esin aldigi hediyeyi begenmemek

Valla ben birine hediye alırken, mutlaka değişim fişi de alıyorum..sonuçta bedeni uymaz,beğenmeyebilir:)o kadar para verip alıyoruz,severek kullanabildiği şeyler olmabilmeli değil mi

Benim eşimde önceden bana aldığı hediyeleri begenmesemde degistirmemi istemezdi. Ama sonra baktiki giymiyorum falan dolapta bekliyorlar, artık degistirmeme bişey demiyor.Sen de bikere degistirmeye başla sonra alışır zaten canım bunun için kırılmaya gerek yok herkesin zevki bir degil

Çeyrek altın mı? :)

Evet... kurdalesi bile vardi
Benim nişanlım yabanci... kesin Türk arkadaşları aklina sokdu... muhahahaha... onlar kesin şaka amacli demişlerdir ama benimki çeyreği kapmış gelmiş. Bide yakama takmadim diye küsmüştü. Broş zanneti galiba... ((

Ben nişanlıma acik acik söylüyorum. Artik gina gelmişdi çünkü.
Gelen en orjinal hediyeler;
-dış fircasi (elektrikli)
-ceyrek...
- ayakkabi temizleme seti...

Bakdimki olmuyor... söylemeye başladım
Hahaha su ceyrek ne ya? :) ceyrek altin mi :)

Elektrikli firca cok guzel bence bagimlilik yapio:)

Ayakkabi degilde temizleme seti demek:) valla cok orjinal:)

ahaha kandırmışlar çocuğu resmen:))

Hahaha su ceyrek ne ya? :) ceyrek altin mi :)

Elektrikli firca cok guzel bence bagimlilik yapio:)

Ayakkabi degilde temizleme seti demek:) valla cok orjinal:)

He ya... bide yakama takmadim diye yemekte bana surat aşmıştı.

Yok, italyan kültüründe ayakkabi küslük getirirmiş. Dedim, yahu... desene gucci, prada, versace almamak icin kicindan uydurdun :)

ahaha kandırmışlar çocuğu resmen:))

Nişanlimin arkadaşları cok fena...
Ilk başlarda her buluşmaya baklava getiriyordu. Elinde poşetle :)
Onuda arkadaşları söylemiş... resmen kandiriyorlar kuzumu. Artik kanmiyor, her konuyu internetden araştırıyor. Benden iyi kavradi yöresel adetleri...

Anam simdi gordum bu fotoyu.. eskiden yeni gelinler takiodu bunlari:) demode ve gercekten zevkli bi secim degil. Haklisin yani iyi herif kafaya yememis bunu:))) bunu bana esim alsa kavga bile edebilirdim hahaha.. bi bana bak bide su saate bak,hic bunu takcak gibi gozukuo muyum diye:))) ama sen benim dediklerimi yapma:)

Yok, italyan kültüründe ayakkabi küslük getirirmiş. Dedim, yahu... desene gucci, prada, versace almamak icin kicindan uydurdun :)
Ya ama cok tatli valla:) neyseki ceyregin kendisini almis ya sade kurdelasini alsaydi:)))

Valla isin zor senin.. bizim kulturumuzde sole bole diyerek cok seyden yirtarsa sasma:))) bahane hazir:)

Ben kolay kolay hediye begenmem, iyi hediye seçerim ama.
Begeneceginden emin olsam da mutlaka degistirme karti koyarım. Verirken de derim;
Bak, hiç çekinme. Beğenmediysen değiştir. Ben hiç alınmam.

Gecen ev hediyesi geldi bana. 2 kişilik turk kahvesi seti. Ben de eşim de kahve sevmeyiz ve buna ragmen evde 3 tane kahve seti vardi şu ikililerden. 3ü de hediye -.- Allah razı olsun kız içine degistirme fisi koymuş. Hemen gittim magazaya 2 cesitten 2 ser servis tabagi aldim. Begenerek kullaniyorum. Soranlara da x arkadasimin hediyesi diyorum.

-ceyrek...

Ama bunlar baya fenaymış

Ya ama cok tatli valla:)

Valla isin zor senin.. bizim kulturumuzde sole bole diyerek cok seyden yirtarsa sasma:))) bahane hazir:)

Yok, ben onu hanimköylü yapdim :)
Dedim, madem cok meraklısin benim kültürüme karadeniz adetlerini öğren. Bizde kadının lafi gecer, şimdi karadeniz yöresine yoğunlaştı benimki.

Kore'de de var oyle bir inanis. Sevgiline ayakkabi alirsan kisa zamanda seni terkeder diye inaniyorlar

aldıgı yer belliyse gidip degiştirin...

Rahmetli ananemde vardı 60 li yaşlarının sonunda almıştı.. Değiştirmelisin bence.

-ceyrek...

Benim aldığım en orijinal hediye "matkap" olmuştu...

Tıkanıyor insan bir noktadan sonra.

Değişim konusuna gelince, değiştirebilirsin tabii ki.
Benim eşim bana birşey aldığında değişim kartı da ister mesela.
Kıyafetse bedeni uymayabilir, kendi beğendiği herhangi birşeyi ben beğenmeyebilirim diye.

Bu güne kadar değiştirmedim hiç, sağolsun zevkimi az çok bilir.
Ancak biz hediye konusunda çok abartmıyoruz, her zaman hediyeleşmiyoruz.
Yılda 2 sefer evlilik yıldönümü - doğum günü şeklinde.
Doğum günüm de anneler gününe yakın olduğu için, ikisini bir arada çıkartıyor eşim çoğu zaman.
Bu beni rahatsız etmiyor, bütçe meselesi birazda tabii...

Çok takılmayın, eşinize durumu açıklayın tatlı dille.
Gönlünü tatlı tatlı okşayarak bozulması geçer.
Bir dahaki hediye döneminde de ne istediğinizi belirtecek şeyler yaparsanız, hediyeniz de gönlünüze göre olur...

Değiştirmek hakkın. Ama insan ister istemez bozuluyor çok normal
Gerçekten orta yaş işi duruyor o saat..

Eşim bana bu çeşit bir hediyeyi gidip kendi başına almaz. Ben beğenene kadar gösterir sorar. Nerede kaldı sürpriz dimi? Adam almışken tekrar uğraşmayayım diyor işte.

Şimdiye kadar aldıklarını değiştirmedim. Dediğim gibi bu çeşit şeyleri bana da sorar. Kendi başına aldıkları çanta, bluz vs..
Ama o benim aldığım bir çok şeyi değiştirdi. 2 akıllı telefon dışında

Ben bazen boşken otururum böyle internetten beğendiğim şeyleri markasıyla modeliyle eşime gösteririm sohbet ederken
Bak şu ne güzel bu ne güzel diye
Bayağı iyi oluyo :) sürprizlerle karşılaşmıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…