- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Evet ev arkadaşı gibi olduğumuzu dusunuyorum bende zaman zamanSizinki eş değil ki ev arkadaşı. Kedi bile baksanız bundan daha çok sevgi gösterir size. Anası danası olmaz kafanız rahat eder en azından.
Ozaman arabasını iş yerindeki çekmecelerini de karıştırmak aynı şey değilmiEşi bile olsa izinsiz giremez. Boşanma davasında birbirlerinin hiç görmediği yüzünü görüyor taraflar. Adam kendisini boşayan kadına iyilik yapmaz izin verdim diyerek .
Eşine donunu ters giydir. Çıkarttığında düz ise … hshshhd
Ahhahahahaha Allah cezanınızı vermesin altıma işedimAkilli saat alin, kalp atisi hizlaniyorsa belli saatlerde aldatiyodur.
Sadece bakacak mı, bakıp napacak? Mahkemeye delil olarak sunulması sıkıntı.İspatlayabilir mi ki? Eşimin telefonundan girip bakarsam nereden bilecek baktığımı?
Ben sağlıklı normal bir evlilikte , rabbim nasip ederse ileride anne olmak da istiyorum . Sadece seks değil ki derdim . Bu evlilik için demiyorum asla , şuan en son şey çocuk istemek hayattan . Ama herşey normal olsa bende anne olmak sterdim onu da engel oluyor bu yaşam tarzıTamam işte. Öyle veya böyle sevişmeyeceksiniz. Sevişilmeyen bir evlilikten ne anlayacaksınız ki? Ev arkadaşı olursunuz işte.
Aldatıyorsa bile fark etmez bence, libidosuzluğu boşamak için güçlü bir sebep.
Ha bir de diyelim ki aldatıyor, o zaman boşayacak mısınız? Yoksa kurulu düzenim mi diyeceksiniz? Eğer öyleyse hiç ortalığı ayağa kaldırmayın.
Senden de bekliyoruz bu tarz bir p*çlikAhhahahahaha Allah cezanınızı vermesin altıma işedim
Ama daha somut bir delil bulacak. E devletten üzerine hat bakınca aramalar mesajlar çıkıyor mu bilmiyorum, ama bir telefonun içinde her şey bulunur. Sıkıntıya girdiğine değer yani.Ozaman arabasını iş yerindeki çekmecelerini de karıştırmak aynı şey değilmi
Ay çocuk yoksa sepetle sepetle sepetle. Ne uğraşıyorsun, canına yazık.Ben sağlıklı normal bir evlilikte , rabbim nasip ederse ileride anne olmak da istiyorum . Sadece seks değil ki derdim . Bu evlilik için demiyorum asla , şuan en son şey çocuk istemek hayattan . Ama herşey normal olsa bende anne olmak sterdim onu da engel oluyor bu yaşam tarzı
Bir şey olmadığına emin olacak bence. Ben bu adamın aldattığını düşünmüyorum niyeyse.Sadece bakacak mı, bakıp napacak? Mahkemeye delil olarak sunulması sıkıntı.
Valla aldatılmayı ispat etseniz de etmeseniz de bu durumun oluru yok bence.Ben sağlıklı normal bir evlilikte , rabbim nasip ederse ileride anne olmak da istiyorum . Sadece seks değil ki derdim . Bu evlilik için demiyorum asla , şuan en son şey çocuk istemek hayattan . Ama herşey normal olsa bende anne olmak sterdim onu da engel oluyor bu yaşam tarzı
Ne düşünüyorsunuz peki ? Beni istemediğini mi sevmedigini mi dusunuyorsunuz?Bir şey olmadığına emin olacak bence. Ben bu adamın aldattığını düşünmüyorum niyeyse.
Ay boşanacaksın tabi ne yapacaksın. Bu hödükten es kaza hamile kalıp hayatını mı ipotek edeceksin. Gençliğine yazık.Ben sağlıklı normal bir evlilikte , rabbim nasip ederse ileride anne olmak da istiyorum . Sadece seks değil ki derdim . Bu evlilik için demiyorum asla , şuan en son şey çocuk istemek hayattan . Ama herşey normal olsa bende anne olmak sterdim onu da engel oluyor bu yaşam tarzı
Ben de düşünmüyorum. Adam uysal bir kedi.Bir şey olmadığına emin olacak bence. Ben bu adamın aldattığını düşünmüyorum niyeyse.
+1Bir şey olmadığına emin olacak bence. Ben bu adamın aldattığını düşünmüyorum niyeyse.
Şu zamanınız bile israf benceNe düşünüyorsunuz peki ? Beni istemediğini mi sevmedigini mi dusunuyorsunuz?
Heriften 10 gündür ayrıyım ben de evin içinde fıldır fıldırım. Anam babam var konuşamıyom da. Anca ergen gibi bik bik bik mesaj+1
Aldatabilmek için bile libido lazım. Hatta bayağı bir libido lazım.
Benim gördüğüm kuduruk tekelerin hepsi fıldır fıldır aranıyor valla.
Ben gelen sperminin miktarından anlarım gülüm başka yere salıp salmadığını dermişim ahahahSenden de bekliyoruz bu tarz bir p*çlikyani böyle bir yorum Sende O güç var hdhshs
Ben de ayrıyım, küçük kız korona çıktı, mahsur kaldık anamlarda. 10 saat yol var herifle aramızda, düz duvara tırmancaz.Heriften 10 gündür ayrıyım ben de evin içinde fıldır fıldırım. Anam babam var konuşamıyom da. Anca ergen gibi bik bik bik mesaj
Genç ve sağlıklı bireylerde oldukça normal yani. Olmaması anormal.Heriften 10 gündür ayrıyım ben de evin içinde fıldır fıldırım. Anam babam var konuşamıyom da. Anca ergen gibi bik bik bik mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?