- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.246
- 33
- 35
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Bakın içinizde birikmiş çok şey var. Sizde yazdınız şimdi . Tek neden cinsellik değil. Sadece kendinizi inandırmaya çalışmışsınız sanırım cinsellik neden diye. Ama başka nedenlerde var. Ve ağır kırgınlıklar var. Bence haklı derken şunu kast ettim çözüm arayıp ararken bitirmek daha kötü olur. Her iki taraf içinde. Bence eşinize kırgın ve kızgınsınız.Ozle
Eşime mi yazık ? Ben onun öyle bir ailede yetiştiğini farkındayım zaten , hep sömürülen hep duygu sömürüsü yapılan , hep ilgi alaka bekleyen bir ailede büyümüş . Ama ben ona bu 4 senelik evlilikte beraber yol alalım dedim beraber aşalım biz olalım dedim , ama o ailesine daha çok yaklaştı beni ailemden koparamazsin dedi. O zaman da ben o kadar kırıldım ki , erkektir dedim öyle bir ortamdan kopması zor olur dedim yine mücadele ettim faka t o benim bu mucadelemi , onu ailesinden ayriracagim olarak yorumladı , bende mücadele etmekten vazgeçtim , ve de bu güne kadar böyle geldi işte . O hep eilesinin etkisinde kaldı , ailesi bana karşı doldurdu saldı , o da demedi ki ben karımı ihmal ediyorum demedi , sonra yüzüne söyleyince sonradan zour dilerdi ama yine bir konu olunca yine aynı tavirlardaydi .
İşte kaldım bu zamana kadar .kendi kendimizeyken bana iyi davranıyor ama sorsan . Eğer bir kwdin olarak beninonemseseydi insan derki ya , arada bırakıyorlar adamı derim mücadele ederim ama adam üstüne beninonemsemeyince , bende sinirleniyorum . Ailesini önemseyin beni onemsemeyince.Bu kadar şeyin üstüne cinsellik olsa bile boşanır insan. Siz nasıl hala evli kalıyorsunuz. Bana daral geldi yemin ediyorum.
Öyle mi ben sadece ilk yazdiginiza bakarak yazdım.Saglikli bir erkek o kadar süre cinsellik olmadan duramaz bence.Uzun süre derken biz zaten 3bucuk yıldır birlikte ilk hiç yok .
Kendi kendimizeyken diye bir şey yok. Seven ve değer veren insan her koşulda bunu gösterir.İşte kaldım bu zamana kadar .kendi kendimizeyken bana iyi davranıyor ama sorsan . Eğer bir kwdin olarak beninonemseseydi insan derki ya , arada bırakıyorlar adamı derim mücadele ederim ama adam üstüne beninonemsemeyince , bende sinirleniyorum . Ailesini önemseyin beni onemsemeyince.
Evet hem de çok . Kırgınım kızgınım . Onu içimde affedemiyirum . Bana yasattiklarina . Bütün bunlara rağmen bide üstüne üstlük tartışırken veya haksız bir konuda bana hakaret edince ,iyice kırgınlığım artıyor . Ama işte evlilik diyorum huyuna suyuna alışma dönemidir diyorum sonra vicdanım devreye giriyor , evlilik biter mi huydan siliydan herkes farklı eğitim aldı beraber yok alır öğreniriz diyorum ama olmuyor . Onun aile terbiyesi ile benimki çok farklı , herkes aynı olacak değil ya diyorum Üstüne cinsellikte olmayınca iyice değersizmisim gibi hissediyorum gözünde .Bakın içinizde birikmiş çok şey var. Sizde yazdınız şimdi . Tek neden cinsellik değil. Sadece kendinizi inandırmaya çalışmışsınız sanırım cinsellik neden diye. Ama başka nedenlerde var. Ve ağır kırgınlıklar var. Bence haklı derken şunu kast ettim çözüm arayıp ararken bitirmek daha kötü olur. Her iki taraf içinde. Bence eşinize kırgın ve kızgınsınız.
Evet durmaz diyorum bende sebep arıyorum işteÖyle mi ben sadece ilk yazdiginiza bakarak yazdım.Saglikli bir erkek o kadar süre cinsellik olmadan duramaz bence.
Belki isteği yok, bu ıhtimal de var.Başka şeyler derken ? Bı erkek cinsel isteğini karısıyla karsilamiyrosa , nerede kimle karışıyor demek insanın aklına gelme mi ? Ya da uvrasmiyorsa bu konuda ?
Yalnız siz anlattıkça ortaya çıkıyor. Malesef konu bence zaten eşinizin , sıkıntısı olup olmadığı değil. Eşinizdede bitmiş bence. Konuşmak mümkün değilse bence uzatmayın gerek yok. Siz değerlisiniz ve hayat kısa. Bence bırakın ne yaparsa yapsın. Herkesin yeterince derdi var. Ortak yaşam çekilmez hal aldıysa . Neden kendinizden daha fazla ödün veriyorsunuz. Karar sizin. Artıları eksileri yazın veya düşünün. Neden hala evli olduğunuzu kendinize sorun. Ve bunu hatta şimdiye kadar yaşadığınız sorunlarla beraber irdeleyip kendiniz cevap verin. Zaten malesef görülen o ki . Ki çoğu konuyu yazmadığını düşünüyorum. Bu evlilikte zaten yalnızsın. O yüzden kendin çaresin kendine. Karar sizin. Eğer sizin için içinizden gelen katlanılmaz olduğu ve götürecek gücününüzn olmadıysa bence yol vermek (argo tabirle) daha iyisi.Evet hem de çok . Kırgınım kızgınım . Onu içimde affedemiyirum . Bana yasattiklarina . Bütün bunlara rağmen bide üstüne üstlük tartışırken veya haksız bir konuda bana hakaret edince ,iyice kırgınlığım artıyor . Ama işte evlilik diyorum huyuna suyuna alışma dönemidir diyorum sonra vicdanım devreye giriyor , evlilik biter mi huydan siliydan herkes farklı eğitim aldı beraber yok alır öğreniriz diyorum ama olmuyor . Onun aile terbiyesi ile benimki çok farklı , herkes aynı olacak değil ya diyorum Üstüne cinsellikte olmayınca iyice değersizmisim gibi hissediyorum gözünde .
