• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimmm

Eskiye oranla daha fazla çalışıyor olabilir mi?

Yanlış anlamayın beni lütfen ama eskiye oranla daha bakımsızsanızda belki uzaklasıyor olabilir.

Yada birlikte olurken ona güzel sözler soyleyin kendini size karşı yetersiz hissediyor da olabilir.

Ama bana en mantıklısı işi gibi geldi. Ağır işte falan çalışıyorsa normaldir siz içinizi frrah tutun ama bir yandan süslenip püslenip işve cilve yapın. Sevdiğim yemekleri yapın böyle romantik ortam yaratın arafa sırada.
Kendisi yazılımcı sürekli bilgisayar başında.bazen uzun süreli bilgisayarla uğraşmanın baş ağrısı yaptığını biliyorum sadece.aslına bakarsanız ben de cinsel anlamda kendimi çok yeterli bulmuyorum acaba ondan mı bilmiyorum.yani mesala hani yazmışsınız ya birlikte olurken güzel sözler söyleyin falan ben bunu hiç yapmadım yapamam da sanırım neden diye kendime soruyorum hala üç yıl geçmesine rağmen daha kapalıyım içsel olarak

Kendisi yazılımcı sürekli bilgisayar başında.bazen uzun süreli bilgisayarla uğraşmanın baş ağrısı yaptığını biliyorum sadece.aslına bakarsanız ben de cinsel anlamda kendimi çok yeterli bulmuyorum acaba ondan mı bilmiyorum.yani mesala hani yazmışsınız ya birlikte olurken güzel sözler söyleyin falan ben bunu hiç yapmadım yapamam da sanırım neden diye kendime soruyorum hala üç yıl geçmesine rağmen daha kapalıyım içsel olarak

Olabilir belkide siz güzel şeyler söylemeyince kendini size karşı yetersiz hissediyor olabilir.

Ama sorun başka birşeyse bi doktora gitmesi için ikna edebilirsiniz.

Siz daha iyi bilirsiniz bi sorunu var mı? Bununla ilgili kırıcı birşey söylediniz mi?

Olabilir belkide siz güzel şeyler söylemeyince kendini size karşı yetersiz hissediyor olabilir.

Ama sorun başka birşeyse bi doktora gitmesi için ikna edebilirsiniz.

Siz daha iyi bilirsiniz bi sorunu var mı? Bununla ilgili kırıcı birşey söylediniz mi?
Bu konuyla alakalı üzecek bir şey söylemedim.yalnız evlendikten 6 ay sonra karakter farklılığından dolayı(onun işkolik olması-benimse beklentilerimin olmasından dolayı) evlerimizi ayırdık 8 ay ayrı yaşadık(dava açılmadı)sonra bir şekilde aileler vs araya girdi ve tekrar denemeye karar verdik.8 ay ayrı yaşadıktan sonra aslında eskisi gibi olmadı cinsellik.şu an o yine işkolik ben bunu kabul ettim tartışmamız da yok ancak sanki evli değiliz de iyi anlaşan iki arkadaşız sarılırız öperiz daha fazlası olmaz.bu 8 aylık sürenin etkisi de devam ediyor olabilir.en iyisi doktora başvurmak sanırım

Bu konuyla alakalı üzecek bir şey söylemedim.yalnız evlendikten 6 ay sonra karakter farklılığından dolayı(onun işkolik olması-benimse beklentilerimin olmasından dolayı) evlerimizi ayırdık 8 ay ayrı yaşadık(dava açılmadı)sonra bir şekilde aileler vs araya girdi ve tekrar denemeye karar verdik.8 ay ayrı yaşadıktan sonra aslında eskisi gibi olmadı cinsellik.şu an o yine işkolik ben bunu kabul ettim tartışmamız da yok ancak sanki evli değiliz de iyi anlaşan iki arkadaşız sarılırız öperiz daha fazlası olmaz.bu 8 aylık sürenin etkisi de devam ediyor olabilir.en iyisi doktora başvurmak sanırım
Kesinlikle bu ayrılık tüm sebep.
Alışmış adam belkide ayrı kalan sürede kendince ihtiyaćlarını karşılamış ve şimdi bi bayanla etkileşime geçmektense kendi ihtiyacını karşılamaya alışmış olabilir.

En iyisi siz önce bi yakınlaşın biraz çabalayın. Baktınız olmuyor bi destek alın. Allah yardımcınız olsun

Depresyonda olma ihtimali hiç düşünmedim.severek evlendik 2 yıl flört ettik.benden önce ciddi bir ilişkisi olmadığını biliyorum.bi dönem çok tartışmamız oldu işkolikliğinden dolayı.benden bu yüzden soğumuş olabilir.çok çalıştığı ve beni ihmal ettiği için çok tepki verdim.aslında mevzum yine aynı ya işte ya da evde yorgun ben tek başıma yaşıyor gibiyim
bizde de ayni durum oluşmuştu , severi evlendik her şey iyiydi cinsel anlamda zamanla çocuk meselesi kvde derken aramız açıldı ve bir baktım ki cinsel hayatımız hic yok denecek kadar az , araştırdım kevi boynuzu , pekmez ,findik ,fıstık yok etki etmiyor ,
Yavaş yavaş uzaklaştık ev arkadaşı gibi olduk ama üstüne gitmedim , olur normaldir diyip hep teselli ettim .
O kendini ailesine arkadaşlarına verirken ben bizimle ilgili ne yapabilirim diye hep araştırmalar yapıyordum .
Meğerse gün geçtikçe benden soğuyormuş bebek olmadığı icin ailesi bitir diyormuş , onun icin kafası hic iyi olmadığı icin kendini veremiyordu . Çocuk için bile birlikte olduğumuzda o gücü kendinde bulamıyordu bana karşı da mahcup olmak istemiyordu .
Ben yine onu teselli edip bu kadarı da iyi merak etme sıcaklardandır falan , ama biliyordum ki ne sıcak ne soğuk ne gece ne de gündüzdendi.
Annesi yapmıştı yapacağını ve oğlunun badireyi bağlanmıştı istese de beni arzulayamıyordu .
Sonuç bu hafta boşanmaya karar verdik bugun avukatlar anlaşırsa tek celsede bitiyor .
Hayırlısı

