Eşin aldatıp aldatmadığını nasıl çözebilirim ? Nasıl Anlarım ?

Çok merak ettim :)

Peki ya ayakkabıyı çıkarmayıp sadece donunu çıkarıyorsa diğer taktiği neymiş?

Bence şifre var mı diye sormak saçma çoğu zaten o durumda ikinci telefon kullanır. Maddi durum iyiyse ikinci telefon vardır. Şüphelenmek için neden olması lazım. Anlattığına göre neden yok ama kapasite var ki o ihtimale yormuşsun. Evlenmeden önce sevgilim veya davranışları bunu yormana itiyor seni demekki ya da daha önceki yaşanmışlıkları ile ilgili genelde bittiyse bir şekilde anlamsız veya aldatmayla buna yoruyorsun. Her iki türlüde sorunu cevabı sende . Neden aldattığını bulmak istiyorsun. Hesap sormak devam etmek mi isteğin . O zaman zaten gene amdattıysa aldatır yani. Bence bırak işin peşini yoksa mutsuzum bvylede bir his var içimde bitiricem mi?. Bence önce bunu son kendine. Sonra illa aldatıyor diyorsan gmail hesabından veya watsup konuşma yediğinden ya da telefon dökümünden anlaşılır. Ancak bence hiç bir kadın böyle şeylerle uğraşıp kendini yormamalı . Yani niye tüketiyorum enerjini böyle birşeye. Bitirceksen bitir

İlgisizse, telefon ile çok vakit harcıyorsa, telefonunda şifre yokken birden şifre attıysa, daha bir sürü şey. Diyeceğim o ki, bunun bir tek göstergesi yok.
Telefon ile.cok.vakit harcar ama normal arkadaşları ile görüşür . Ailesi ile görüşür felan . Şifre yok telefonunda ama sürekli yanında tutar

Eşine donunu ters giydir. Çıkarttığında düz ise … hshshhd
Yada sırtındaki sivilceler sıkılmissa
(Nereden çıktı derseniz bir dönem gazete haberiydi.kadın ,kocasının kendisini aldattığını sırtındaki sivilcelerin sikilmasindan anlamis)

Telefon ile.cok.vakit harcar ama normal arkadaşları ile görüşür . Ailesi ile görüşür felan . Şifre yok telefonunda ama sürekli yanında tutar
surekli tlf la vakit harcamasi acaba mutsuz mu kafasinimi dağıtıyor bu evlilikte ters giden birsey hissediyorsaniz vardir bisey . hormonal sorunu yok demiştiniz degilmi yaşı kac meslegi zor ve yorucu mu acaba takviye bisey vermedi mi dr .daya keçi boynuzu özünü

Dr ilaç verdi bir dönem , eşim onu bana söylemeden kullandi etkisi olacak mı diye bakmis , ama benim gördüğüm bir etki olmadi yine aynı şekilde devam etti. . etki olmuyor dedi bana .

Size olan tavrından telefonu saklama isteğinden vs. Ama siz anlatın ki ona gore yorumlayalim
Bana olan tavrı su , iyiyken iyi kotuyken çok kinci. Yani şuan mesela benim onu bu konuda sıkıştırmamam üzerine gitmemem için iyi davranıyor . Ev işlerinde yemekte felan yardımcı evinin ihtiyaçlarını görür felan . Çünkü içime doğan hisse göre , bu konu uzarsa bu evlilik bitecek. O da üstünü örtmeye çalışıyor kaçıyor hep bu konudan . Cinsellik konusundan.sordugumda da sebebini bilmiyorum düzelir felan diye gecistiriyor . Bir erkek böyle mi olur ? Bu konuyu benim dememe bile gerek kalmadan gurur yapıp çözmeye çalışmaz mi benle beraber ?

Pek anlasamayiz biz bazı konularda. Ki bu da evlilikte olur siye düşünüyorum ?

Erkeklerin de başı ağrıyor mu yav?
Ben olsam mekanizma çalışmıyor bu gece kapalıyız falan derdim.
Onlar da zaten kendi aralarinda , makina çalışmıyor gibi tabirler kullanıyormuş ,erkekler nedne böyle konuşur ya da bir erkek nasıl kendi arkadasina , eşimle birlikte olamadım ya da makina çalışmıyor der onu da anlamış değilim ? Böyle mahrem bir konuyu eşiyle konusmayip neden kendi aralrinda konuşur anlamış da değilim ??

Dr ilaç verdi bir dönem , eşim onu bana söylemeden kullandi etkisi olacak mı diye bakmis , ama benim gördüğüm bir etki olmadi yine aynı şekilde devam etti. . etki olmuyor dedi bana .
Allah Allah Psikolojik sanirim yanlis anlamayin ama esinize cazip gelmiyor olabilirmisiniz bakimlimisiniz .ben yillaryillar once bekarken bi abla gelmisti isyerine evlilik üzerine konusurdiu evde asla pijama ile oturmaz esine hep bakimli gorunurmis her kiyafetine ozen gosterir saçına vs esofmanla oturacaksa markali giyermis ustune yakisani vs vs idi ozamanlar 20 li yaslardaydim ne degisik insanlar evdede pijama ole oturamazmiyim demistim gülmüştüm. Ee sonunda noldu benim es kisisi beni beğenmedigini surekli soyledi şimdi neoldi boşanıyorum alsin kina yaksin

Bakimliyimdir . Zaten çalışan bir bayanım . Gün boyu bakımlı bir kadınım . Ee eve gelince de insan pijama rahat takılmak k ister ama şöyle de bişi var eşime diyorummesela begenmedigin istediğin bişi var mı diye , yok der .hatta bı ara saten gecelik felan giydim özendim , adam görmezden geldi usutursun felan dedi . Ha i onun için hazırladığımı felan pek farketmedi . Biliyor ki sonunda bisilerin olamsini birliktelik beklerim , o da kendi acisindan olmayacağını bildiği için görmezden geldi ama beni de rencide etmedi .

Psikolojik sorunlari var gibi bir iki kere sanırım olumsuz yatak gecmisiniz olmus hep öyle olacagini dusunup kendine guvenini kaybetti. Yaşadığınız yerde iyi bir psikolog bulup gidelim diyin ne bilim evlilik istedigi gibi gitmedi sıkıldı oylemi davraniyor .birinimi düşünüyor.cocuk olmuyor diye dert mi ediyor .iş stresi fazla ondan mi . Yani hersey olabilir beraber çözmek icin biraz daha cabalayin .dr götürün en kisa surede. izin alin basbasa tatile gidin kafasi dagilir ara ara tatil tavsiye edin izin imkani varsa tatile gidin

telefon eve gelirken temizlenebilir rahat olur. telefonu gün içerisinde aniden yanında bulunup lazım diye isterseniz paniklerse belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…