Bu yorumunuzu gorene kadar ona kizip kayinpedere yuklenmeyin diyecektim ama vazgectim. Yok arkadas boyle insana iyilik yaramaz. Valla ben prensip olarak mecburi bir durum olmadigi surece keyfi olarak kimsenin gorevini ustlenmemekten yanayim. Tatil amacli uzun sure esini evini birakip giden kadinida erkegide zaten anlamam. Kayinvalideniz ne amacla gidiyor ? Yani yemek arada gonderebilirsiniz sonucta kendiniz icin de pisiriyorsunuz ama temizlige ben olsam gitmem. Evimin isini zor yapiyorum zaten huyluyum kimsenin evini de oyle temizleyemem kisacasi ben olsam temizligi yapmazdim. Geline guvenerek bu kadar genis davranmayi dogru bulmuyorum. Gelin olarak ne ise yararsin ne demek yahu ? Benim kayinvalide de yazdan gider 6 ay gelmez. Ama bana guvenerek gitmiyor sonucta. Arada yemege cagiririm kayinbabami arada sevdigi sey pismisse gonderirim cok nadiren sevdigi bir yemegi rica eder yaparim ama okadar. Temizligine gidemem yani. Oyle bir talepleri de olmadi. Benden oncede duzenleri buymus beni alakadar etmez diye dusunuyorum. Duzenli yapilan iyilik gorev haline geliyor ve ben bunu sevmiyorum. Esiniz ne diyor duruma ? Haberi var mi kayinvalidenin mecbursun lafindan ?