- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Aklınla bin yaşa, bunu denerimEşine donunu ters giydir. Çıkarttığında düz ise … hshshhd
Çok merak ettim :)Gurcistanli bir hanimla tanismistim.bir beyle beraber yasiyor,kadin evde adam butun ihtiyaclarini vs aliyor.insanlarin onu kiskandigini dusunuyordu Türk adami kapti diye Türk kadinlari onu kiskaniyormus.bu sebeple diger kadinlar kapmasin diye taktikleri vardi.mesela adam işe giderken ayakkabilarini baglamak.eve geldiginde cozulup cozulmedigini kontrol edermis.baska eve gittiyse oyle baglanmazmis.bu sebeple adama bagcikli ayakkabi aldiriyor.adam da ayakkabilarimi bile baglayan bir sevgilim var diye övünürdü.
Diger bir taktiği daha vardi ama onu bosverin
Peki ya ayakkabıyı çıkarmayıp sadece donunu çıkarıyorsaGurcistanli bir hanimla tanismistim.bir beyle beraber yasiyor,kadin evde adam butun ihtiyaclarini vs aliyor.insanlarin onu kiskandigini dusunuyordu Türk adami kapti diye Türk kadinlari onu kiskaniyormus.bu sebeple diger kadinlar kapmasin diye taktikleri vardi.mesela adam işe giderken ayakkabilarini baglamak.eve geldiginde cozulup cozulmedigini kontrol edermis.baska eve gittiyse oyle baglanmazmis.bu sebeple adama bagcikli ayakkabi aldiriyor.adam da ayakkabilarimi bile baglayan bir sevgilim var diye övünürdü.
Diger bir taktiği daha vardi ama onu bosverin
Bence şifre var mı diye sormak saçma çoğu zaten o durumda ikinci telefon kullanır. Maddi durum iyiyse ikinci telefon vardır. Şüphelenmek için neden olması lazım. Anlattığına göre neden yok ama kapasite var ki o ihtimale yormuşsun. Evlenmeden önce sevgilim veya davranışları bunu yormana itiyor seni demekki ya da daha önceki yaşanmışlıkları ile ilgili genelde bittiyse bir şekilde anlamsız veya aldatmayla buna yoruyorsun. Her iki türlüde sorunu cevabı sende . Neden aldattığını bulmak istiyorsun. Hesap sormak devam etmek mi isteğin . O zaman zaten gene amdattıysa aldatır yani. Bence bırak işin peşini yoksa mutsuzum bvylede bir his var içimde bitiricem mi?. Bence önce bunu son kendine. Sonra illa aldatıyor diyorsan gmail hesabından veya watsup konuşma yediğinden ya da telefon dökümünden anlaşılır. Ancak bence hiç bir kadın böyle şeylerle uğraşıp kendini yormamalı . Yani niye tüketiyorum enerjini böyle birşeye. Bitirceksen bitirAslında daha önce de burada eşimle ilgili ,başka sorunlardan dolayı , fkonular açmıştım ve bir cozume ulaşamadım .ve bu sefer de bu açıdan arastirmak istedim . Kısaca anlatayım . Eşimle karı koca hayatimiz yok uzunca bi süredir , fakat eşim normal bı hayatımız var gibi davranıyor yani bana iyi davraniyor (gerçi anlasamadigimiz noktalar da çok da neyse onlar uzun ) .. suanki durum iyi davranıyor mesela . Ama böyle büyük bir sorun varken , bunu önemsememek cozmek yerine yokuş gibi davranması .. ee bende bir erkek olarak bu ihtiyacını nerden karsiladigini bulmaya çalışıyorum . Dr a gittik hormonal bı sıkıntı yok fakat adam bu sorun yokmuş gibi . Soruyorum düzelir diyor ama üstünden geçiyor . Benle bişi paylaşmıyor yani anlasilan cinsel anlamda . Telefonda şifre felan da yok ama bende dakika başı kurcalama huyum yok zaten , hicde olamdi bu zaman kadar . Arada baktım tabi geçmişte ama bulamadım . Kafam allak bullak , kurcaliyorum bende işte anlamaya çalışıyorum ? Umarım anlatabilmisimdir nolur yargilamadan cevap verirseniz sevinirim . Nasıl bulabilirim bisiyi varsa?
Telefon ile.cok.vakit harcar ama normal arkadaşları ile görüşür . Ailesi ile görüşür felan . Şifre yok telefonunda ama sürekli yanında tutarİlgisizse, telefon ile çok vakit harcıyorsa, telefonunda şifre yokken birden şifre attıysa, daha bir sürü şey. Diyeceğim o ki, bunun bir tek göstergesi yok.
Bunu bilemem ki net bişi olarakEve geldiğinde saçı şampuan kokuyorsa....
Bunu bilemem ki net bişi olarak
Yada sırtındaki sivilceler sıkılmissaEşine donunu ters giydir. Çıkarttığında düz ise … hshshhd
Telefon ile.cok.vakit harcar ama normal arkadaşları ile görüşür . Ailesi ile görüşür felan . Şifre yok telefonunda ama sürekli yanında tutar
Ben kocamın sırtına bakmayalı aylar olduYada sırtındaki sivilceler sıkılmissa
(Nereden çıktı derseniz bir dönem gazete haberiydi.kadın ,kocasının kendisini aldattığını sırtındaki sivilcelerin sikilmasindan anlamis)
Size olan tavrından telefonu saklama isteğinden vs. Ama siz anlatın ki ona gore yorumlayalimEşimin beni aldatıp aldatmadigini nasil anlayabilirim ?
