- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Haklisiniz aslında . Ama Bitirmek için kendime bahane arıyorum galiba . Sorunum zaten cinsel hayatın olmaması ve eşimin bu konuyu yokmuş gibi davranması önemsememesi . Evlilik sadece cinsellik mi desem elbette cinsellik ağırlıkta . Ama mesela ilerde normal bir evlilik olsa anne olmak da isterim ama bu şartlarda olmak istemem . Normal bir velilik hayatı yasamaidgimi düşünüyorum ve de elime bir kanıt arıyorum galiba kalben .ama sade e cinsellik için evlilik biter mi onu da bilmiyorumBence şifre var mı diye sormak saçma çoğu zaten o durumda ikinci telefon kullanır. Maddi durum iyiyse ikinci telefon vardır. Şüphelenmek için neden olması lazım. Anlattığına göre neden yok ama kapasite var ki o ihtimale yormuşsun. Evlenmeden önce sevgilim veya davranışları bunu yormana itiyor seni demekki ya da daha önceki yaşanmışlıkları ile ilgili genelde bittiyse bir şekilde anlamsız veya aldatmayla buna yoruyorsun. Her iki türlüde sorunu cevabı sende . Neden aldattığını bulmak istiyorsun. Hesap sormak devam etmek mi isteğin . O zaman zaten gene amdattıysa aldatır yani. Bence bırak işin peşini yoksa mutsuzum bvylede bir his var içimde bitiricem mi?. Bence önce bunu son kendine. Sonra illa aldatıyor diyorsan gmail hesabından veya watsup konuşma yediğinden ya da telefon dökümünden anlaşılır. Ancak bence hiç bir kadın böyle şeylerle uğraşıp kendini yormamalı . Yani niye tüketiyorum enerjini böyle birşeye. Bitirceksen bitir
Mesela bı yere gittiğinde beni düşünür , hastaysam kahvaltı hazırlar mesela . Ne bilim ev işlerinde bana yardımcıdır gibi gibi .Bir insanla kavgalı olmamak ona sevgi göstermek değildir ki.
Şunu şunu yapar ve ben beni sevdiğini bilirim diye bildiğiniz bir şey var mı mesela?
Ah benimki gün boyu işi gereği gezer nasıl onu takip edeyimTelefondaki haritalardan kaydetme ayarını açın, eve gelince bir ara kontrol eder bakarsınız, gidilen yerleri kaydediyor sonuçta o da bir ipucu olabilir :))
Dimi duzelse düzelir bir çaba harcadı diye düşünüyorum .o zaman neden normal evliymiw gibi yaşıyor ,bana karşı iyi davranıyor ?Valla aldatılmayı ispat etseniz de etmeseniz de bu durumun oluru yok bence.
Mutlu anne mutlu çocuk demişler. Diyelim ki adam aldatmıyor, sadece isteksiz. Bir şekilde hamile kaldınız diyelim, sonra ne olacak? İşte sizin de dediğiniz gibi olmaz.
Bu zamana kadar düzelse düzelirdi bence.
Başka şeyler derken ? Bı erkek cinsel isteğini karısıyla karsilamiyrosa , nerede kimle karışıyor demek insanın aklına gelme mi ? Ya da uvrasmiyorsa bu konuda ?Sadece cinsel hayatın sekteye uğraması başlı başına bir aldatma belirtisi değildir diye düşünüyorum.
Başka şeyler varsa o zaman bu ihtimal üzerinde durabilirsiniz.
