- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Ama beninle 7 /24 kavgalı değil . Ne bilim ya , sadece seksi sevgi göstergesine bağlamak doğru mu onu da bilmiyorum / benim kafam çok karışık . Sevmeyen insna sürekli rencide edip asagilamaz mi her konuda ? Ya ben normalmdusuniyor d aolabilirim şuan ,nolur mazur görünAy boşanacaksın tabi ne yapacaksın. Bu hödükten es kaza hamile kalıp hayatını mı ipotek edeceksin. Gençliğine yazık.
Seks kısmını geçtim sevildiğinizi bile hissetmediğiniz hatta sevşlmediğiniz bir evliliğin içinde olduğunuzun farkındasınızdır umarım. Adam sizi sevse zaten sorunlarınızı çözmeye uğraşır.
Aa çok geçmiş olsun. Çabucak atlatırsınız inşallah.Ben de ayrıyım, küçük kız korona çıktı, mahsur kaldık anamlarda. 10 saat yol var herifle aramızda, düz duvara tırmancaz.
Valla karısından esirgediğini başkalarına menba suyu gibi dağıtanı da gördük, bilemiyorum artıkın.Genç ve sağlıklı bireylerde oldukça normal yani. Olmaması anormal.
Nerede aldatan adam görsem hepsi libido bombası gibiydi yani. Zaten bunun arayışında olmayan niye aldatsın ki?
Mesela ne?Sadece cinsel hayatın sekteye uğraması başlı başına bir aldatma belirtisi değildir diye düşünüyorum.
Başka şeyler varsa o zaman bu ihtimal üzerinde durabilirsiniz.
Bir insanla kavgalı olmamak ona sevgi göstermek değildir ki.Ama beninle 7 /24 kavgalı değil . Ne bilim ya , sadece seksi sevgi göstergesine bağlamak doğru mu onu da bilmiyorum / benim kafam çok karışık . Sevmeyen insna sürekli rencide edip asagilamaz mi her konuda ? Ya ben normalmdusuniyor d aolabilirim şuan ,nolur mazur görün
Bence test yanlış, hiç korona gibi değil çocuk, hiç durmuyorAa çok geçmiş olsun. Çabucak atlatırsınız inşallah.
Biz de 1000 km uzaktayız şafak sayıyoz. Adam oyun oynuyo online. Savaş var bu akşam. Haftaya savaşmayacaksın sevişeceksin diye mesaj attım az önce
Aşkım, profesyoneli evdekine de çaktırmaz bence. Yoksa uzun süre saklayamaz ki. Ağzına bir parmak balı sürer evdeki kadının, arkadan da yapacağını yapar.Valla karısından esirgediğini başkalarına menba suyu gibi dağıtanı da gördük, bilemiyorum artıkın.
Bence test yanlış, hiç korona gibi değil çocuk, hiç durmuyorAa çok geçmiş olsun. Çabucak atlatırsınız inşallah.
Biz de 1000 km uzaktayız şafak sayıyoz. Adam oyun oynuyo online. Savaş var bu akşam. Haftaya savaşmayacaksın sevişeceksin diye mesaj attım az önce
Düşünsene sana başım ağrıyor diyor, dışarda duvardan duvara. Tam ç.kü kesilmelik.Aşkım, profesyoneli evdekine de çaktırmaz bence. Yoksa uzun süre saklayamaz ki. Ağzına bir parmak balı sürer evdeki kadının, arkadan da yapacağını yapar.
Maaşallah diyelim.Bence test yanlış, hiç korona gibi değil çocuk, hiç durmuyorSanırım boşuna mahsur kaldık, öyle düşünüyorum.
Erkeklerin de başı ağrıyor mu yav?Düşünsene sana başım ağrıyor diyor, dışarda duvardan duvara. Tam ç.kü kesilmelik.
Ya benimki aşırı yoruluyor gündüz. Bi akşam sırnaştım buna. Döndü ya bir şey söylicem ama gülme dedi noldu dedim. Vallahi de billahi de çok fena başım ağrıyor dediErkeklerin de başı ağrıyor mu yav?
Ben olsam mekanizma çalışmıyor bu gece kapalıyız falan derdim.
Migrenim var, başım ağrıyorken dünyayı yok edesim geliyor bazen.Ya benimki aşırı yoruluyor gündüz. Bi akşam sırnaştım buna. Döndü ya bir şey söylicem ama gülme dedi noldu dedim. Vallahi de billahi de çok fena başım ağrıyor dedi
Biliyorum o baş ağrısını. İnsanı hayattan soğutuyor.Migrenim var, başım ağrıyorken dünyayı yok edesim geliyor bazen.
Gerçek bir baş ağrısı insanı delirtir.Bugün bir uyandım, sağ şakağımda biri matkap çalışması yapıyor. Kahvaltıya çağırdılar, küfretmişler gibi sinirlendim yav.
Erkekler de insanErkeklerin de başı ağrıyor mu yav?
Ben olsam mekanizma çalışmıyor bu gece kapalıyız falan derdim.
İlgisizse, telefon ile çok vakit harcıyorsa, telefonunda şifre yokken birden şifre attıysa, daha bir sürü şey. Diyeceğim o ki, bunun bir tek göstergesi yok.Mesela ne?
Bu nasıl olacak ki :) yani gün içindeki kalp atışına bakılabilir mi ?Akilli saat alin, kalp atisi hizlaniyorsa belli saatlerde aldatiyodur.
aylik bile bakar.Bu nasıl olacak ki :) yani gün içindeki kalp atışına bakılabilir mi ?
Bu fikrin nesi acayip Allasen bunu takip ederek kocasını yakalayan kadın oldu zaten geçmişte, bu takip şekli eskidi yaniAcayip bir fikir bu . Yemin ederim tüm kalbimle söylüyorum bunu karşısında şapka çıkarılacak kadınsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?