Eşin aldatıp aldatmadığını nasıl çözebilirim ? Nasıl Anlarım ?

Ben sağlıklı normal bir evlilikte , rabbim nasip ederse ileride anne olmak da istiyorum . Sadece seks değil ki derdim . Bu evlilik için demiyorum asla , şuan en son şey çocuk istemek hayattan . Ama herşey normal olsa bende anne olmak sterdim onu da engel oluyor bu yaşam tarzı

Ozaman arabasını iş yerindeki çekmecelerini de karıştırmak aynı şey değilmi
Ama daha somut bir delil bulacak. E devletten üzerine hat bakınca aramalar mesajlar çıkıyor mu bilmiyorum, ama bir telefonun içinde her şey bulunur. Sıkıntıya girdiğine değer yani.

Ay çocuk yoksa sepetle sepetle sepetle. Ne uğraşıyorsun, canına yazık.

Valla aldatılmayı ispat etseniz de etmeseniz de bu durumun oluru yok bence.
Mutlu anne mutlu çocuk demişler. Diyelim ki adam aldatmıyor, sadece isteksiz. Bir şekilde hamile kaldınız diyelim, sonra ne olacak? İşte sizin de dediğiniz gibi olmaz.
Bu zamana kadar düzelse düzelirdi bence.

Ay boşanacaksın tabi ne yapacaksın. Bu hödükten es kaza hamile kalıp hayatını mı ipotek edeceksin. Gençliğine yazık.

Seks kısmını geçtim sevildiğinizi bile hissetmediğiniz hatta sevşlmediğiniz bir evliliğin içinde olduğunuzun farkındasınızdır umarım. Adam sizi sevse zaten sorunlarınızı çözmeye uğraşır.

Sadece cinsel hayatın sekteye uğraması başlı başına bir aldatma belirtisi değildir diye düşünüyorum.
Başka şeyler varsa o zaman bu ihtimal üzerinde durabilirsiniz.

+1
Aldatabilmek için bile libido lazım. Hatta bayağı bir libido lazım.
Benim gördüğüm kuduruk tekelerin hepsi fıldır fıldır aranıyor valla.
Heriften 10 gündür ayrıyım ben de evin içinde fıldır fıldırım. Anam babam var konuşamıyom da. Anca ergen gibi bik bik bik mesaj

Heriften 10 gündür ayrıyım ben de evin içinde fıldır fıldırım. Anam babam var konuşamıyom da. Anca ergen gibi bik bik bik mesaj
Ben de ayrıyım, küçük kız korona çıktı, mahsur kaldık anamlarda. 10 saat yol var herifle aramızda, düz duvara tırmancaz.

Genç ve sağlıklı bireylerde oldukça normal yani. Olmaması anormal.
Nerede aldatan adam görsem hepsi libido bombası gibiydi yani. Zaten bunun arayışında olmayan niye aldatsın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…