Eşin ailesi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Kayınvalidesi ile aynı şehirde olanlar Kayınvalidesi şehir dışına çıktığında kayınpederinize yemek yollayıp evlerini temizliyormusunuz?kayınvalideniz bunun kıymetini bilmese bile sırf kayınperiniz için yapıyor musunuz bunu

O duruma hiç düşmedim ama sanırım kayinpederim için yapardım. Sonuçta o adam yesin diye goturuyorsun yemeği

Evli degilim de karsındaki insanlara baglı ya eski sevgilimin ailesi olsa kendi babamdan ayırt etmezdim simdikinin ailesi olsa afedersiniz ama n*h yaparım! Yani o sizin bilebikeceginiz mesele

Yaradilani sev yaradandan ötürü, kaynanayi sev oğlundan ötürü derler bizim burda :)
Şaka bi yana kp ile bir sorununuz yoksa kv gitti diye onu zor durumda bırakmak pek mantıklı olmaz. Siz de ailenin bir bireyisiniz tabi temizlik yemek vs sizden başka yapacak kızları gelinleri yoksa kv yokken yapmanız icap eder. Bırakın kv sizi alkışlamasin, göreviniz olarak görüyor olabilir. Eşinizin hatrina yapmanız gerekir diye düşünüyorum ve tabiki Allah rızası için.

Evet kayınpederim değerimi biliyor fakat kayınvalidem asla bilmiyor yemeği kayınpederime götürüyorum ama ben hergün yemek yolladığım için kayınvalidem rahat rahat kalıyo gittiği yerde.yoksa kayınpederim öle uzun kalmasına izin vermez o yüzden kararsızım yoksa kayınpederime yollamak sorun değil

Bunca zaman yaptığım hiçbir iyiliği görmediler. Herhalde kv şehir dışına çıksa kapılarını açmam. Laf olmasın diye oğluyla bir kere haber yollarım yemeğe gelsin kalsın yatsın burda diye. Sonra ölü taklidine devam.

Kavgali veya küs olmadigim icin yapardim.

Aynen öle görevim görüyor mecburmuşum benden başka yapabilecek eltim var ama yapmıyor kızı aynı şehirde değil.eltime bişe demez kayınvalidem çünkü desede yapmaz.inanın iyilik bilmez kayınvalidem için asla yapmak istemiyorum ama kayınpederim için kararsızım

Aman gezsin kadın bu zamana kadar çoluk çocuk derdinden gezememistir :) hem evde yaptığınız yemekten bir tabak ona ayırmak da çok sıkıntı yaratmamali, temizlik de tek kişi çok batırmak sık ve kapsamlı bir temizlik gerekmez diye düşünüyorum bilmiyorum ben kendi annem gibi düşünüyorum, gezip kafa dağıtmak istediğinde babama yardımcı olacak biri olsa çok duacı olurdum

Öyle bir durumda kalmadım hiç. Evde zaten büyük görümcem var. Ama öyle bir durumda olsam da 1. Si Allah rızası için bakarım 2. Si ben kayınpederimi çok severim yaparım kendi aileme nasıl yaparsam aynısını yaparım

hayır çünkü her yere birlikte gidiyolar, kp karısı olmadan ev sınırları dışına çıkmaz, ha kv vefat etmiş olsa yaparım elimden geldiğince

1 kere gitmişti kv 2 günlüğüne ama biz araba ile yarim saatlik mesafede oturuyoruz kp kv den daha güzel yemek yaptığı için kimseye ihtiyacı yok

Kp veya kv için değil Allah rızası için yapın bence. Siz de birgün kv olacaksınız ve Allah'ın adaleti çok güzel karşınıza çıkarıyor zamanında yaptığınız herşeyi. Bugünlük düşünmeyin derim ben bosverin herkes kendi davranışından sorumlu.
Benim annem de yıllarca Babannem dedemin yanında durup hizmetini yapmış, evleri ayirdiklarinda da hep eli üstlerinde olmuş ama diğer elti misafir olur kırk yılda bir. Annem meyvelerini şimdi topluyor eminim o zamanlar onun da nefsine ağır gelmiştir bu durum.

Keyfiye gitmişse bi sefer yemeğe çağırırım sonra çağırmam.
Mecburi gitmişse cenazedir vs o zaman gönderirim insanlık görevi sayarım.
Bide hergün yemek göndermek bi süre sonra görev haline gelir göndermezsen kötü gelin olursun bu sefer.
Mesafe her zaman iyidir.

valla ben bi kere yemege cagırıyorum baska da arayıp sormuyorum
yoksa kv durmadan gezmeye gider bakıyoruz biz diye

bu soru kadar saçma bir soru türü yok kayınpederini seviyorsan ki sevmen de mühim değil adam yaşlı başlı ise hiç iş yapamayacak durumdaysa bir çorba pişirmek bir evi süpürmek te zorunuza gitmesin kayınvalideye gıcığım diye yapmamak gavura kızıp oruç bozmak gibi bir şey.

İşte yollamadığımda eminim gelip esip gürleyecek bi kp nize yemek yolladınız daha gelin olarak ne faydanız var falan ama bunu daha çok bana der eltime değil.ben bi kere her gün yemek yolladım o an teşekkür etti sonra bi tartışmamızda mecbur yollayacan kayınpederin onu da mı yapmayacan dedi şok oldum halbuki benim sayemde öle uzun kalmıştı o yüzden hiç içimden gelmiyor ona karşı parmağımı bile kıpırdatmak istemiyorum ama arada eşim ve kp var üstelik öle yaptığım yemekten bir tabak işi değil kp yemek seçer hep özenle hazırlarım ona zorlanırım yani ama sorun yapmam kv böle kıymet bilmemezlik yapmasa

fazladan yemek varsa gönderilebilir. çok mühim değil. ama gidip evlerini temizlemem ya da görevmiş gibi yemek yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…