Ben nişanlıma acik acik söylüyorum. Artik gina gelmişdi çünkü.
Gelen en orjinal hediyeler;
-dış fircasi (elektrikli)
-ceyrek...
- ayakkabi temizleme seti...
Bakdimki olmuyor... söylemeye başladım
Benim eşimde önceden bana aldığı hediyeleri begenmesemde degistirmemi istemezdi. Ama sonra baktiki giymiyorum falan dolapta bekliyorlar, artık degistirmeme bişey demiyor.Sen de bikere degistirmeye başla sonra alışır zaten canım bunun için kırılmaya gerek yok herkesin zevki bir degilarkadaslar esim bana cok zevksiz hediyeler aliyor ozel gunlerde simdiye kadar cogunu begenmeyerek de olsa kullandim.
simdi degistirmek istiyorum kafama gore, biraz bozularak sen bilirsin dedi. begenmesem de kullanmali miyim ?
siz napiyorsunuz boyle durumlarda ?
duzenleme : hediye su cok yasli isi degil mi :/
Eki Görüntüle 2136263
Çeyrek altın mı? :)
Hahaha su ceyrek ne ya? :) ceyrek altin mi :)Ben nişanlıma acik acik söylüyorum. Artik gina gelmişdi çünkü.
-ceyrek...
Evet... kurdalesi bile vardi
Benim nişanlım yabanci... kesin Türk arkadaşları aklina sokdu... muhahahaha... onlar kesin şaka amacli demişlerdir ama benimki çeyreği kapmış gelmiş. Bide yakama takmadim diye küsmüştü. Broş zanneti galiba...((
Hahaha su ceyrek ne ya? :) ceyrek altin mi :)
Elektrikli firca cok guzel bence bagimlilik yapio:)
Ayakkabi degilde temizleme seti demek:) valla cok orjinal:)
ahaha kandırmışlar çocuğu resmen:))
Anam simdi gordum bu fotoyu.. eskiden yeni gelinler takiodu bunlari:) demode ve gercekten zevkli bi secim degil. Haklisin yani iyi herif kafaya yememis bunu:))) bunu bana esim alsa kavga bile edebilirdim hahaha.. bi bana bak bide su saate bak,hic bunu takcak gibi gozukuo muyum diye:))) ama sen benim dediklerimi yapma:)arkadaslar esim bana cok zevksiz hediyeler aliyor ozel gunlerde simdiye kadar cogunu begenmeyerek de olsa kullandim.
simdi degistirmek istiyorum kafama gore, biraz bozularak sen bilirsin dedi. begenmesem de kullanmali miyim ?
Eki Görüntüle 2136263
Ya ama cok tatli valla:) neyseki ceyregin kendisini almis ya sade kurdelasini alsaydi:)))He ya... bide yakama takmadim diye yemekte bana surat aşmıştı.
Yok, italyan kültüründe ayakkabi küslük getirirmiş. Dedim, yahu... desene gucci, prada, versace almamak icin kicindan uydurdun :)
-ceyrek...
Ya ama cok tatli valla:)
Valla isin zor senin.. bizim kulturumuzde sole bole diyerek cok seyden yirtarsa sasma:))) bahane hazir:)
He ya... bide yakama takmadim diye yemekte bana surat aşmıştı.
Yok, italyan kültüründe ayakkabi küslük getirirmiş. Dedim, yahu... desene gucci, prada, versace almamak icin kicindan uydurdun :)
aldıgı yer belliyse gidip degiştirin...arkadaslar esim bana cok zevksiz hediyeler aliyor ozel gunlerde simdiye kadar cogunu begenmeyerek de olsa kullandim.
Eki Görüntüle 2136263
Kore'de de var oyle bir inanis. Sevgiline ayakkabi alirsan kisa zamanda seni terkeder diye inaniyorlar
Rahmetli ananemde vardı 60 li yaşlarının sonunda almıştı.. Değiştirmelisin bence.arkadaslar esim bana cok zevksiz hediyeler aliyor ozel gunlerde simdiye kadar cogunu begenmeyerek de olsa kullandim.
Eki Görüntüle 2136263
-ceyrek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?