Himmm. İsteksizlik de var yani.. Gönlünü hoş tutup araştırma yapmanı engelliyor anlaşılan. Bi sure üstüne gitme hic bi si sorma. Kendi haline bırak iyi davran. Bi yerde patlak verecektir. Çok iyi gözlemle hal ve hareketleriniBana olan tavrı su , iyiyken iyi kotuyken çok kinci. Yani şuan mesela benim onu bu konuda sıkıştırmamam üzerine gitmemem için iyi davranıyor . Ev işlerinde yemekte felan yardımcı evinin ihtiyaçlarını görür felan . Çünkü içime doğan hisse göre , bu konu uzarsa bu evlilik bitecek. O da üstünü örtmeye çalışıyor kaçıyor hep bu konudan . Cinsellik konusundan.sordugumda da sebebini bilmiyorum düzelir felan diye gecistiriyor . Bir erkek böyle mi olur ? Bu konuyu benim dememe bile gerek kalmadan gurur yapıp çözmeye çalışmaz mi benle beraber ?
Ama 3 buçuk yıl mi olur bu isteksiz dönem ? Hiç geçmez mi ? Ya da bu konuda hep benim durtmlerimle mi cabalayacak , Dr a benim sorunla gitti ,gitsem ne olacak diye diye bana .Bacım erkekler çok kurnazlar bu konuda ben aldatıldım benim meselem çok karışık ve uzun ama cinswllik istememisti benden bana yaklasmiyodu ama normal hayatımız var di sorduğumda yaklaştığımda ben çok yorgunum bu ara iş yoğun ondan isteksizlik var falan geçiştiriyor du telefon şifresini biliyordum ama karistirdigimda bisry bulamıyodum cunku kaydettiği isimi bulunca şok gecirmistim aklıma gelmezdi ilk aşkıyla beni aldatacagi ben çok saftim ne dese inanırdım taki telefonunda ki mesajlarını alana kadar inşallah sizin bisey yoktur kuruntu yapıyorsunuz dur belki gerçekten isteği olmayan bir donemdedir
Ben zaten kavgalı da olsan iyi de olsak aramız , ona 3 buçuk senemi verdim zaman tanıyarak . Onun bunun için benimle ailesi için benimle kavga ederken , ben bu kadına ne yapıyorum böyle haksızlık ediyorum demedi bile hiç bı zaman . Hep onları savundu hem suçlu hem güçlü gibi . Zaman aslında tanıdım ben ona .Himmm. İsteksizlik de var yani.. Gönlünü hoş tutup araştırma yapmanı engelliyor anlaşılan. Bi sure üstüne gitme hic bi si sorma. Kendi haline bırak iyi davran. Bi yerde patlak verecektir. Çok iyi gözlemle hal ve hareketlerini
Mesajımı şunu görmeden yazmıştım. Eşiniz şu an sizin ağzınıza bi parmak bal çalma aşamasında. Yine özüne dönecek. Size yaşattığı şeyi umursamadan ailesine karşı hep sizi suçlayacak.Ben zaten kavgalı da olsan iyi de olsak aramız , ona 3 buçuk senemi verdim zaman tanıyarak . Onun bunun için benimle ailesi için benimle kavga ederken , ben bu kadına ne yapıyorum böyle haksızlık ediyorum demedi bile hiç bı zaman . Hep onları savundu hem suçlu hem güçlü gibi . Zaman aslında tanıdım ben ona .
Evet galiba cinselliğin olmamasını bı turlu bitmeye sebep görüyorum nedense .mutsuzum tabi bu durumdan ,kırgınım gururum inciniyor aslında kolay mı bir kadın için . Üstelik ailemde , tam anlamıyla konuyu bilmeseler de torunmevzusundan yola çıkıp , Dr bı gidin diyor sürekli , boşan demiyor böyle evlilik olmaz demiyor . Eşimde mesela benim zorumla Dr a gitti işte bı nornla dedi onu da Dr. ,terapiste gidin dedi . Hala daha eşimde hareket yok bu konuda .Sizin kafanızda cinsellik olmaması yüzünden evliliğin bitecek olması oturmuyor. Size yeterli bir sebep gibi gelmiyor. O yüzden kendinizce daha gerçekçi sebepler arıyorsunuz.
Ama bu gayet yeterli bir sebep. Hatta hakim tek seferde boşuyor bildiğim kadarıyla bu durumda.
