• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimm

Simdi delirdigum
Ya bisey sorcam yaşlariniz kac yada kać yillik evlisiniz? Benim eşimde çok daginikti ama zamanla söyleye söyleye laf sokup igneleyerek yeri geldiginde yola getirdim:KK70:

Bu konuda zamana ihtiyaciniz vardir belkide.ama evde sabahtan aksama kadar benimle 1 gun kalsa işime karısır mutfakta cıldırırm mesela tartışıriz :KK43:

Acilen bi iş bulmasi lazim eşinizin fazla dagınıkmış ama sizinkide:KK20:

ben 26 eşim 27 yaşında. benim eşimde de ilerleme yok değil artık şifon çekebiliyoruz. Klozet kapağını açık bırakmıyoruz. biz 1 yıl 3 ay oldu evleneli. yavaş yavaş şimdi kirlileri kirli sepetine atmayı alışıcaz. :-)

çekmeceden bi şey alınca geri kapatmamak... bana geçen yaşadığım bi olayı hatırlattı. nişanlımın evine gitmiştik ailece, yemekten sonra herkes bahçede oturuyordu, nişanlım da bizimle şehre gelecekti çantasını falan hazırlıyordu içerde. ben de yanına gittim, o hazırlıyor ben yanında dolaşıp konuşuyorum falan. ve şunu farkettim, çekmeceyi açıp bi şey alıyor ama çekmeceyi geri kapatmıyor, dolabını açıyor bi kıyafetini alıyor, ama onun üstündeki bütün kıyafetleri devirerek alıyor, yani alttaki kıyafeti tutup çekiyor üsttekiler devriliyor dolabı bile kapatmıyor geri.

çantasındaki eski kıyafeti çıkarıyor götürüp kirli sepetine atmak yerine bulunduğu odada yere fırlatıyor, gidip raftan şarj aletini alıyor ona kablosu takılan diğer şarj aleti yere düşüyor dönüpte onu geri rafa koymuyor.

en son çantasının ön gözünden çöp çıkardı buruşturulmuş kağıt, çikolata ambalajı falan... onları da yatağın üzerine attı. artık dayanamadım aldım geri çantasına koydum çöpleri. ''ya çıkarma ya da git çöpe at bu ne deminden beri napıyorsun sen'' dedim. ama benim bu cümlem onu değiştirmeyecek, evlenince de böyle olacak :bicak::KK51:

Allah senin de yardımcın olsun.

Canim Allah yardimcin olsun ama sana tavsiem eve gdince is yapma sende dagit sen dagitinca ona tuhaf geleck ve roller degisecek. Simdi isten cikmanin ve kafa dinlemenin vakti gibi dsunuyo kendisi ama daha snra farkina varicak. Isteyken ara sunu yaptinmi falan die soyle yada aksam arkdslr geleck evi toprlrmsn de biraz harekete gecer belki

çekmeceden bi şey alınca geri kapatmamak... bana geçen yaşadığım bi olayı hatırlattı. nişanlımın evine gitmiştik ailece, yemekten sonra herkes bahçede oturuyordu, nişanlım da bizimle şehre gelecekti çantasını falan hazırlıyordu içerde. ben de yanına gittim, o hazırlıyor ben yanında dolaşıp konuşuyorum falan. ve şunu farkettim, çekmeceyi açıp bi şey alıyor ama çekmeceyi geri kapatmıyor, dolabını açıyor bi kıyafetini alıyor, ama onun üstündeki bütün kıyafetleri devirerek alıyor, yani alttaki kıyafeti tutup çekiyor üsttekiler devriliyor dolabı bile kapatmıyor geri.

çantasındaki eski kıyafeti çıkarıyor götürüp kirli sepetine atmak yerine bulunduğu odada yere fırlatıyor, gidip raftan şarj aletini alıyor ona kablosu takılan diğer şarj aleti yere düşüyor dönüpte onu geri rafa koymuyor.

en son çantasının ön gözünden çöp çıkardı buruşturulmuş kağıt, çikolata ambalajı falan... onları da yatağın üzerine attı. artık dayanamadım aldım geri çantasına koydum çöpleri. ''ya çıkarma ya da git çöpe at bu ne deminden beri napıyorsun sen'' dedim. ama benim bu cümlem onu değiştirmeyecek, evlenince de böyle olacak :bicak::KK51:

Ne yazık ki değişmeyecek :) Allah sana da sabır versin şimdiden

Simdi delirdigum

ben 26 eşim 27 yaşında. benim eşimde de ilerleme yok değil artık şifon çekebiliyoruz. Klozet kapağını açık bırakmıyoruz. biz 1 yıl 3 ay oldu evleneli. yavaş yavaş şimdi kirlileri kirli sepetine atmayı alışıcaz. :-)

Fazla yüklenmeyin ya günahtır adamcağıza, kademe kademe, hissettirmeden, inceden :KK70::rolleyes:

Sende calismicam birakiyorum işi de. Mecbur caliscak ya erkek evde işsizse kesinlikle cok kotu bisey.. sen dul sabana cok guldum ya.. bakilinca baya eglenceli biri gibisin yani herifinde olaylari komige vurup devam ettiriyo sanki..kahve gununde kahve icmek de ne yaa :deli:
Allahim sabir..

Guzelce karsina otur konus tek tek acikca icinden gelenleri. Daha cokta olmamis evleneli vallaha ne diyim..
Kocaniz salmis cayira apranaxx kayira.:halay:

Cumartesi pazar olsun istrmiyorum ev savas alani. Annelerinin rvindede boyle daginik olmuslar mi acaba. Nazlari daginikliklari anca karilarina.

Back
X