluncaya kadar başka günlük işler bulurlar yine de eve ekmek getirirlerdi

amanın! makarna yapmaya girip mutfagin altini ustune getiren film sahnelerindeki tipler gecti gozumun onunden. korniş perde yikama derken finali de kahwe icerek kutlamasa iydi))))) walla bn de gulumseyerek okudum yazdiklarinizi alınmaca gücenmece yok)))))

kadın evde otursa sorun yok ama erkek oturunca niye sorun oluyor?
erkek de ev işini yapıyorsa bence büyütecek bişey yok.
ama bu kalıplarla sağlıklı bir toplum olmaz evi erkek geçindirir diye erkeğe görev verirseniz böyle anlarda şaşırır kalırsınız ayrıca erkeğe de sahip görevi veririz ayrıca ben istediğimi yaparım diye düşünür.

Sen bu adami zamaninda cok şımartıp çok yüz vermissin be apranaxx abla .Yoks bir adam bu devir de ekmek aslanin yitagindayken 3 kere arayan patronuna istifa mektubu yazıp birde evi o kadar pis kullanamaz . Annesinin gunune girmesini saymiyorum bile ...

Çok uzarsa bu durum 1 bucuk ayı geçerse burnunu sürttür.

Oh valla ne guzel is keyfinden de odun vermiyor. Tepkini koy sende canim gonderme ava fln calismiyosun bide masraf cikartiyosun de. Ev konusunda da uyar yada yapma kendi pisligini kendisi temizlesin

yahu daha iki hafta olmuş biraz abartmıyormusunuz? henüz ne yapacağını bilmiyor biraz şaşkın gibi geldi bana (perde işi iyi niyetini gösterir) ben olsam iş bölümü yapardım hemen. Siz gelene kadar yapılacaklar listesini eline verirdim. Sonuçta taraflardan biri evdeyse ev işlerini yapacak. Bence verin listeyi eline bir kaç gün uğraşsın ev işleriyle sonra son hızla iş aramaya koyulur :KK48:

Eşim işi bırakalı 2 hafta oldu neredeyse ama bu durum beni aşırı derecede zorluyor. Evi mahvetti 2 haftada. Evde her yer her yerde. Anlatılcak gibi değil. Zaten az çok tahmin edersiniz evi. İşten geliyorum birde onun arkasını topluyorum. Artık iyice çökmüş gibi hissediyorum.

Dün eve geldim hemen yatıp uyucam dedim. yatak odasına bir girdim ki ne göreyim korniş yerde. ne oldu kornişe dedim camdan arabaya bakarken yere indi ama kızma hazır düşmüşken perdeyi de yıkadım demesin mi. ne yaptın sen dedim. kaçta yıkadın nasıl yıkadın. perdeyi bir çıkardım ağzı burnu kaymış. 60 da yıkamış günlük programda perdeyi kendine getirene kadar bir sürü uğraştım. dur kornişi yapayım dedi. on yerden delik açtı en sonunda oldu ama her yer toz içinde kaldı. süpürge açıldı mecburen. Ben süpürdüm ona da sildirdim.

1 saat önce resim atmış kvdem de kahve günü varmış oda kahve içiyor. Resmen kadınlarla kahve günü yapıyor adam şen dul şaban gibi. Afiyet olsun sen afiyetle iç kahveni benim yerime de ben çalışıp eve para getiririm dedim sinirle. Bişey yazmadı.

Ya artık deliricem. Heryerden çorap toplamaktan bıktım. Mutfak masasında çorabın ne işi var. Eve geliyorum dağ gibi bulaşık. Lavabo temizliğini zaten anlatmak istemiyorum. Gece yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor

Patronu aradı gel diye tam üç kere. Ben tükürdüğümü yalamam gurursuz değilim dedi gitmedi. Üstüne de istifa dilekçesi yazdı. . Birde benden çocuk istiyor. Tam çocuk konusunda yumuşuyorum hop birsey yapıyor. bugun ku resım atması benı çok üzdü ya.

az önce yazmıs ben hafta onu ava gidicem iki gün yokum. 300 lira ayırdım onun içinde haberin olsun.

Bİlmiyorum nabayım ya

Ay Allah sabır versin gerçekten sinir bozucu bir durum.
Benim eşim de ilk 2 ay iş bulamamıştı ama bana yardımcı oluyordu genelde.
İş bulmak kolay değil maalesef günümüzde biz iki ay bekledik çok şükür bulup başladı Mart ayında 2. senesi dolacak.
Eşiniz de bulur biraz daha sabır. Siz de araştırın netten, eşimin işini ben bulmuştum mesela

Bİlmiyorum nabayım ya
:KK48:ahahahaaa kızma ama perdeyı yıkadıma koptummmm

ay zor bir durum ama kahve olayına kahkaha attım ya :KK70:
Allah sabır versin size:mad::temizlik:

Back
X