Yanlış hatırlamıyorsam iyiyken iyi gibi bir şey söylemiştiniz. Aslında farklı sorunlarınız da var. Siz görmezden geliyorsunuz şu an.
Boşanmaktan korkmayın. Normal bir ilişki sizin de hakkınız. Çok gençsiniz üstelik.
Adam sizin ne hissettiğinizi önemsemiyor. Çekmeyin.Evet galiba cinselliğin olmamasını bı turlu bitmeye sebep görüyorum nedense .mutsuzum tabi bu durumdan ,kırgınım gururum inciniyor aslında kolay mı bir kadın için . Üstelik ailemde , tam anlamıyla konuyu bilmeseler de torunmevzusundan yola çıkıp , Dr bı gidin diyor sürekli , boşan demiyor böyle evlilik olmaz demiyor . Eşimde mesela benim zorumla Dr a gitti işte bı nornla dedi onu da Dr. ,terapiste gidin dedi . Hala daha eşimde hareket yok bu konuda .
Aslında nedir biliyor musunuz kalbimdeki his .mesela aileme kısmen dedim . Tabi böyle detaylı değil de , torun mevzusunu açınca onlar , daha onli sorunlar var dedim anlasamiyoruz dedim , onlarda böyle evlilik olmaz ki demediler . Ha bire Dr a gidin diyip duruyorlar. Bu arada ben çalışma bir bayanım . Eşim bana vicdan yaptırıyor iyi davranarak . Aynen sizin dediğiniz gibi yapıyor . Ama ailem de bana yol cizmemde bir yol gostermiyor ki şuanda .Mesajımı şunu görmeden yazmıştım. Eşiniz şu an sizin ağzınıza bi parmak bal çalma aşamasında. Yine özüne dönecek. Size yaşattığı şeyi umursamadan ailesine karşı hep sizi suçlayacak.
Gerçekten bu evliliğe devam etme konusundaki motivasyonunuz beni şaşırtıyor.
Ailenizi işin içine bu kadar sokmayın. Onlardan bu konuda yol göstermelerini beklemeyin.Aslında nedir biliyor musunuz kalbimdeki his .mesela aileme kısmen dedim . Tabi böyle detaylı değil de , torun mevzusunu açınca onlar , daha onli sorunlar var dedim anlasamiyoruz dedim , onlarda böyle evlilik olmaz ki demediler . Ha bire Dr a gidin diyip duruyorlar. Bu arada ben çalışma bir bayanım . Eşim bana vicdan yaptırıyor iyi davranarak . Aynen sizin dediğiniz gibi yapıyor . Ama ailem de bana yol cizmemde bir yol gostermiyor ki şuanda .
Ya çok komik olmaz mıAcayip bir fikir bu . Yemin ederim tüm kalbimle söylüyorum bunu karşısında şapka çıkarılacak kadınsınız
Sirtta sivilceleri incelemeli.. (sırtındaki sıkılmış sivilceler anladim demisti bi haberde.))Eşine donunu ters giydir. Çıkarttığında düz ise … hshshhd
Yok yav şapka çıkarılacak bişey yok. Haberlere çıkan olay var ordan esinlenmiş.Acayip bir fikir bu . Yemin ederim tüm kalbimle söylüyorum bunu karşısında şapka çıkarılacak kadınsınız
Eğer yorulduysaniz boşanmak için başka sebebe gerek yok inanın. Sizin sabriniz bir baginiz kalmamış gibi. Konusun olmuyorsa ayrılın bence olmuyorsa zorlama yın derim.Ben zaten kavgalı da olsan iyi de olsak aramız , ona 3 buçuk senemi verdim zaman tanıyarak . Onun bunun için benimle ailesi için benimle kavga ederken , ben bu kadına ne yapıyorum böyle haksızlık ediyorum demedi bile hiç bı zaman . Hep onları savundu hem suçlu hem güçlü gibi . Zaman aslında tanıdım ben ona .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?