Bu cok iimis.. dinleri karistirmis ellaamm :)Ya işte dimi,
Onu da anlatayım da nasıl biri anlaşılsın, çok pis sinirliyim, dedikodusunu yapayın oh:)
İş yerinde yılbaşı çekilişi yapılıyor, buna da muhafazakar katolik bir arkadaşı çıkıyor. Hediye olarak da kendisi sultanahmet caminin yapbozunu beğendi. Tey allahım, neyse allahtan müdahale ettim
Sormuştur belki mağazadan birilerine
Tiffany&co. Dan inci kolye gösterip duruyorum eşime artık doğum hediyesi mi olur falan diye yolunu da yaptım ama 600 dolarmışuzak ve güzel bir hayal benimki. Biraz muadillerine de yöneleyim.
Kendi haline bırakınca eşim zevklidir ama niye benim beğendiğim olmasın ki
Bu cok iimis.. dinleri karistirmis ellaamm :)
Valla eşimde en sinir olduğum huykardan biri, neredeyse 15 yılımız birlikte geçti, adam hala saçma sapan şeyler alır, zevksiz desem zevksiz değildir, cimri desen değil, ama adam bana hediye alamıyor. Son seferinde yeter artık mutlu olmak benim de hakkım deyip sipariş verdim kendisine, sonra da çok sevdim hediyesini
Benim eşim de darılıyor da yapacak bir şey yokdeğiştir, darılırsa darılsın, alınırsa alındın.
İnsan kaç yıllık eşine çikolatalı pasta almaz, biliyor meyveli seviyorumhayır diyetteyim zaten de bozacaksak deysin dimi
Adamin surat sekli nolurdu bilemedim :)))Yok çok iyi bir hediye olduğunu düşünüyordu valla
Anam uc cocuktada dogum hediyesi neyin gormedim bilmedim tanimiorum :) sukredin valla:)))Doğum hediyesi diye bir şey de var, şimdiden söyle, bak ben doğumdan sonra öğrendim öyle bir hediye olduğunu.
Gerçi iyi ki eşim de bilmiyormuş, yoksa lohusa halimle boğabilirdim kendisini ve alacağı saçma hediyesini
Ya işte dimi,
Onu da anlatayım da nasıl biri anlaşılsın, çok pis sinirliyim, dedikodusunu yapayın oh:)
İş yerinde yılbaşı çekilişi yapılıyor, buna da muhafazakar katolik bir arkadaşı çıkıyor. Hediye olarak da kendisi sultanahmet caminin yapbozunu beğendi. Tey allahım, neyse allahtan müdahale ettim
Bence kitleniyor seninki. Yine beğenmeyecek sinyali baskı altında kötü karar vermesine neden oluyor..
Benim eşim aldığım bir çok şeyi değiştirdi. Hayır gerçekten zevksiz değilim. Ama onun o kararsızlığı, gidip öteki modelleri de görme isteği beni sinirlendiriyordu önceden.
"Artık sana hiç bir şey almayacağım" deyip o gün geldiğinde yine alıyordum.
Şimdi alıştım çok düşünmüyorum da takmıyorum da. Nasılsa değiştirecek diye gözüme ilk hoş geleni alıp çıkıyorum.
Çeyrek?
Gelip yakama taktı deme..
Sevgili olunca is degisio bence:) daha romantik olsunlar istiosun :)
Takmadim diye küstü.
Tamda romantik akşam yemeği... biz daha nişanlı değiliz tabiki... küçük kutuyu çıkartınca bendeki beklenti malum. Şöyle ışıl ışıl bir pirlanta beklerken kutudan ceyrek çıkdı... gulermisin ağlarmısin
bizim zevklerimiz hiç uymuyor.
ben alırım o değiştirir o alır ben değiştiririm.
15 yılda değiştirmediğim tek bir hediyesi var ki o da verirken sarfettiği sözlerden mütevellit:)
bizim zevklerimiz hiç uymuyor.
ben alırım o değiştirir o alır ben değiştiririm.
15 yılda değiştirmediğim tek bir hediyesi var ki o da verirken sarfettiği sözlerden mütevellit:)
Birçok konuda mesajlarınıza denk geliyorum.Bi kac sene once gitmis tee nerden bi yerden pasta yaptrmis bi butikten tunik almis:) Allam nelerde bilio.. ama o tunigi begenmedim ben :) giymedimde.. sanirim birazda kazik fiyata almis hepsini:) dolapta takili duruo hala:)
Mesela dogum gunumde degilde baska bi zmn goturdum dukkanin birine :))) michael kors orjinal saat begendim soledimde ona.. ama cok pahali olduu icin paraya kiamadiimi soledim :)) hehe bi baktim maasini alir almaz saati almis bana:) biliodum bole yapcani bosa goturmedik herhalde:)))
Takmadim diye küstü.
Tamda romantik akşam yemeği... biz daha nişanlı değiliz tabiki... küçük kutuyu çıkartınca bendeki beklenti malum. Şöyle ışıl ışıl bir pirlanta beklerken kutudan ceyrek çıkdı... gulermisin ağlarmısin
oo çeyrek 300 lira oldu bence hediye olarak mahsuru yok
Sormuştur belki mağazadan birilerine
Tiffany&co. Dan inci kolye gösterip duruyorum eşime artık doğum hediyesi mi olur falan diye yolunu da yaptım ama 600 dolarmışuzak ve güzel bir hayal benimki. Biraz muadillerine de yöneleyim.
Kendi haline bırakınca eşim zevklidir ama niye benim beğendiğim olmasın ki
Doğum hediyesi diye bir şey de var, şimdiden söyle, bak ben doğumdan sonra öğrendim öyle bir hediye olduğunu.
Gerçi iyi ki eşim de bilmiyormuş, yoksa lohusa halimle boğabilirdim kendisini ve alacağı saçma hediyesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?