Dr ilaç verdi bir dönem , eşim onu bana söylemeden kullandi etkisi olacak mı diye bakmis , ama benim gördüğüm bir etki olmadi yine aynı şekilde devam etti. . etki olmuyor dedi bana .surekli tlf la vakit harcamasi acaba mutsuz mu kafasinimi dağıtıyor bu evlilikte ters giden birsey hissediyorsaniz vardir bisey . hormonal sorunu yok demiştiniz degilmi yaşı kac meslegi zor ve yorucu mu acaba takviye bisey vermedi mi dr .daya keçi boynuzu özünü
Bana olan tavrı su , iyiyken iyi kotuyken çok kinci. Yani şuan mesela benim onu bu konuda sıkıştırmamam üzerine gitmemem için iyi davranıyor . Ev işlerinde yemekte felan yardımcı evinin ihtiyaçlarını görür felan . Çünkü içime doğan hisse göre , bu konu uzarsa bu evlilik bitecek. O da üstünü örtmeye çalışıyor kaçıyor hep bu konudan . Cinsellik konusundan.sordugumda da sebebini bilmiyorum düzelir felan diye gecistiriyor . Bir erkek böyle mi olur ? Bu konuyu benim dememe bile gerek kalmadan gurur yapıp çözmeye çalışmaz mi benle beraber ?Size olan tavrından telefonu saklama isteğinden vs. Ama siz anlatın ki ona gore yorumlayalim
Pek anlasamayiz biz bazı konularda. Ki bu da evlilikte olur siye düşünüyorum ?Bana olan tavrı su , iyiyken iyi kotuyken çok kinci. Yani şuan mesela benim onu bu konuda sıkıştırmamam üzerine gitmemem için iyi davranıyor . Ev işlerinde yemekte felan yardımcı evinin ihtiyaçlarını görür felan . Çünkü içime doğan hisse göre , bu konu uzarsa bu evlilik bitecek. O da üstünü örtmeye çalışıyor kaçıyor hep bu konudan . Cinsellik konusundan.sordugumda da sebebini bilmiyorum düzelir felan diye gecistiriyor . Bir erkek böyle mi olur ? Bu konuyu benim dememe bile gerek kalmadan gurur yapıp çözmeye çalışmaz mi benle beraber ?
Onlar da zaten kendi aralarinda , makina çalışmıyor gibi tabirler kullanıyormuş ,erkekler nedne böyle konuşur ya da bir erkek nasıl kendi arkadasina , eşimle birlikte olamadım ya da makina çalışmıyor der onu da anlamış değilim ? Böyle mahrem bir konuyu eşiyle konusmayip neden kendi aralrinda konuşur anlamış da değilim ??Erkeklerin de başı ağrıyor mu yav?
Ben olsam mekanizma çalışmıyor bu gece kapalıyız falan derdim.
Allah Allah Psikolojik sanirim yanlis anlamayin ama esinize cazip gelmiyor olabilirmisiniz bakimlimisiniz .ben yillaryillar once bekarken bi abla gelmisti isyerine evlilik üzerine konusurdiu evde asla pijama ile oturmaz esine hep bakimli gorunurmis her kiyafetine ozen gosterir saçına vs esofmanla oturacaksa markali giyermis ustune yakisani vs vs idi ozamanlar 20 li yaslardaydim ne degisik insanlar evdede pijama ole oturamazmiyim demistim gülmüştüm. Ee sonunda noldu benim es kisisi beni beğenmedigini surekli soyledi şimdi neoldi boşanıyorum alsin kina yaksinDr ilaç verdi bir dönem , eşim onu bana söylemeden kullandi etkisi olacak mı diye bakmis , ama benim gördüğüm bir etki olmadi yine aynı şekilde devam etti. . etki olmuyor dedi bana .
Bakimliyimdir . Zaten çalışan bir bayanım . Gün boyu bakımlı bir kadınım . Ee eve gelince de insan pijama rahat takılmak k isterAllah Allah Psikolojik sanirim yanlis anlamayin ama esinize cazip gelmiyor olabilirmisiniz bakimlimisiniz .ben yillaryillar once bekarken bi abla gelmisti isyerine evlilik üzerine konusurdiu evde asla pijama ile oturmaz esine hep bakimli gorunurmis her kiyafetine ozen gosterir saçına vs esofmanla oturacaksa markali giyermis ustune yakisani vs vs idi ozamanlar 20 li yaslardaydim ne degisik insanlar evdede pijama ole oturamazmiyim demistim gülmüştüm. Ee sonunda noldu benim es kisisi beni beğenmedigini surekli soyledi şimdi neoldi boşanıyorum alsin kina yaksin
Psikolojik sorunlari var gibi bir iki kere sanırım olumsuz yatak gecmisiniz olmus hep öyle olacagini dusunup kendine guvenini kaybetti. Yaşadığınız yerde iyi bir psikolog bulup gidelim diyin ne bilim evlilik istedigi gibi gitmedi sıkıldı oylemi davraniyor .birinimi düşünüyor.cocuk olmuyor diye dert mi ediyor .iş stresi fazla ondan mi . Yani hersey olabilir beraber çözmek icin biraz daha cabalayin .dr götürün en kisa surede. izin alin basbasa tatile gidin kafasi dagilir ara ara tatil tavsiye edin izin imkani varsa tatile gidinBakimliyimdir . Zaten çalışan bir bayanım . Gün boyu bakımlı bir kadınım . Ee eve gelince de insan pijama rahat takılmak k isterama şöyle de bişi var eşime diyorummesela begenmedigin istediğin bişi var mı diye , yok der .hatta bı ara saten gecelik felan giydim özendim , adam görmezden geldi usutursun felan dedi . Ha i onun için hazırladığımı felan pek farketmedi . Biliyor ki sonunda bisilerin olamsini birliktelik beklerim , o da kendi acisindan olmayacağını bildiği için görmezden geldi ama beni de rencide etmedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?