Eşin aldatıp aldatmadığını nasıl çözebilirim ? Nasıl Anlarım ?

ortada bariz güven zedeleyici bir durum olur, hani bir mesaj, telefonunu saklamalar, eve geç gelmeler, yalan söylemeler vb anlarım da siz hiçbir şey yok diyorsunuz. Acaba güven sorununuz mu var. Cinselliğimiz yok diyorsunuz ne kadar yok? Hiç mi yok? Azaldı mı? Belki adamın libidosu düşüktür. Ne kadar senedir evlisiniz bilmiyorum ama evlilikte çoğunlukla baştaki gibi kalmaz erkek libidosu genelde evliliğin başında yüksektir sonra düşer, kadınlar da ne oluyoz? der. Öyle bir şey mi?

Ama 3 buçuk yıl mi olur bu isteksiz dönem ? Hiç geçmez mi ? Ya da bu konuda hep benim durtmlerimle mi cabalayacak , Dr a benim sorunla gitti ,gitsem ne olacak diye diye bana .
Bu 3 buçuk yılda hep siz mi yaklaştıniz yani hiç mi o istemedi bilemedim şimdi acaba istekli birisi mi değil dicem ama erkek bu yani dışı kuş görse etkilenebilirler

Eşimin beni aldatıp aldatmadigini nasil anlayabilirim ?
Prez kullanıyorsanız sayısını kontrol edin,teli yanından ayırmıyorsa dikkat,telini eline almaya kalktığınızda tepki veriyor mu bakın, bilgisayarın Google geçmişine bakin,banyo sıklığı artıyor mu bakın, çalışıyorsanız sizi arayıp iş yerinde olup olmadığınızdan emin olmaya çalışıyor mu bakın,vs vs
He ayrıca uzun zaman aradan sonraki cinsel ilişkide boş... süresi uzunsa dikkat

Zaten ailem yıllardır hiç ses etmediler karismadilar bende müdahale ettirmedim . Ta ki eşim , beni kasdedip çocuk o istemiyor deyince , bende çocuğa gelene kadar bizim daha önemli sorunlarımız yok mu dedim . Yani eşim beni suçlu gösterene kadar sesimi cikarmadim ta ki ben suçlu gösterilen kadar . Zaten izleme de bu aşamada bahsettim ben

Evet biter neden bitmesin. Her iki tarafında yormanın anlamı yok ki. Yani erkek isteyince normal kadın isteyince neden normal olmasın. Ayrıca bildiğim kadarıyla boşanma nedenlerinden de biri. Gerekli yollar denenmiş terapi de almışssınız. Bence konu sadece cinsellikte değil. Ortak noktada buluşamıyor ve sizi anlamadığını dinlediğini hissediyorsunuz. Eşiniz medeni biri ise alır karşınıza yani kararınız net ise. Konuşun söyleyin boşanmak istediğinizi. Eşiniz belki başka sorunları var. Sadece cinsel sorunu yoktur belki belki kafası dolu. Ekonomik kaygıları var. Ya da bir korkusu var illa kadının korkuları olcak değli. Ama bu şekilde bir yere varmaz.

Biz 4 senelik evliyiz ,bunun 3 buçuk senedir cinsellik yok . Hiç yok . Normal yatıyoruz işte .

konularınızı okudum aynılarını yaşamışız hemen hemen telefon hep meydanda hiç birşey yok gibi vs ama bir sürü chat sayfasında hesabını yakaladım kadınlarla sanal sex yakaladım vs acayip komplexli birisiydi dışardan öyle durmasada ben hissediyordum kendini öyle tatmin ediyordu sanırım eninde sonunda boşadım

Bu 3 buçuk yılda hep siz mi yaklaştıniz yani hiç mi o istemedi bilemedim şimdi acaba istekli birisi mi değil dicem ama erkek bu yani dışı kuş görse etkilenebilirler
İşte bende , erkek bu etkilenmesi lazım , herşeyi geçtim hormonlar harekete geçirir diye düşünüp ,kafam karışıyor işte . Hormon problemi yok Dr un dediğine göre ama erkek nasılsa ister diye düşününce ,eee bizimde birliktelik olmayınca ,hiç yanasmayinca bende endişeleniyorum. İlk zamanlar ben arar ara yanaştım ama o da kibarca anlamamazliga geldi , bende insan izlememiz mi eşini deyince özlüyorum ama olmuyor feln gibi geçiştirdi ,bende belli bir süre sonunda üstüne düşmedim rahat bıraktım rencide etmedim ama yine olmadı . Benimde bı gururum var bende bidaha istemedim gözlemledim , o yine üstüne düşmedi .

Biz 4 senelik evliyiz ,bunun 3 buçuk senedir cinsellik yok . Hiç yok . Normal yatıyoruz işte .

