Eşin ailesi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu yorumunuzu gorene kadar ona kizip kayinpedere yuklenmeyin diyecektim ama vazgectim. Yok arkadas boyle insana iyilik yaramaz. Valla ben prensip olarak mecburi bir durum olmadigi surece keyfi olarak kimsenin gorevini ustlenmemekten yanayim. Tatil amacli uzun sure esini evini birakip giden kadinida erkegide zaten anlamam. Kayinvalideniz ne amacla gidiyor ? Yani yemek arada gonderebilirsiniz sonucta kendiniz icin de pisiriyorsunuz ama temizlige ben olsam gitmem. Evimin isini zor yapiyorum zaten huyluyum kimsenin evini de oyle temizleyemem kisacasi ben olsam temizligi yapmazdim. Geline guvenerek bu kadar genis davranmayi dogru bulmuyorum. Gelin olarak ne ise yararsin ne demek yahu ? Benim kayinvalide de yazdan gider 6 ay gelmez. Ama bana guvenerek gitmiyor sonucta. Arada yemege cagiririm kayinbabami arada sevdigi sey pismisse gonderirim cok nadiren sevdigi bir yemegi rica eder yaparim ama okadar. Temizligine gidemem yani. Oyle bir talepleri de olmadi. Benden oncede duzenleri buymus beni alakadar etmez diye dusunuyorum. Duzenli yapilan iyilik gorev haline geliyor ve ben bunu sevmiyorum. Esiniz ne diyor duruma ? Haberi var mi kayinvalidenin mecbursun lafindan ?

Böyle bir durumda değilim, yemek neyse de kendi evimi bile zor temizliyorum çalıştığım için. Kp yaşlı değilse kendi yemeğini de yapabilir.

Yemek için evime davet ederim ya da yemeğini yollarım ama evini temizlemem

Hayır.

Haketme durumuna bagli..evi temizlemeyinde yemek vs yapin bence adamin bi gunahi yoksa

Kv yemek yapip birakir eve ama ben yine de tek yemesin ugrasmasin diye firsat oldukca bize cagiririm yemege..eltimle yemek yiyecektik bir keresinde babami da cagiralim dedim o da gelmez zaten gerek yok demisti ama sonraki gun cagirdim geldi baya mutlu oldu..

Ben yaptım kayınvalidemlede aramız iyi , tencere temcere taşıdım haftanın iki üç günü eşimi ben götürdüm yalnız kalmasın diye sonuçta senin Babanda aynı durumda olabilir kayınpederin sen yemek götürünce seviniyorsa götürmelisin

Yaparım neden yapmim canım. Ciddi bir sorun yoksa aramızda mutlu bile olurum yaptığım yemeği yemesinden.

Eşimin ayrıntıdan haberi yok ama olsada babasının aç kalacağını düşünerek yollamamı ister

Eşimin ayrıntıdan haberi yok ama olsada babasının aç kalacağını düşünerek yollamamı ister
Yani bu istegi normal olur evlat olarak tabi ama ozaman annesine mecbur olmadiginizi Allah rizasi icin yaptiginizi anlatmasini rica edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…