Kime gore normal degil derse bana gore dersin.
Cunku onun partneri esi ikizi sensin.
Senin istegin oldugu halde o dönüyorsa karsilik vermiyorsa ve bu coksa normal degildir.

O çok isteyen taraf olup da sen az isteseydin sana kızar hatta aldatıp sen yaklaşmadın o yüzden derdi. Cinselliğin önemini bilmeyen mi var ki ciddiye almıyor. Tabiki biz sırf bu sebepten aldatmayız ama sevgi boşluğu insana herşeyi yaptırır.
İnan hamilelikten dolayı ilişkiden soğudum ama eşimi reddedemem, bir çiftin odasındaki muhabbet ve yakınlık başka hiçbiyerde yaşayamayacağı birşey.

Gizliden falan ilaç vermeyin. sakın aman.

bu işi siz çözmeyi deneyin bi, o ateşi siz yakmaya çalışın. bebek değil öncelikle evliliğiniz olsun ilk önceliğiniz. onu özlediğinizi söyleyin, aranızdaki aşkı yeniden körükleyin. mesela cinsellik olmasın ama sırnaşın öpüşün koklaşın.

muhtemelen arada bişeyler kopmuş ama belli ki siz kopamamışsınız, tamir edilir durumda gibi sanki. bugünden itibaren kendinizi resetleyin mesela.

kendinizi beğenmeye çalışın. kilo mu vereceksiniz, verin. kendinize güveniniz gelsin. bi deneyin ne kaybedersiniz ki?

bu haldeyken bence çocuk işi bi süre daha beklesin, önce kendinizi evliliğinizi halledin.

Herkese merhaba kızlar eşinde cinsel isteksizlik olanlar çözüm yolları önerebilir mi?eşimle evde ev arkadaşı gibiyiz. Eşimin aklına bile gelmez öyle şeyler.bazen üç hafta bazen 1 ay 2 ay ilişki yalamadığımız da olur.3 yıllık evliyim sizce normal mi? Çoğu zaman yorgunum gibi cümlelerle geçiştirir. Yada uykusu vardır.aldatıyor mu diye şüphelendim ama yok telefonunu takipteyim cinsel içerikli video vs bile bakmıyor.ilk yılımızda böyle değildi.çocuğumuz yok bu gidişle de olmayacak sanırım.ne denediysem boş.acaba ilaç falan mı alsam gizlice versem önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Psikolojiktir muhtemelen uzmandan yardım alın...

kesinlikle bir psikologdan yardım almalı eşiniz. benzer şeyleri yaşadım, benim eşim de sorunlu olduğunu yeni yeni anlıyor. eşinize benzer bir işte çalışıyor, yani günü genellikle hareketsiz geçiyor. Görüştüğü uzman düzenli spor önermiş. bazı besinler ve mineral takviyeleri de var..

Son düzenleme:
Herkese merhaba kızlar eşinde cinsel isteksizlik olanlar çözüm yolları önerebilir mi?eşimle evde ev arkadaşı gibiyiz. Eşimin aklına bile gelmez öyle şeyler.bazen üç hafta bazen 1 ay 2 ay ilişki yalamadığımız da olur.3 yıllık evliyim sizce normal mi? Çoğu zaman yorgunum gibi cümlelerle geçiştirir. Yada uykusu vardır.aldatıyor mu diye şüphelendim ama yok telefonunu takipteyim cinsel içerikli video vs bile bakmıyor.ilk yılımızda böyle değildi.çocuğumuz yok bu gidişle de olmayacak sanırım.ne denediysem boş.acaba ilaç falan mı alsam gizlice versem önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
bacım seni inan en iyi anlayan benim diyebilirim aynı seyleri bende yasadım yorgun dedim fırsat dedim ama olmadı aynı siz gibi aramıza çok mesafe girdi defalarca konuştum ama hiç kulak asmadı aksine beni suçladı sen surat yapıyorsun ondan olmuyor dedi tabi bahane mi yok ama demedi ki bu kadın neden surat asıyor. ve ben ona bana uzak oluşunu sorunların bu sebepden olduğunu anlatamadım kesinlikle neler neler hala içim acıyor ama düzeldi mi diye sorarsan kesinlikle düzelmedi gittikçe daha kötü oldu ve ben ayrılık kararı aldım oda karşı çıkmadı hemen kabul etti ve kendini başka kollarda teselli etti demek ki önceden de vardı ve ben kör gibi farketmedim hiç kendini suçlama ne dersen de isteyen erkek herşeyi yapar ama istemiyorsa da bahaneler tesbih misali ardı ardına olur bu olay canımı çok yaktı neden bana kadın olduğumu hissettirmedi neden ben değil başkası dedim hem çalıştım eve gittim ev kadını oldum bana hiç destek olmadı bana o kadar ki artık evde kendimi erkek gibi hissediyordum aklım almıyordu ama sonuç kötü inşallah sizin ki düzelir

Back
X