İlk mesajımda yazdıklarım var miEvet durmaz diyorum bende sebep arıyorum işte
Konu sadece cinsellik değil arkadaşlar. Bence evlilik zaten bitmiş iki taraf içinde .Belki isteği yok, bu ıhtimal de var.
Bence acik acik konus kuzum nedir bu durumun beni mi begenmiyorsun biz evliyiz vs konusHiç hissetmedim öyle bir his aslında , yani aldatildigimi felan .hani kadı. Hisseder derler ya o açıdan . Ama adamın cinselliğe ilgisizliği ya da bana karşı cinsellik konusundaki ilgisizliği , mesela bı ara güya gurur yapıp benden gizli cinsel gücü artırıcı ilaçları kullanması ama bana karşı bı karşılığı olmaması felan beni bu düşünceye itiyor işte ne bilim
Haydarrr dümennn olaydiii hayatta .ahh ne okurdum onun yazılarınıCinsel isteksizliğin tek sebebi aldatma değil. Hormonlarının iyi çıkması da bir şey ifade etmiyor. Ki ben aldatan erkeğin gidip bu testleri yapmaya vakit harcayacağını sanmıyorum.
Sertleşme sorunu olabilir, bu sebepten bir çok erkek ilişki kurmak istemeye biliyor. Siz bunu anlamayabilirsiniz çünkü sadece sertleşme sorunu olmadığı günleri tercih ediyor olabilir. Çünkü bu sürekli olan bir şey değilmiş ama onlar olacak diye korkuyormuş. Maalesef yetiştiriliş tarzları yüzünden söyleyemeye biliyorlar bunları.
Farklı hastalıklar (Şeker, kolestrol gibi), psikolojik rahatsızlıklar hepsi etkendir. Yani sadece sorun buysa aldatıldığınızı düşünmeyin.
Cinsel terapi almayı düşünür mü?
Konuştum ,hiç bana tatmin edici cevaplar vermedi , ya sustu ya da geçiştirdiBence acik acik konus kuzum nedir bu durumun beni mi begenmiyorsun biz evliyiz vs konus
Vala cok alakası var. Ayni sorun kadında olsa adam ne yapardı acaba. Hemen başkasına gider. Ve siz haklisiniz. O zaman terapiye gitcek tedavi olacak çünkü bi sorun var belli.Eşime böyle evlilik gitmez dedgimde , ne alakası var diyor
Şimdi de ben varım işte. Morning Dümen diciksinizzHaydarrr dümennn olaydiii hayatta .ahh ne okurdum onun yazılarını
Ama sizinki çok tuhaf ilk zamanlar istekli olsa da sonra dan isteksizlesse diyecem aldatiyo olabilir ama sizin durum daha farklı Hiç isteği olmamış insan eşini ister severek mi evlendiniz eşiniz sevmiyo mu acaba arkadaş gibiymissiniz evde yorum da yapamıyorumİşte bende , erkek bu etkilenmesi lazım , herşeyi geçtim hormonlar harekete geçirir diye düşünüp ,kafam karışıyor işte . Hormon problemi yok Dr un dediğine göre ama erkek nasılsa ister diye düşününce ,eee bizimde birliktelik olmayınca ,hiç yanasmayinca bende endişeleniyorum. İlk zamanlar ben arar ara yanaştım ama o da kibarca anlamamazliga geldi , bende insan izlememiz mi eşini deyince özlüyorum ama olmuyor feln gibi geçiştirdi ,bende belli bir süre sonunda üstüne düşmedim rahat bıraktım rencide etmedim ama yine olmadı . Benimde bı gururum var bende bidaha istemedim gözlemledim , o yine üstüne düşmedi .
Ya su hareketli emojileri bir türlü çıkaramıyorum eskiden yapiyordim şimdi aktif olmuyor.hosgeldiniz mrs. dümenŞimdi de ben varım işte. Morning Dümen diciksinizzGerçekten o havada yazmışım he
sadece o işi yaparken kalp atışı hızlnıyor sanki.Acayip bir fikir bu . Yemin ederim tüm kalbimle söylüyorum bunu karşısında şapka çıkarılacak kadınsınız
Bende işte kendimce elime kalbime delil bulmak istiyorum kendimce .belki yanlış ama işte ne bilim
Terapi ne yapacak bize diyor . Konuşacak geçecek biz kendimiz aşarız diyorVala cok alakası var. Ayni sorun kadında olsa adam ne yapardı acaba. Hemen başkasına gider. Ve siz haklisiniz. O zaman terapiye gitcek tedavi olacak çünkü bi sorun var belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?