hapse girdi benım kv ozaman kayınpederimin evıne gıttım. yemek yaptım bızde yedık sonra evıme geldım .Kayınvalidesi ile aynı şehirde olanlar Kayınvalidesi şehir dışına çıktığında kayınpederinize yemek yollayıp evlerini temizliyormusunuz?kayınvalideniz bunun kıymetini bilmese bile sırf kayınperiniz için yapıyor musunuz bunu
Belki temizlik yapmak ıstemıyorsunuz ama yemek götürüp bir süpürge geçmek toz almak cok dert değil diye düşünüyorum.Yaslı adam sonucta onune sıcak yemek koyup muhabbet etmek cok zor olmasa gerek.Sonucta onu kayınvalideniz için değil Allah rızası için yaparsanız,bence zor gelmez.Ama temizlik zor geliyorsa istemiyorsanız,yemek götürün bence.Aynen öle görevim görüyor mecburmuşum benden başka yapabilecek eltim var ama yapmıyor kızı aynı şehirde değil.eltime bişe demez kayınvalidem çünkü desede yapmaz.inanın iyilik bilmez kayınvalidem için asla yapmak istemiyorum ama kayınpederim için kararsızım
Kayınvalidesi ile aynı şehirde olanlar Kayınvalidesi şehir dışına çıktığında kayınpederinize yemek yollayıp evlerini temizliyormusunuz?kayınvalideniz bunun kıymetini bilmese bile sırf kayınperiniz için yapıyor musunuz bunu
Ayyy çok güldüm çok tatlısınEvli degilim de karsındaki insanlara baglı ya eski sevgilimin ailesi olsa kendi babamdan ayırt etmezdim simdikinin ailesi olsa afedersiniz ama n*h yaparım! Yani o sizin bilebikeceginiz mesele
Kayınvalidesi ile aynı şehirde olanlar Kayınvalidesi şehir dışına çıktığında kayınpederinize yemek yollayıp evlerini temizliyormusunuz?kayınvalideniz bunun kıymetini bilmese bile sırf kayınperiniz için yapıyor musunuz bunu
Çalışmama rağmen kayınvalidem köye gittiğinde yıllarca yaptım. Kimse yap demedi. Allah rızası için yaptım hiç görev bilmedim bildirilmedide. Elime yapışmadı. Kimseden takdir de beklemedim.
Ben tokken babam aç olmamalı mantığıyla baktım hep. Sizde yapın :) güzel gönlünüzden geliyorsa tabi
Yaramı deştin ben kaynanamın bu konuda beni kıskandığını düşünüyorum.Kayınvalidesi ile aynı şehirde olanlar Kayınvalidesi şehir dışına çıktığında kayınpederinize yemek yollayıp evlerini temizliyormusunuz?kayınvalideniz bunun kıymetini bilmese bile sırf kayınperiniz için yapıyor musunuz bunu
yapmıyorum yapmam da ne mnasebet karısı geszsın ben adama mı bakayım hıc gerek yok , benım kv vefat ettı kp yaslı ve tek yasıyor ona bıle bırsey yapmıyorum ortalama ayda bır gıder elını operım bır iş yapayım desemde yaptırmaz zaten bende hıc bulasmam mısafır gıbı gıder gelırım.Kayınvalidesi ile aynı şehirde olanlar Kayınvalidesi şehir dışına çıktığında kayınpederinize yemek yollayıp evlerini temizliyormusunuz?kayınvalideniz bunun kıymetini bilmese bile sırf kayınperiniz için yapıyor musunuz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?