2,5 yıllık evlilikte toplasan 50 defa birlikte olmamışıszdır ama ona sorsan hiç bir sorunu yok yorgun olurdu ben hiç inanmıyorum artık bu erkeklere bu gözler neler gördü bence telefonunu bir kurcalayın

Öyle mi ? Neler yaşadınız çok merak ediyorum yardımcı olur musunuz ? . Nasıl yakaladınız

ya başlarım şansına hee
peki siz hiç mi özlemediniz cinselliği 3 yıldır
ilk yılınız nasıldı peki?

gün içerisinde öpüşmez misiniz mesela sarılıp öpmek normalde
banada paravan evlilik gibi geldi üzgünüm

Öyle mi ? Neler yaşadınız çok merak ediyorum yardımcı olur musunuz ? . Nasıl yakaladınız

Bir gün yanında otururken bir şifresini hatırlamaya çalışıp sesli olarak söylemişti tabi benim ne kadar zeki olduğumdan habersiz neyse işyerinde telefona facebook unu açtım baktım şifre dogru açtı ordan da instagram facebook ile aç yapıp girdim hesaba neler neler gördüm bir sürü kızla yazışmalar sanal sexler vs sonra da hep takipte kaldım daha sonra hattının online işlemlerine girip görüşmelerine baktım tabi o sıralar sadece şifre ile girmek yeterliydi anlamıyordu uzun konuştuğu devammlı mesajlaştığı numaraları çıkardım telefonuna indirip sildiği programları bulup fake hesapla üyeliklerini buldum onun kriterlerini yazarak falan öyle öyle derken elimde deliller toplandı en son beni salak yerine koydu olaylar koptu falan bana şiddet uyguladı o zaten son nokta oldu

Korkuları varsa da benimle paylaşması gerekmez mi . Eşim karşısına alipta beni , bizim sonumuz ne olacak demedi ki , ben sorduğumda da süre tanı aşarız diyor gecistiriyor

Korkuları varsa da benimle paylaşması gerekmez mi . Eşim karşısına alipta beni , bizim sonumuz ne olacak demedi ki , ben sorduğumda da süre tanı aşarız diyor gecistiriyor
Hayatı boyunca sen erkeksin, sen şöyle güçlüsün aslan oğlum erkekler ağlamaz. O sana vurduysa sen daha çok vur diye istismar edilen bir varlık . Aile yapmasa çevre yapar. Çocuklar kavga eder vurur kızarız sus otur deriz. Zaten duygular konusunda daha içe kapanık olan bir çocuğu daha çok engelleri sence konuşur mu???. Hiç ben duyguları ile ilgili konuşan anne görmedim erkek çocukta . Ne hissettin üzgün müsün neden üzgünsün diye büyütülen var mı??. Daha yen yeni bilinçli annelerle çıktı bu akım. Bence çok mazur görmeyin. Siz yönlendirin ama daha fazlası iki tarafıda yorar. Eğer bu durum sizin için çekilmez ise evet evllilik bu tabiki bir yola baş koyuyorsunuz ama kendinizden ödün vermekte mantıklı değil. Konuşarak halledilemiyor ise terapi. Ama gerçekten olmuyorsa yormayın. O insan içinde yazık çünkü.

Ozle
Eşime mi yazık ? Ben onun öyle bir ailede yetiştiğini farkındayım zaten , hep sömürülen hep duygu sömürüsü yapılan , hep ilgi alaka bekleyen bir ailede büyümüş . Ama ben ona bu 4 senelik evlilikte beraber yol alalım dedim beraber aşalım biz olalım dedim , ama o ailesine daha çok yaklaştı beni ailemden koparamazsin dedi. O zaman da ben o kadar kırıldım ki , erkektir dedim öyle bir ortamdan kopması zor olur dedim yine mücadele ettim faka t o benim bu mucadelemi , onu ailesinden ayriracagim olarak yorumladı , bende mücadele etmekten vazgeçtim , ve de bu güne kadar böyle geldi işte . O hep eilesinin etkisinde kaldı , ailesi bana karşı doldurdu saldı , o da demedi ki ben karımı ihmal ediyorum demedi , sonra yüzüne söyleyince sonradan zour dilerdi ama yine bir konu olunca yine aynı tavirlardaydi .

Valla şuan ben bu kadar delil toplayamam , face kullanıyor inst hesabı yok diye biliyorum. Face şifresini de bilmiyorum .

Uzun süre derken biz zaten 3bucuk yıldır birlikte ilk hiç yok .

Bu kadar şeyin üstüne cinsellik olsa bile boşanır insan. Siz nasıl hala evli kalıyorsunuz. Bana daral geldi yemin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…