esin aldigi hediyeyi begenmemek

Bu cok iimis.. dinleri karistirmis ellaamm :)

Doğum hediyesi diye bir şey de var, şimdiden söyle, bak ben doğumdan sonra öğrendim öyle bir hediye olduğunu.
Gerçi iyi ki eşim de bilmiyormuş, yoksa lohusa halimle boğabilirdim kendisini ve alacağı saçma hediyesini

Bence kitleniyor seninki. Yine beğenmeyecek sinyali baskı altında kötü karar vermesine neden oluyor..

Benim eşim aldığım bir çok şeyi değiştirdi. Hayır gerçekten zevksiz değilim. Ama onun o kararsızlığı, gidip öteki modelleri de görme isteği beni sinirlendiriyordu önceden.
"Artık sana hiç bir şey almayacağım" deyip o gün geldiğinde yine alıyordum.
Şimdi alıştım çok düşünmüyorum da takmıyorum da. Nasılsa değiştirecek diye gözüme ilk hoş geleni alıp çıkıyorum.

Ben kendim beğenirim bunu beğendim derim yoksa co kazık fiyatlara zevksiz şeyleri alıp geliyor.

Sana yapılsa bozulur muydun?
Alınan hediye cok mu elzem, değiştirilmemesi durumunda ne kaybediyorsun?
gibi sorular sorarak bu konuda sonuca ulaşabilir.

çok değerli takı veya abiye gibi sadece bir kere giyilebilecek bişeyse ben olsam değiştiririm. bana yapılsa da bozulmam.
örneğin güneş gözlüğü ya da, bunu da değiştiririm.
ama atıyorum bi tisort almış, bunu değiştirmem arada giyerim beğenmesem de.
bu örnekte de gerçekten çirkin bi saat. ama arada takılsa çok bişey kaybettirmez zira kolda duran bi aksesuar. ben olsam bozulacağını biliyosam değiştireyim mi demezdim.

yine de herkesin ilişki dinamiği farklıdır.
ha siz zaten değiştireyim demişsiniz, adam da bozulmuş. hazır bozmuşken değiştirin yani zaten söylemişsiniz.

Anam uc cocuktada dogum hediyesi neyin gormedim bilmedim tanimiorum :) sukredin valla:)))

Adam imana gelirdi belki..

bizim zevklerimiz hiç uymuyor.
ben alırım o değiştirir o alır ben değiştiririm.
15 yılda değiştirmediğim tek bir hediyesi var ki o da verirken sarfettiği sözlerden mütevellit:)

oo çeyrek 300 lira oldu bence hediye olarak mahsuru yok

15 yılda değiştirmediğim tek bir hediyesi var ki o da verirken sarfettiği sözlerden mütevellit:)

Ahaha,
Senin aldığın hediyeyi değiştiriyorsa enişte zevksiz, kesin bilgi

"Bunu da değiştirirsen seni boşarım" mı dedi yoksa?
Şaka şaka..

Ama ben eşime demiştim böyle..

Birçok konuda mesajlarınıza denk geliyorum.

Dili doğru kullanamamakla ilgili özel bir durumunuz var mı?

Eğer yok ise daha özenli davranmanızı rica ediyorum.

Gülerdim. Hatta krize girerdim.. Ki ben krize girince ağlıyorum..

Keşke takıp fotoğraf çektirseydin güzel bir anı olurdu.

Ben hamileyken işyerimde benden önce doğum yapacak arkadaşım uyarmıştı beni "doğum hediyeni iste yoksa almaz" diye..
Haklı da eşim almazdı rahat davranırdı. Ki benim de aklıma gelmezdi.
Sonra birinden duyar adama söylenirdim kesin..

Ben de hayatta isteyemem normalde ama düşündüm. Evlenirken evi döşerken hep minimumda tuttum çocuk vereceğim hakkım değil mi diye. Söyledim eşime tercihi de ona bıraktım.
Alırken sürpriz olmadı tabi. Benim beğendiğim olsun diye doğumdan sonra sürekli fotoğraf attı kuyumculardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…