Eşin aldatıp aldatmadığını nasıl çözebilirim ? Nasıl Anlarım ?

Ama beninle 7 /24 kavgalı değil . Ne bilim ya , sadece seksi sevgi göstergesine bağlamak doğru mu onu da bilmiyorum / benim kafam çok karışık . Sevmeyen insna sürekli rencide edip asagilamaz mi her konuda ? Ya ben normalmdusuniyor d aolabilirim şuan ,nolur mazur görün

Ben de ayrıyım, küçük kız korona çıktı, mahsur kaldık anamlarda. 10 saat yol var herifle aramızda, düz duvara tırmancaz.
Aa çok geçmiş olsun. Çabucak atlatırsınız inşallah.

Biz de 1000 km uzaktayız şafak sayıyoz. Adam oyun oynuyo online. Savaş var bu akşam. Haftaya savaşmayacaksın sevişeceksin diye mesaj attım az önce

Genç ve sağlıklı bireylerde oldukça normal yani. Olmaması anormal.
Nerede aldatan adam görsem hepsi libido bombası gibiydi yani. Zaten bunun arayışında olmayan niye aldatsın ki?
Valla karısından esirgediğini başkalarına menba suyu gibi dağıtanı da gördük, bilemiyorum artıkın.

Bir insanla kavgalı olmamak ona sevgi göstermek değildir ki.

Şunu şunu yapar ve ben beni sevdiğini bilirim diye bildiğiniz bir şey var mı mesela?

Bence test yanlış, hiç korona gibi değil çocuk, hiç durmuyor Sanırım boşuna mahsur kaldık, öyle düşünüyorum.

Bence test yanlış, hiç korona gibi değil çocuk, hiç durmuyor Sanırım boşuna mahsur kaldık, öyle düşünüyorum.

Aşkım, profesyoneli evdekine de çaktırmaz bence. Yoksa uzun süre saklayamaz ki. Ağzına bir parmak balı sürer evdeki kadının, arkadan da yapacağını yapar.
Düşünsene sana başım ağrıyor diyor, dışarda duvardan duvara. Tam ç.kü kesilmelik.

Erkeklerin de başı ağrıyor mu yav?
Ben olsam mekanizma çalışmıyor bu gece kapalıyız falan derdim.
Ya benimki aşırı yoruluyor gündüz. Bi akşam sırnaştım buna. Döndü ya bir şey söylicem ama gülme dedi noldu dedim. Vallahi de billahi de çok fena başım ağrıyor dedi

Telefondaki haritalardan kaydetme ayarını açın, eve gelince bir ara kontrol eder bakarsınız, gidilen yerleri kaydediyor sonuçta o da bir ipucu olabilir :))

Ya benimki aşırı yoruluyor gündüz. Bi akşam sırnaştım buna. Döndü ya bir şey söylicem ama gülme dedi noldu dedim. Vallahi de billahi de çok fena başım ağrıyor dedi
Migrenim var, başım ağrıyorken dünyayı yok edesim geliyor bazen.
Gerçek bir baş ağrısı insanı delirtir. Bugün bir uyandım, sağ şakağımda biri matkap çalışması yapıyor. Kahvaltıya çağırdılar, küfretmişler gibi sinirlendim yav.

Biliyorum o baş ağrısını. İnsanı hayattan soğutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…