Depresyonda olma ihtimali hiç düşünmedim.severek evlendik 2 yıl flört ettik.benden önce ciddi bir ilişkisi olmadığını biliyorum.bi dönem çok tartışmamız oldu işkolikliğinden dolayı.benden bu yüzden soğumuş olabilir.çok çalıştığı ve beni ihmal ettiği için çok tepki verdim.aslında mevzum yine aynı ya işte ya da evde yorgun ben tek başıma yaşıyor gibiyim
bizde de ayni durum oluşmuştu , severi evlendik her şey iyiydi cinsel anlamda zamanla çocuk meselesi kvde derken aramız açıldı ve bir baktım ki cinsel hayatımız hic yok denecek kadar az , araştırdım kevi boynuzu , pekmez ,findik ,fıstık yok etki etmiyor ,
Yavaş yavaş uzaklaştık ev arkadaşı gibi olduk ama üstüne gitmedim , olur normaldir diyip hep teselli ettim .
O kendini ailesine arkadaşlarına verirken ben bizimle ilgili ne yapabilirim diye hep araştırmalar yapıyordum .
Meğerse gün geçtikçe benden soğuyormuş bebek olmadığı icin ailesi bitir diyormuş , onun icin kafası hic iyi olmadığı icin kendini veremiyordu . Çocuk için bile birlikte olduğumuzda o gücü kendinde bulamıyordu bana karşı da mahcup olmak istemiyordu .
Ben yine onu teselli edip bu kadarı da iyi merak etme sıcaklardandır falan , ama biliyordum ki ne sıcak ne soğuk ne gece ne de gündüzdendi.
Annesi yapmıştı yapacağını ve oğlunun badireyi bağlanmıştı istese de beni arzulayamıyordu .
Sonuç bu hafta boşanmaya karar verdik bugun avukatlar anlaşırsa tek celsede bitiyor .
Hayırlısı